Poradna duly
Jana Čurdová
Antibiotika ti opravdu na močáky hned zaberou a zítra nebo pozítří tě už nic pálet při potřebě nebude. No jo my těhule jsme náchylnější na některé věci teď
nesmíme se dát
no mě čeká za 15 min dávka antibiotik
hlavně jak je budeš jíst, předtím se najez, ať ti není pak špatně ![]()
@adelka87
z času načas, ale nejak to nepreháňam. Bez tak sú strie genetická záležitosť, nejaký krémik mi strie neprelieči. Jediné čo sa ti stane, že budeš mať zvlhčenú pokožku.
@luthy taky se mažu co si vzpomenu, ale zatím se mi nepotrhala kůže, mám ji pořád stejnou, ale teď to bříško ještě povyroste takže vše je možné. ![]()
já si mazala ze začátku bříško dětským olejíčkem, to jsem dělala i když jsem nebyla těhu..a teď už vůbec..
Koukám na ty fotodeníčky a ty miminka jsou prostě ke spapání, taková nádhera a roztomilost
![]()
Ahojky… tak ja mam TP 23.1.2014 dle menses ale dle UTZ uz mi to zkracuji na 14.1. ♥♥♥ ![]()
@lovenik Ahoooj, já bohužel né, měla bych to trošku od ruky, ale jinak máme skoro stéjný termín. A vše dobré? Žádné komplikace?
Trápí Vás holky pálení žáhy? Mě hrozně, už mě to nebaví. Pila jsem gaviscon ale ten mi vydrží jen pár dnů a pořád chodit pro gaviscon a nechávat tam stovku skoro obden tak budu na mizině za chvíli
A jaké máte teď pohyby mimuška? Nevím, čím to je, ale od té doby co jím asi ty antibiotika, tak je malá jak z divokých vajec ![]()
@adelka87 také mě někdy trápí pálení žáhy a jednou jsem se skoro i
.Na chvilku mi pomůže studené mléko a když už to nemůžu vydržet, tak si dám lžičku gavisconu a to mi pomůže, ale nechci to pořád brát, takže jen, když už se to nedá vydržet. Pohyby mimča mám teď také hodně, takže to asi těma atb. nebude. ![]()
@marvcel to jsem ráda, už jsem se bála, že ji ty antibiotika tak nechutnají že mi z nich vždycky nakopává
už jste některá na Mateřské? Mě ji chce doktor vypsat v úterý.
@adelka87 já jsem měla jít myslím 14.12.,ale nemám na ni nárok, takže nic ![]()