Poradna duly
Jana Čurdová
No u mě plaší nějak. Jak říkám dle UZ v 13 tt. mi řekl, že termín porodu bude 27.1.2014 což je jasné, že na MD mám ještě čas, tak já nevím proč mi ji chce vypsat. No sama uvidím. Asi vidí, že to tak dlouho nevydržím
dle posledního UTZ 12.1. tak to bych už nárok zase měla. Jsem už z toho magor, ale můj zdrav.stav je takový že budu ráda, jak to vůbec do toho 12.1. zvládnu 2v1.
@marvcel No to bych sice nemusela, ale hlavně ať je to okolo termínu a bez komplikací a budu spokojená a šťastná ![]()
@adelka87
tak ja som popíjala Gaviscon, ale mala som to len určitý čas, teraz to prešlo. Ono sa vraj odporúča dať si niečo kyslé napríklad šťavu z citróna rozmiešanú v dvoch troch deci vody a vypiť. Mne to teda nepomohlo, ale skús. Len si nedávaj sódu a podobné blbiny.
@luthy Sodu neee, to bych se asi poblindila, něco vyzkouším a uvidíme. Maximálně budu spát v sedě ![]()
Ahoj holky,
prosím když pracuji od 1.3.2013 na smlouvu a od 29.11.2013 jsem na nemocenské vyjde mi mateřská těch 270 dní??
@martina91 Ahoj Martinko, no mělo by Ti to vyjít. A pokud ano tak jen tak tak
Máš to dobře spočítané
![]()
Přesně 270 dní je 26.11.2013 takže výjde, ale musíš mít smlouvu nebo dohodu což máš, takže ano.
Ja jsem 33tt a uz jsme hezky hlavickou dolu ale pry se to muze jeste zmenit? Jsme asi o trochu vetsi nez je pro 33tt obvykleeee tak jsem zvedava kdy pujdeme na svet ![]()
Taky uz se tesiiim na porod… boli me prava kycel a od toho bederni pater tak se uz porodu nemohu dockat
♥♥♥♥
@lovenik ještě ten měsíc vydržet a máš to za sebou
taky si už přeji ať je leden. Pokojíček už máš uzpůsobený pro mimi?
Děkuji, taky jsem si to takhle počítala.. Šla jsem na nemocenskou, ptž zaměstnavatel už byl opravdu nesnesitelný ( kdybych neotěhotněla tak jsem hned pryč) pracovala jsem i v roce 2012, ale to nevím zda se taky do toho počítá, když to byl jiný zaměstnavatel.. Ale děkuji ![]()
Jojo uz mam vse nachystane… jen porad nevim co do te porodnice sebou… ![]()
@lovenik mě se líbí tato stránka http://www.batole.eu/…rodnice.html