Ledňáčci 2014 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
816
6.12.13 14:43

@neknubinek já tím pokojem myslela taky koutek pro malýho u nás v ložnici :) že bychom nevěděli, co s prostorem, u nás taky moc nehrozí… ale stejně mi to připadá takový zvláštní, vše je přichystáno, všichni jakoby čekáme, o malým mluvíme, ale nedovedu si nějak reálně představit, že za měsíc tady bude s námi opravdu nějaké dítě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
6.12.13 14:49

@lasicce jo to je pravda… taky si to uplně živě nedokážu představit..ale těšíme se tak to nějak zvládneme. Mě spíš teď děsí přítelova rodina. S tou je asi největší problém teď. a kolik ti vlastně je let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
816
6.12.13 14:53

@neknubinek proč tě děsí přítelova rodina? snaží se ti to moc organizovat? na mně to tchýně chvíli zkoušela, ale teď zase vypadá, že se stáhla a nechává mi prostor.. uvidíme, snad to vydrží :) nedej se!
podle emimina patřím už do starých rašplí, je mi 31 a jsem prvorodička :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
6.12.13 14:59

@lasicce mno mě je 21 a teda taky prvorodička:) mno přítelovi rodiče tak ty se s stím vůbec nemohly smířit.. odsuzovali mě a tvrdili jaká jsem hrozná, chladná a tak. Ted to ustalo, konečně jim došlo že s tím stejně nic neudělají. A když už by mohl být klid tak začala zase přítelova babička. Ale ta je snad horší než tchýně. Všechno mi organizuje, do všeho se plete, všechno řeší. Pořád mi dává nějaký rady. Koho si mám pouštět domů koho ne. Kdy mám jet do porodnice, že si musím zavolat sanitku. To stejný když jsem si kupovala kočárek, že si ho můžu koupit od někoho z ruky a tak. A prostě 3 měsíce sem řešila jestli si ho koupím nebo ne. Už je to opravdu na zbláznění…:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
6.12.13 15:00

@lasicce :lol: do starých rašplí? To snad neee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1989
6.12.13 15:19

@lasicce Připravený snad už jo, máme taky jen koutek v ložnici kde má prcek komodu s věcmi, postýlku a přebalovák, kočárek s autosedačkou máme u rodiču, pojízdný koš ještě nemáme smontovaný - to udělá chlap až budu v porodnici. Jinak věci mám tak do půl roku věku, pleny, odsávačku mám zapůjčenou od kamarádky, ohřívačku láhví, hrací dečku s cestovní postýlkou, přebalovák, nějaký hračky a pak lahvičky, dudlíky, mastičky atd atd. A jak si na tom ty???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1989
6.12.13 15:23

Jo a mě je taky 30 A JSEM PRVORODIČKA. Co je komu do toho kolik je komu let a co jak si chce zařídit a pořídit. To jsou přesně takoví ti moralisté co všechno nejlíp znaj a vědí…bych jim kopla do řiti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
6.12.13 15:29

@Vejunka1 mno holt někomu to nevysvětlís… a myslím si že je jedno kolik je komu let, maminky jsou pak stejně všechny krásný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
816
6.12.13 15:31
@Bambulcina píše:
@lasicce :lol: do starých rašplí? To snad neee.

:D jojo, myslím, že tady je takový klub, co se tak pojmenoval :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
816
6.12.13 15:33

@neknubinek :( ach jo, ty jsou nejhorší, zkušený ženy, matky a babičky, co všechno znají a vědí nejlíp. dokážou to těhotenství taky pěkně otrávit. Měla bys nastavit nějaký hranice dřív, než ti takhle začnou kecat do výchovy a osvojovat si tvoje dítě :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
816
6.12.13 15:38
@Vejunka1 píše:
@lasicce Připravený snad už jo, máme taky jen koutek v ložnici kde má prcek komodu s věcmi, postýlku a přebalovák, kočárek s autosedačkou máme u rodiču, pojízdný koš ještě nemáme smontovaný - to udělá chlap až budu v porodnici. Jinak věci mám tak do půl roku věku, pleny, odsávačku mám zapůjčenou od kamarádky, ohřívačku láhví, hrací dečku s cestovní postýlkou, přebalovák, nějaký hračky a pak lahvičky, dudlíky, mastičky atd atd. A jak si na tom ty???

jsem na tom tak nějak podobně, nebo spíš hůř :) postýlka čeká na smontování, až budu v porodnici, přebalovák, komoda a skříň pro malýho jsou ready. Nevím, co je pojízdný koš, takže to nemám :) Odsávačku asi objednám, až bude jistý, že mi půjde kojit, no a epi balonek jsem už bohužel pořídit nestihla, tak snad to půjde nějak i bez něj :( Jinak s kosmetikou pro malýho taky tak nějak vyčkávám. Slyšela jsem, že v porodnici maminku vybaví základním a pak asi postupně začnu kupovat, až začnu poznávat, co potřebuje.
Jinak s tím věkem. Normálně v běžným životě se pohybuju v prostředí, kde jsem zatím nejmladší maminka :) Tady na emiminu je to ale jiný, chodí sem převážně mladší holky. Proto jsem psala, že stará rašple jsem tady pro ty stránky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
6.12.13 15:40

@lasicce mno už sem na tom začala pracovat.. nejhorší je že už ani přítel si s tím neví rady už několikrát jim říkal ať nic neřeší, at se tím nezabývají a je to pořád dokola… právě že teď si od nich držím odstup a snažím se s nima míň vídat, protože se bojím že mi začnou kecat do výchovy. Takhle ta babička u nás byla každej druhej den a ted sem to omezila na jednu návštěvu týdně, protože se bojím, že až se to narodí tak tu bude každej den:( a budu mít ye života peklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
6.12.13 15:50

Juju holčinky, vždycky nám budou kecat, jednak jsou přeci zkušené no né? :-) :lol: já jim odkývu a pak si to udělám po svém :) :lol: Dnes jsem to s práci přehnala, asi se večer ani nehnu, záda už jedou a bříško tvrdne, ale ještě to chci dodělááát šakrááá :zed: Jinak můj osobní názor je taky takový, že ať si každá maminnka pořídí mimi kdy chce a v kolika chce. Mě je 26 a z mého okolí taky většina holčin už dítko má, mě osobně to vyhovuje teď a jsem šťastnááá :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
816
6.12.13 15:51

@neknubinek nojo, to bohužel reálně hrozí :( Nejhorší je, že s tímhle přítel asi fakt nic nezmůže, to je takový boj mezi ženami… Tchýně mi nabídla pomoc s úklidem - hlavně až budu v porodnici, že to u mě prý vysmejčí - tak jsem si radši zařídila hospodyni. Nabídla mi, že všechny věci od nich - oblečky pro malýho atp. mi přivezou do porodnice, radši jsem si to vydupala hned, ať nikam nejezdí. Nabídla dokonce, že u nás bude první měsíc s malým bydlet, že toho na mě bude hodně. Tak jsem jí s díky odmítla. Je to jak takový tenis s otravným hráčem, ale fakt je potřeba to odrážet, protože to peklo ze života udělat dokážou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
6.12.13 15:53

@adelka87 mě je taky 26 a neměnila bych. Mě teda přijde hrozný, když jde ženská za karierou a ve 45 se diví, že nemůže otěhotnět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí