Ledňáčci 2014 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1989
6.12.13 13:57

@neknubinek Prosím tě holka nic si z toho nedělej. Určitě se zmýlil. Já zase neím váhu od 30tt a dnes jsem přesně 36tt. Ale příští čtvrtek jdu už do porodnice tak se jich tam zeptám. Snad z toho nebudu vyjukaná jako ty 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
6.12.13 14:00

@neknubinek jujda bobku to si tak nesmíš brát… je to opravdu jen odhad a splést se může každý a navíc tam stačí kapičku a je to hned jinak ta váha. Neboj ikdyby bylo miminko velké nenechají tě trápit, šla by jsi císařem a pak už je to úplně jedno jestli je to tak nebo tak, hlavní je, že mimi je naprosto v pořádku i ty, takže se nemusíš vůbec báát. A jestli si tak krásně papá tak to je jen dobřě. Bude moc silná a pevná a spokojená. Žádná stresmenka. Víš jak tukem když jsi obalená hned ti je lépe :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
6.12.13 14:04

@Vejunka1 ahááá, to jsem ani neznala. No já se na nic radši nepřipravuji :-) uvidíme nějak to prostě bude a bude to u všech dobré :hug: ale pokud malá bude pořád taková cvalda dle odhadů tak stejně půjdu císařem, takže člověk myslí, život mění :) Každopádně budeme mít všechny super porod a to maličké za nějakou tu bolístku stojíí ;) :hug: Jdu dodělat to okno :-) už ho mám rozpracované. Ale lodžie nechám chlapovi na zítra, ať se taky poměje s úklidem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
6.12.13 14:05

@adelka87 no už sem se trošku uklidnila, ale až přijde přítel z práce tak budu v pohodě.. vždycky mě tak nějak uklidní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
816
6.12.13 14:11

Čau holky, taky rodím v lednu, termín mám 10. 1. Chci se zeptat, jak to tady čtu, ono je možné, že ten termín doktor při nějakém vyšetření ještě změní? 8o Já jsem myslela, že je to jednou dané a basta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
6.12.13 14:15

@lasicce záleží jestli se to bere podle poslední menstruace nebo podle ultrazvuku… mě vychází podle menstruace 17.1 ale podle ultrazvuku, který mi dělal ve 20 tt tak mám až 27.1, ale doktor říká +- 14 dní že tam je rezerva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1989
6.12.13 14:15

@lasicce Ty termíny jsou jen orientační. Nic nemáš přesně stanovený. Ale je pravda že by se to zase nemělo nějak moc lišit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
816
6.12.13 14:18
@neknubinek píše:
@lasicce záleží jestli se to bere podle poslední menstruace nebo podle ultrazvuku… mě vychází podle menstruace 17.1 ale podle ultrazvuku, který mi dělal ve 20 tt tak mám až 27.1, ale doktor říká +- 14 dní že tam je rezerva

aha, no mně se datum podle ultrazvuku shodovalo s tím, co určil doktor, takže budu počítat s tím 10. vím, že na den to asi nebude, ale už bych si docela přála, aby to bylo, připadám si jak vorvaň :( a ještě držet 5 týdnů, ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
816
6.12.13 14:19
@Vejunka1 píše:
@lasicce Ty termíny jsou jen orientační. Nic nemáš přesně stanovený. Ale je pravda že by se to zase nemělo nějak moc lišit.

Vejunko, jsme na tom cca stejně, už máš připravený věci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
6.12.13 14:22

@lasicce mno tak to je dobře, že ti to vyšlo takhle stejně :) mě právě v tom 20tt řekl že je tak o týden deset dní mladší, že mu přijde malinká… ale byl to jinej doktor a každej ti většinou řekne něco jiného :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
816
6.12.13 14:26

@neknubinek příští týden jdu poprvé do poradny do porodnice, tak snad to bude bez podobného překvapení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
6.12.13 14:28

@lasicce no já pořád doufám, že se seknul… já jdu ještě za 14 dní k tomu svýmu a pak už taky do porodnice.. a ty už máš všechno přichystané? a kde budeš rodit?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
816
6.12.13 14:31

@neknubinek Víš, že bych taky docela ráda, aby se spletli a já rodila už o Vánocích? :) už mi to není vůbec příjemné, záda, žáha, nálada na nic, nesoustředěnost atd. :( věci mám tak napůl, zrovna se hecuju, že bych si měla zajít do lékárny pro listovku a kalhotky, ale je tam tak hnusně.. jinak pokoj už je připraven, i skříň s věcma, kočárek a tak :) až se sama divím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
816
6.12.13 14:32

@neknubinek jo a rodím v Podolí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
6.12.13 14:40

@lasicce tak to je blbý… já osobně mám teda energie na rozdávání posledních 14 dní jsem jak vyměněná. Záda mě nebolí, spím celkem dobře i nálady mám v pohodě.. až teda na ten dnešek :D jediný co trápí mě je ta žáha, ale ta jen taky večer před spaním tak si dám hrnek mléka, a snažím se co nejrychleji usnout… Jinak věci mám už tak nějak nachystaný. Tašku taky zbalenou. Taky bych chtěla připravovat pokoj, ale máme malej byt tak to tolik nejde. Ale i tak máme připravenej koutek, aby se jí tam líbilo:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí