Poradna duly
Jana Čurdová
@lasicce koukám že je to všude stejný… no to ona by mi taky hrozně pomáhala… to už jsem se naučila odrážet… horší je, že já jsem takovej blbec a když jí takhle odmítnu tak mě je jí potom líto. Protože vím že to myslí dobře. A pak si připadám, že jsem na ní hrozně zlá ![]()
@neknubinek to je pravda, takovýhle výčitky dokážou ty „pomocnice“ vzbudit, ale je to jen součást hry. Musíš to brát takhle, protože jinak budeš trpět ty
… sama tu dělám ramena, ale potýkám se s tím taky.. snad to nějak ustojíme, holky ![]()
@Bambulcina Tak to ano, pokud se žena hrne za kariérou a rozhodne se dítě mít až ve 40 to by tak být nemělo, pokud ale zase žena otěhotnět nemůže a podaří se jí to ve 40 tak je to zase super. Záleží vše o situaci a konkrétní ženě
ještě peru záclony do obyváku a pak je pověsit, pak ještě vyprat koberec do obyváku a je to, už končím, nebo padnu a to jsem měla jít na nákup s manželem večer, takže manžel půjde s tchýňkou
jen napíšu seznam.
Ustojííííme nebojte. Jen si musíme vymezit pravidla, někdy jsou jejich rady dobré, ale někdy ne, a někdy to chceme podle sebe takže, pevné nervy ![]()
@neknubinek @lasicce @adelka87 Mě teda do toho zatím nijak nikdo nekecá.
Dneska malej pěkně v tom bříšku řádí, asi mi to břicho za chvíli pukne.
@Vejunka1 já se 12 budu muset doktora zeptat na ty mé pohyby, hodně ustaly, už to není jako dříve že mi dávala pořádné pecky, teď se tam jen vlní. Zatím neplaším, přisuzuji to tomu, že je na svůj týden opravdu velká(pokud byl váhový odhad správný) a asi tam nemá místo. Tak se nemůže napřáhnout. Mám hlad ![]()
@adelka87 Neplaš, je to tak jak píšeš. Má už málo místa, tak už se nemůže otáčet a vyvádět. Teď už tam jen leží a občas se nějak pohne. Já si dám asi chipsy ![]()
@Vejunka1 dej si dej
já už ležím jak placka po dnešním úklidu
ale stihla jsem toho dost, jsem ráda.
@adelka87 Ještě jsem se k nim nedostala, a nevím zda si je dám. Asi si půjdu nahřát záda do vaničky a koukat na film. Dnes mi dávaj můj oblíbený…
Hele holky taky vás bolí tak kostrč a stydká spona. Mě už bolí skoro 14dní jako blázen.
@Vejunka1 mě bolí pouze záda v oblastí kříži, v oblasti dole jak jsou bedra, ale to jen tehdy, když se moc přesílím, nebo dlouho sedím, jinak né. Ale to co popisuješ je normální, por. cesty se ti připravují a roztahují, takže to bolet bude. Ještě musíš tak 3 týdny vydržet a pak už to půjde samo ![]()
Ahojky holky, můžu se k vám přidat? Vím, že docela pozdě. Termín mám 14.1.2014
Ja to mám tiež tak. Bolia ma kríže alebo kĺby ktovie čo to je, niečo vo vnútri. No a celý spodok ako by som presexovala dva dni ![]()
@adelka87 Koukám že se po nocích nenudíš??? Já teď spím jak zabitá nevím čím to je. Dnes jsem spala celou noc. Jediný co mě trápí že jsem přes noc otekla, mám ruce a nohy jednou takový ![]()