Poradna duly
Jana Čurdová
@marvcel Ahoooj, no ohledně mě, nevím, pořád mám takové jakoby menstruační bolesti a myslím si, že to dělají asi ty dvoje antibiotik, začalo mi to až po tom, co jsem je začala brát
bolesti nejsou hrozné, jen tak trošičku, ale jsem z těch antibiotik jak pitomá. Miminko se hýbe tak vím, že je v pořádku, ale já jsem úplně unavená hrozně z nich. Jen bych ležela. Příjde mi to jako přehnané to že mi dal dvoje antibiotika kombinovat. Nevím. ![]()
@adelka87 no je to hodně silný a ty budeš oslabená, tak ti nezbývá nic jinýho než odpočívat
@marvcel snad to mimušku neublíží, je mi jedno co to udělá se mnou, ale malinké ať se to ani nedotkne. Jdu udělat bramboráčky a pak zase hajinkat. Nevím proč mi dal tak silné. Říkala jsem mu, že to jíst nechci a on že to záleží na mě, ale jak je nebudu jíst tak mu porodím co nevidět a to je moc brzy, tak je teda jim, ale jsem úplně grogy.
@adelka87 mimču to určitě neublíží, neboj. A je to pravda, kdybys je nebrala, tak se malá narodí a teď je to ještě moc brzy a musela by být dlouho v inkubátoru, takže u tebe v bříšku je jí líp
Já dnes udělám jen vrtule nasladko, malej je chce
@marvcel To je taky ňamka. Už jsme to dlouho neměli. Tak ať Vám chutná
já se teď vrátila od doktora, ráno mě hrozně pálilo když jsem byla na záchodě..takže antibiotika a zánět močáku… ![]()
@martina91 Booobku, no musíš být v teple a teploučce se oblékati.
@martina91 Proto ti včera tvrdlo to bříško, protože jsi měla ten zánět, ale teď už to bude dobré, antb.to vyléčí a bude zase dobře.
@martina91 zánět močáku je pěkně hnusnej, já na to mimo těhu trpím, tak ti přeji, ať ti co nejdřív zaberou atb.
Taky jsem na to trpívala, a teď v těhu mám zatím klid. Ale něco mi říkal, že tam lehký zánět je, ale že to souvisí s tou bakterií v pochvě. Takže močáky také dobřé znám. Musíš být teď hezky v teploučku a brzy se ti uleví. No nějak se nám to tady množí ty antibiotika. Zlobivcové bacily. Nakopeme jim zadečky ![]()
Vůbec nevím, snažím se být pořád v teple.. zánět by mě ani ve snu nenapadl.. ale tak snad to hned přejde.. a děkuji, holky ![]()