Ledňáčci 2014 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1989
10.12.13 11:24

@marvcel To doufám, já před těhu cvičila každý den, takže se k tomu doufám vrátím pokud mi to prcek dovolí. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
10.12.13 12:21

Nebojte holcinky kilecka pujdou dolu, ja to taky celkem vidim na 18 kg. naposledy jsem mela 13 tak uvidime 19 na dalsi porade :D ale nic si z toho nedelam, proste ted se nacpu a pak budu papat zdrave, kojit a starat se o mimi, me blizke a taky o sebe ;) dneska jsem si koupila saty na oslavu v sobotu, budu pekne vyzrane prasatko ale uz se tesim az se napapkam na oslave zase :) pak Vam vecer napisu jaky byl muj dnesni predporodni kurz na 2 hodinky ho asi budeme mit. por. asistentka se mi nabidla sama, ze udelame jen chvilkovy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
10.12.13 20:51

Tak kurzík se mnou, doufám, že mě bude rodit stejná asistentka :-) moc milá, šikovná, vysvětlí úplně věe, doporučuje boding hned po narození a až pak někdy vážení, měření apod. dala mi knížečky tak můžu číst :-) :lol: no a taky jsme dýchali ale to mi vůbec nejde a neumím to ani trošku. :,( myslela jsem si, že je to lehké ale nenííí :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
11.12.13 09:59

@adelka87 z toho si nic nedělej, já jsem nikdy žádný dýchání dopředu netrénovala ani nezkoušela a pak jsem při porodu dělala to, co mi PA říkala a bylo to úplně v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
11.12.13 10:04

@marvcel Ahoooj, no snad ano, protože mi sice PA říkala jak mám dýchat ale nešlo mi to, přišlo mi takové nepřirozené, tak snad to příjde pak samo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
11.12.13 10:11

@adelka87 určitě jo, vůbec se toho neboj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
816
11.12.13 10:18

@adelka87 Tak to psí dýchání mi taky nejde, přítel to ne mě furt zkouší, protože on to umí, tak ať se prý chytím s ním, ale fakt mi to nejde, po chvilce jsem naprosto vyčerpaná a překrvená :) Nejradši bych hodila ten porod na něj, když mu to tak jde… ale to asi my všechny tady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
11.12.13 10:23

@lasicce :-) :lol: no mě taky PA říkala, že to mužům v porodnici jde lépe než těm maminkám :-) takže asi je necháme rodit za nás :-) :lol: učila mě tři druhy dýchání, první hluboký nádech a výdech s otevřenou pusou, ale takový pořádný výdech, pak to psí a nakonec při tlačení. No bude to ještě legrace :-) a chtěla jsem si koupit ten přípravek yal před tím, že se sama vyprázdním a u nás ho musíme mít na recept

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
816
11.12.13 10:28

Máš pravdu, vzpomínám si, že nás na kurzech taky učili 3 druhy, ale to dýchání při tlačení si už vůbec nepamatuju :( Věřím ale, že nám to všechno ukážou znova při akci. Já se nakonec rozhodla pro normální klystýr, páč to prý hodně uleví celému břichu, oteplí ho to zevnitř či co :) Jinak včera jsem byla na posledním kurzu o kojení a přitom jsme navštívili v porodnici porodní sál… Jsem ráda, že jsem ho viděla před porodem, protože je to opravdu hodně děsivý místo, takový studený, sterilní, neosobní a chladný :( ach jo, říkala jsem si, že do porodních tašek přibalím ještě nábytek a dekorační potřeby, abych si to tam upravila podle svých představ a mohla porodit v klidu :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
11.12.13 10:33

@adelka87 @lasicce holky,tak já rodila 3× a tohle vůbec neznám. Myslím, že vám ty nácviky dýchání budou stejně k ničemu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
816
11.12.13 10:35

@marvcel Teda, ty jsi zkušená rodička a to se chystáš teď v lednu na čtvrtý porod?!? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
11.12.13 10:40

@lasicce jojo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
816
11.12.13 10:42

@marvcel uf, tak to klobouk dolů, matko :potlesk: já si po tomto svém zatím jediném těhotenství dám dloouho pohov :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
11.12.13 10:45

@lasicce to říkáš teď, na všechny neřesti brzo zapomeneš a budeš chtít dalšího mimíska. Oni totiž hrozně rychle vyrostou. Tohle je moje poslední mimčo, tak si to užívám, jak nejvíc můžu a hrozně se na mimčo těším, asi snad nejvíc :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
11.12.13 10:46

@lasicce počkej pak si řekneš že těhu bylo oproti porodu procházka růžovou zahradou :-) :lol: @lasicce jo tak já si tam taky nechám klystýr, ale jen mě to tak napadlo, že bych si ho mohla doma udělat sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí