Poradna duly
Jana Čurdová
Přeju ti to, není nic hezčího než spokojená velká rodinka a milující matka uvnitř rodinného kruhu ![]()
@lasicce díky,vždycky jsme chtěli hodně dětí, tak se nám to povedlo ![]()
@adelka87 @lasicce já jsem nikdy klystýr neměla a asi ho nebudu chtít ani teď. Neměla jsem ho nikdy, protože jsem měla rychlý porody a jaksi se to nestihlo. Navíc mě vždycky porod začne tím, že mám průjem, takže se asi doma dokonale vyprázdním a pak rodím-kéž by to takhle bylo zase ![]()
@adelka87 píše:
@lasicce počkej pak si řekneš že těhu bylo oproti porodu procházka růžovou zahradou![]()
@lasicce jo tak já si tam taky nechám klystýr, ale jen mě to tak napadlo, že bych si ho mohla doma udělat sama.
vidíš, to je dobrý nápad s tou přípravou doma, ale já mám pocit, že tam dole si už neudělám už vůbec nic, protože tam prostě přes ten pupek nevidím ani nedosáhnu ![]()
@marvcel určitě to bude zase takové fajné, no já poslední dny nějak více kakám, nevím čím to je, předtím co 2 co 3 dny a teď i několikrát denně, no asi se mi to tam nějak mění či co
@lasicce no ani nemluv, to jsme dvě, ale stihnout bych se chtěla oholit, ikdyž nevím jak to bude vypadat
teď si připadám jak bych měla krátké ruce
taky si nikde nedosáhnu
a ohnout se to je výkon teda. PA mi ukazovala jak budu zřejmě ležet na tom křesle při porodu a říká mi chyťte si nohy pod koleny a přitáhněte a bradu na hruď no asi začnu cvičit protože jsem myslela, že u toho umřu, nakonec pro mě bude nejhorší ta poloha a né samotná bolest při porodu ![]()
@adelka87 neboj,to všechno přijde samo i ta poloha, uvidíš, že nad tím nebudeš ani přemýšlet
@marvcel věřím ti, a běda jak né mnohočetná maminko
tak si to s tebou vyřidíme potom
zapnete ještě kabáty nebo bundy? já už né ![]()
@lasicce no já mám ještě jeden který drží, ale je zase krátký takže musím nosit dlouhé svetry a trička, ten měsíc to ještě vydržíme snad
nesmím tolik papat ![]()
@adelka87 Já už dávno ne. Já si musela půjčit bundu od mamky a už i ta mi je tip-top ![]()
@Vejunka1
no já bych od mamky z bundy vypadla, takže se musím mačkat ve svých
a nebo nikam nechodit ![]()
@adelka87 Já mám všechny svoje bundy na tělo, jedinou kterou mám volnější a co jsem si bláhově myslela že jí budu nosit byla ta na snowboard. Ale tu jsem nezapla už v 7měs. Tak mi půjčila mamka. A díky bohu za ní. Sice v ní vypadám jako strašák ale co, Ten měsíc to ještě vydržím…a pak už zase budu holka hubená ![]()
To pak bude fajné, jak si oblečeš staré ryfle a táák
teď jen záleží kdy si je oblečeš
jestli za 2 měsíce, za rok
![]()