Poradna duly
Jana Čurdová
@adelka87 tak to tě upřímně lituju..
to si vůbec neodpočineš..
@neknubinek kdyby mi šlo aspoň spát odpoledne, také ne, zkoušela jsem už opravdu vše, myslím tím vana, teplé kakao, procházka, větrání… nevím co dál, už jsem to vzdala, tak jen ležím a převaluju se a co hodinu kouknu na mobil kolik je hodin
@adelka87 tak to není teda nic příjemnýho… a nějaký čaje.. meduňku nebo mléko s medem? to kamarádce zabíralo..
@neknubinek taky nic. Nevím čím to je, jestli psychikou, nebo změnou hormonů
@neknubinek neptala jsem se, říkám si, že by mi stejně chtěl dát nějakou chemii beztak a to já neců, a tak prostě si tak potiše trpím, chlap trpí se mnou, protože teď se přidalo co hodinové noční čůrání takže vstávám pořád ![]()
@neknubinek @adelka87 No tak se spánkem mi ani nepovídej. Chodím spát mezi 23-24hod, pravidelně se 2hod ráno budím a třeba do 5ti jsem vzhůru. A v sobotu jsme usnula až v půl pátý ráno ![]()
Malej mě tedy kope hodně, taky bych byla ráda kdyby už se jen tak občas zavlnil ![]()
@adelka87 mno tak alespoň že trpíte spolu…:) toho mýho by neprobudilo ani stádo slonů ![]()
@Vejunka1 no jo rošťááák
ale malá je taky akčnější více v noci než přes den.
@adelka87 Tak to jsme s tím spánkem na tom podobně. Já od druhého měsíce pravidelně od 2-6hod vzhůru ![]()
No tak snad ho to přejde až se narodí. Ale u kluků se říká že jsou víc ubrečení, trpí víc na reflux a prdíky tak uvidíme. Necháme se překvapit
@Vejunka1 říká se to, však uvidíš, myslím si, že dobrá je masáž bříška od mimiska. Někde jsem našla super videjko, ale teď ho asi nenajdu. až najdu pošlu ![]()
Jste tady nekdo 34tt??? Uz druhy den se mi spatne dycha vleze na boku i kdyz mam nohy podlozene… myslite ze je to normal?