Poradna duly
Jana Čurdová
Plus mi tvrdne cca kazdou hodinu bricho tak nwm zda jsou to poslicci nebo neco jineho…
@lovenik Ty jo, tak to vubec netusim, i kdyz me se v noci taky hur dycha, ale jen na zadech a celou noc jsem mela bricho jako skala, ale jako nahore, nevim, jestli to je normalni nebo ne.
Ahojte holciny. s tim dychanim opatrne muze to byt cokoli a nebo jen se mimco jinak natahlo a tlaci te a stahuje organy. ale kdyby se ti pritizilo honem do nemocnice, a jestli ti tvrdne brisko dej si horcik mozna to pomuze. hlavne zadny stres. pomalicku si dychej.
zitra zavolam doktorovi pro sichr a dekuji!!! S tim dychanim je to blby jako kdyz mam balvan na hrudni kosti
@lovenik zrovna ted se válím u PC a funím u toho jak lokomotiva. Ještě k tomu ucpaný nos od těhu rýmy, je to super
![]()
Holky ty vložky do porodnice nejsou s křidélky??? Já na to doma koukala jak puk, kus vaty obalený nějaký gáze…juj ![]()
Jinak včera jsem byla naposledy u svý Dr. Příští týden už budu chodit na kontroly do porodnice. Malý už je otočený hlavičkou dolů, akorát jsem se jí nezeptala kolik váží. Musím se zeptat příští týden.
@lovenik Tak jakpak Ti je? Už je to lepší. Já mám zase křeče v břiše od noci. Ale spíše žaludeční a né od miminka nebo tak. Jsem se asi přežrala. Věřím, že mimčo se ti jen nějak natáhlo a tlačilo ti na orgány a pak se ti špatně dýchalo. Mě to tak udělala se střevem tak jsem taky jeden den nemohla si skoro sednout a rozdýchavala tu nepříjemnou bolest. Holky musíte se opatrovat ![]()
@Vejunka1 No ani nemluv, je to jak z dob našich babiček
taky jsem se na ně dívala a říkala si, že si rovnou vemu plínku ![]()
@adelka87 No přesně. Jakpak se ti dneska spalo??? Já dnes spala jako zabitá, jen jednou jsem si odskočila na WC. Včera jsem lítala celý den po Praze a byla jsem večer úplně KO.
@Vejunka1 to já měla takovou noc předtím, až jsem byla překvapená, že jsem ji prospala, ale tuto noc vůbec, nespala jsem, začaly mi ty křeče v žaludku no a já usnula jak chlap odešel do práce takže o půl 7 a vstávala teď v 10 takže 3 hoďky, to jde
zrovna se chystám co dneska chci vše zvládnout
ale vidím to bídně, to břicho mě pořád nějak bolí, zkusím se dneska krotit s jídlem, tak snad to přejde. A kdy strojíš stromeček?
@adelka87 Já toho mám taky dneska hodně, zrovna jsem se pustila do vaření, a chci ještě něco upéct a uklidit. Ať o víkendu můžeme s manželem jen lenošit. Mě taky není moc dobře ale zabírá mi po doušcích cola.
Jůůůů stromeček, ten ještě nemáme ani koupený ale strojíme tak 1-2dny před Štědrým dnem, takže na to je ještě čas.
Zrovna včera jsme ale s chlapem řešili naší vánoční tradici, kdy jsme každý rok na štědrý den chodili na procházku ( Staromák, Karlův most, Kampa a po cestě se zastavili na kávičku a dortík v jedný restauraci). Chtěla bych to dát tak uvidíme.
@Vejunka1 nooo tak to máš co dělat
ale když půjdete pomalinku tak myslím, že to zvládneš, no jinak tě maximálně ponese na rukou
já prvně udělám takový rychlo úklid tam kde mám už ván. úklid. musím vyprat dneska, a uvařím zelňačkku, chlap říkal, že má na ní chuť… a ta bude za chviličku. No já doufám, že se nám stromek vleze, protože jsme přestavovali ložnici a aby se vlezla postýlka tak jsme stůl s pc dali do obyváku kde vždy byl stromeček, no ale teď je tam málo místa, ale někde ho tam vrazííím, musííím
no a taky se tak zadycháváš? já při každém pohybu funím jak nějaké prase.
taky se mi občas špatně dýchá, ale to k tomu těhotenství patří, tak jak máš stažený žaludek a všechno tak to je prej i s dýcháním. Né že bys jako nemohla úplně dýchat ale taky mám problémy, že se mi hůře dýchá
@adelka87 Já se zadýchám jen co vstanu z postele prosím tě??? Zadýchávám se při všem, ale ono je to normální, máme o 50% zvýšenej krevní oběh. Naše srdíčka teď makají na 150%.
Takže už máte pro prcka vše nachystané??? My jo, jen chybí oblíct postýlku, smontovat ten pojízdný koš a to je snad vše.
A dárky už máš nakoupené??? Já je každej rok nakupuju už od léta takže do září-října už mám vždy vše.
Dnes poprvé dělám segedín, mám už na něj 14dní nehoráznou chuť, tak snad se mi povede.