Ledňáčci 2014 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
298
23.11.13 21:16

A máte fotky Vašich bříšek? Pošlete? Chtěla bych je viděěět :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
23.11.13 21:22

Já mám jednu celkovou fotku, ale nelíbí se mi natolik, abych jí zveřejnila :D Já jsem totiž byla vždycky baculka a teď jsem hotová almara. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
23.11.13 21:24

@Bambulcina ty jsi kozula :-D a v soukromé zprávě to nejde poslat? Nevím nejsem tady tak dlouho takže tomu tady moc nerozumím. :) Každá vypadáme jak hrošík, to je jasné máme měsíc a půl do porodu kdo by nebyl taky že? :-) nutit tě samozřejmě nebudu. Neboj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
23.11.13 21:34

@adelka87 Máš to tam :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
23.11.13 21:38

@Bambulcina děkujíí, no super pupíkos :palec: :palec: já jsem se normálně ještě ani nevyfotila, ale zítra to asi napravím, ať mám aspoň nějakou památku na bříško. Protože pak to bříško bude chybět po porodu :-) už teď kolikrát do něj omylem bouchnu, protože neodhadnu zda-li se tam vlezu apod. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
23.11.13 21:43

Posilam taky ;) ale v leže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
23.11.13 21:45
@Bambulcina píše:
@adelka87 Máš to tam :-)

Pošli mi ji taky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
23.11.13 21:45

@Bobule011 tak ten ti tam dělá stojku ne? že ho máš úplně do špičky, paráda :-) :palec: :palec: :palec: zítra Vám na oplátku zašlu já. Zatím ještě nemám žádnou. Takže se musím napravit. Nádherné bříška. A máte je popraskané? nebo tak? Já né, jen mám tu hnědou čáru od spodu pomalu až na krk :-D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
23.11.13 21:53

Mám strie, ale měla jsem je už předtím, teď jsou teda víc vidět. A tu čáru mám taky, ale ne tak výraznou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
23.11.13 21:55

Malej je hodne dole hlavičkou, proto mám nizko brisko, čárku mám ale ne moc vidět. A nemám popraskane brisko, teda zatím ;) kamosce popraskalo až v 9 měsíci, jak ji rychle vyrostlo. Tak snad se mi to vyhne :). Čekam zitra Tve brisko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
23.11.13 22:01

@Bambulcina v jakým si týdnu? Kam se hrabu na Tve brisko ;) mám ho miniaturní, jsem se i těšila že budu mít velké brisko a nemám..závidím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
23.11.13 22:02

Ale je to super pozorovat jaké jsou bříška, každá ho má úplně jiné a přitom tak kjásné. :hug: jasně zítra pošlu, psychicky se na to připravím a fotnu :-D a jak se dneska holky odpočívalo? já jen uvařila obídek a vyprala 3 pračky, jinak lehárko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
23.11.13 23:40

@Bobule011 No já jsem ve 33.týdnu, ale opravdu jsem měla bříško i předtím, jen ne tak veliký :D a vysoko.

@adelka87 Já upekla medovník, byla jsem na návštěvě u našich, pak jsem asi 3 hoďky spala a pak jsme se s manželem flákali. No a od 8 koukáme na telku. A ještě jsem teď uklízela v kuchyni. Já vyprala jen 2 pračky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
24.11.13 07:58

Zdravím maminky a přeji Vám hezounký den. No má nespavost hrozná a tak už nespím :-( :roll: a zatím budu jen hajat až manžela uspím po noční :lol: to máš za pár ještě 5 týdnů a mimčo může ven :-) já jsem z vás asi nejmíň jsem 30+7 tt :) já si etě počkááám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
24.11.13 09:41

To mé mega bříško :-)

Včera jsem Vám slíbila maminky, že Vám pošlu své bříško vyfocené. NO, jak jsem tak chodila kolem zrcadla ani mi tak velké nepřišlo, ale přitom, jak jsem se dneska vyfotila mi došlo, že jsem z Vás asi nejkratší dobu těhulka, ale asi mám největší bžíško 8o 8o :-O Ale možná mi to jen tak příjde. Sama sebe hodnotit ani nejde :roll: Posílám Vám 3 fotečky. Jsem tedy 30+7 tt a je to fotečka v sedě, ve stoje a v leže, kde mám tu svou pig. čárku skoro až na krk :lol: Upozorňuji, že je to foceno te´d ránko po vstání z postýlky, tudíž bez snídaně :-) kdybych se najedla, tak asi čočka foťáčku praskne :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí