Ledňáčci 2014 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
298
2.12.13 15:44

@lovenik a někdy chtějí příbory ať máš vlastní :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
2.12.13 16:10

Já rodím v Třinci, tak snad tam ty příbory nebudou chtít :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
2.12.13 16:15

@martina91 fakt? tak to jsme od sebe kousek :-) v Třinci nevím, zkusím ti to zjistit :-) ale v Karviné je doporučují, takže já si ho beru :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
2.12.13 16:57

@adelka87

tak to je teda kousíček :-)

No já dostala seznam věcí co do porodníce, přímo z nemocnice a tam příbory nebyly :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
2.12.13 18:23

@martina91 no vidíš, paráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
3.12.13 12:48

Ahoj holky :-)

jak se dneska máte?

Zrovna řeším seznam do porodnice, kupujete kojící podprsenky? Koukala jsem na netu, a nevím není to zbytečné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
3.12.13 13:02

Ahojky, dneska je to bezva, jsem se v noci konečně vyspala :mrgreen:
Kojo podprsenky jsem koupila 2, u nás v obchodě za cca 300 jednu. Přes net jsem si netroufla, neměla jsem ani tucha jakou velikost, tak paní prodavačka musela poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1989
3.12.13 13:06

Já si žádný kojící podprdy tedy nekupuju. Mám takové dvě sportovní které jen stáhnu dolů a je to. To stejný s nočníma košilema. Doporučujou až 3košile. Já si koupila jen jednu v Tchibu a nechce se mi kupovat další protože pak v tom stejně chodit nebudu. Holky už se nám to blíží 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
3.12.13 13:09

Já koupím asi jen jednu, sportovní nemám, tak ať jednu mám :-)
no jo už to bude brzo. My máme ještě v prosinci dvě oslavy, hrůza, dvě 50sátky..tak jsem zvědavá jak tohle vysedím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
3.12.13 13:17

Ahoj holky, taky nebudu kupovat podprdu, nosím jedině sportovní a u nich není problém prso vyndat. Jinak my máme teď v sobotu velkou oslavu 60.narozenin mojí mamky. Jsem na to zvědavá, už se těšim na chlebíčky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
665
3.12.13 13:25
@Bambulcina píše:
Ahoj holky, taky nebudu kupovat podprdu, nosím jedině sportovní a u nich není problém prso vyndat. Jinak my máme teď v sobotu velkou oslavu 60.narozenin mojí mamky. Jsem na to zvědavá, už se těšim na chlebíčky :D

Jen jsem nakoukla a zavzpomínala na moje těšení loni (mám ledňáčka 2013). Kojící podprdu jsem také chtěla a pak nestihla koupit (naštěstí), protože jsem kojila 5 týdnů (nějak to nešlo) a to jsem si bohatě vystačila se sportovními.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
3.12.13 14:13

Ahoj holčinky, já si taky koupím pouze jen jednu a pak když tak druhou a nebo jak píšou holčiny druhou si pořídím sportovní. Já mám malé cecky, takže kdo ví jestli bude mlíčko vůbec :lol: Ten prosinec je nějaký bohatý na oslavy, taky jdu na 60té narozeniny :-) a pak Ván. večírek se svými kamarádkami a měla jsem jít i z práce, ale to se mi nechce. No usedět bude problém, tak si kdyžtak lehneme na stůl a dáme si chlebíčky a hubky přímo pod nos :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
3.12.13 14:20

@adelka87 Holka, aby ses nedivila, někdy se stává, že maminky s malými prsy kojí pěkně dlouho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
3.12.13 14:28

@Bambulcina :lol: malá se mi přes noc nějak v bříšku mírně natočila a nožkou mi stlačila střevo, celý den mě bolí pravá strana bříška taky jste to měli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1989
3.12.13 15:01

@adelka87 JJ přesně tak. Malý prsa se po porodu většinou nalijou a matky by mohly kojit celou porodnici. A naopak s velkými prsy. Ty mlíko nemaj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí