Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky! Tak jsem zpátky z kontroly, máme 2000g, jsme hlavičkou dolů a CS 0.Placenta je prý trochu níž, ale prý se ještě vytáhne.
@marvcel Paráááda, pěknej macík taky
To je super, že nemáš žádné problémky a neotevíráš se. Jen tak dál pokračujte
![]()
@adelka87 malej měl také 2000g a po narození měl 3020g, takže by to mohlo být v pohodě
@marvcel určitě to bude v pohodě i kdyby měl 4 kg
jednak jsi už zralá maminka 3 dětiček, a jak je máš staré?
To máte fajně naplánované
co 4 ročky
ale musí to být opravdu zápřah tolik dětiček, klobouk dolů
![]()
Holčiny už jste přemýšlely, jak sdělíte světu, že se Vaše mimuško narodilo? Máte nějaké nápady? Nebo to neřešíte a jen zavoláte rodince a známým?
@adelka87 není to zápřah, je to v pohodě, nám to tak vyhovuje ![]()
Ahoj dupiny, tak poradna za mnou, no co dodat, nadšená nejsem. Tlak jsem nějak zkorigovala, takže zatím mi tabletky nedal, ale cs od min. týdne mám už 6 a samozřejmě zánět a opět antibiotika
Co 8 hodin 3 tablety antibiotik plus čípky do vagíny. Když je brát nebudu porodím co nevidět
a to já necu, tak budeme bojovati a jinak jsem dostala nějaký balíček za ten ultrazvuk v tom 31 tt, jdu juknout co v něm je
a byla jsem se podívat do porodnice, a mám hezké dojmy zatím ![]()
@adelka87
neboj, to zvládneš. Ak sa malé vypýta skôr, tak sa narodí skôr, horšie sa ti nestane. Nestresuj, buď v kľude, alebo aspoň v takej pohode ako zvládneš.
@luthy Ano, děkuji Ti moc. Příroda se o vše postará a bude to vše dobré ![]()
@adelka87 tak buď ráda aspoň za ten tlak
Co ti dal za ATB? Jak poznal, že je to zánět, dělal ti stěr?
Juju, dělal mi stěr. Dal mi duomox 1000 a entizol 250 a vag.tabl.taky entizol 500. Mám antibiotika vybrané na 10 let dopředu ![]()