Poradna duly
Jana Čurdová
@martina91 fakt? tak to jsme od sebe kousek
v Třinci nevím, zkusím ti to zjistit
ale v Karviné je doporučují, takže já si ho beru ![]()
tak to je teda kousíček ![]()
No já dostala seznam věcí co do porodníce, přímo z nemocnice a tam příbory nebyly ![]()
Ahoj holky ![]()
jak se dneska máte?
Zrovna řeším seznam do porodnice, kupujete kojící podprsenky? Koukala jsem na netu, a nevím není to zbytečné?
Ahojky, dneska je to bezva, jsem se v noci konečně vyspala ![]()
Kojo podprsenky jsem koupila 2, u nás v obchodě za cca 300 jednu. Přes net jsem si netroufla, neměla jsem ani tucha jakou velikost, tak paní prodavačka musela poradit.
Já si žádný kojící podprdy tedy nekupuju. Mám takové dvě sportovní které jen stáhnu dolů a je to. To stejný s nočníma košilema. Doporučujou až 3košile. Já si koupila jen jednu v Tchibu a nechce se mi kupovat další protože pak v tom stejně chodit nebudu. Holky už se nám to blíží ![]()
Já koupím asi jen jednu, sportovní nemám, tak ať jednu mám ![]()
no jo už to bude brzo. My máme ještě v prosinci dvě oslavy, hrůza, dvě 50sátky..tak jsem zvědavá jak tohle vysedím ![]()
Ahoj holky, taky nebudu kupovat podprdu, nosím jedině sportovní a u nich není problém prso vyndat. Jinak my máme teď v sobotu velkou oslavu 60.narozenin mojí mamky. Jsem na to zvědavá, už se těšim na chlebíčky ![]()
@Bambulcina píše:
Ahoj holky, taky nebudu kupovat podprdu, nosím jedině sportovní a u nich není problém prso vyndat. Jinak my máme teď v sobotu velkou oslavu 60.narozenin mojí mamky. Jsem na to zvědavá, už se těšim na chlebíčky
Jen jsem nakoukla a zavzpomínala na moje těšení loni (mám ledňáčka 2013). Kojící podprdu jsem také chtěla a pak nestihla koupit (naštěstí), protože jsem kojila 5 týdnů (nějak to nešlo) a to jsem si bohatě vystačila se sportovními.
Ahoj holčinky, já si taky koupím pouze jen jednu a pak když tak druhou a nebo jak píšou holčiny druhou si pořídím sportovní. Já mám malé cecky, takže kdo ví jestli bude mlíčko vůbec
Ten prosinec je nějaký bohatý na oslavy, taky jdu na 60té narozeniny
a pak Ván. večírek se svými kamarádkami a měla jsem jít i z práce, ale to se mi nechce. No usedět bude problém, tak si kdyžtak lehneme na stůl a dáme si chlebíčky a hubky přímo pod nos ![]()
@adelka87 Holka, aby ses nedivila, někdy se stává, že maminky s malými prsy kojí pěkně dlouho ![]()
@Bambulcina
malá se mi přes noc nějak v bříšku mírně natočila a nožkou mi stlačila střevo, celý den mě bolí pravá strana bříška taky jste to měli?
@adelka87 JJ přesně tak. Malý prsa se po porodu většinou nalijou a matky by mohly kojit celou porodnici. A naopak s velkými prsy. Ty mlíko nemaj