Poradna duly
Jana Čurdová
@marvcel jen v těhu právě. Nikdy jsem zánět neměla až co jsem těhule. Né nevadíííí ![]()
@adelka87 aha,tak za chvíli budeš mít pokoj. Já zase v těhu trpím na kvasinky, taky nic moc
@marvcel je to zvláštní jak se to vše změní, myslím to tělo a hormony, a jiné hodnoty výsledků apod. Já bych se neotevírala kdybych neměla záněty, vše mi způsobují ty záněty. Tak je teď ještě jednou přeléčíme a pak už snad budu v takovém tt, že nebude vadit, že se narodí o kapičku dříve. Snad budu případ, kdy budu rychle otevřená a rychle to budu mít bezproblému za sebou ![]()
@adelka87 tak to je ještě moc brzo na porod, ještě chvilku musíš vydřžet ![]()
@marvcel juju musíme, snad ten bail půjde pryč a já se přestanu otvírat a donosím do termínku ![]()
@adelka87 já mám termíny 3 a to 25.1.,21.1. a 18.1.,tak jsem zvědavá, kdy se mu bude chtít vykouknout. Zrovna škytá a to už asi 10 minut-chudinka
No mě taky prvně říkal 30.1. pak 27.1. pak 15.1. a teď je to 12.1. dle posledního UTZ, takže já mám v tom guláš úplně
![]()
@adelka87 no prý je nejsprávnější termín ten, který ti určí z ult. ve 13.tt,pak už ho posuzují podle toho, jak mimčo roste a není to tak přesný, takže já se držím toho 25.1.
@marvcel mě ve 13 tt řekl toho 27.1. tak uvidíme. Už aby byl leden
budeme rodit spolu ale každá jinde
ty po 4 a já po 1:-)
@marvcel čekáme holčičku
a ty myslím chlapečka že? Máš super, že věci a vše máš na mimi po předchozích dětěch. Já neměla po kom co získat a zdědit, jen pár oblečení, jinak jsem musela kupovat vše ostatní. Ještě nemám odsávačku na mléčko