Ledňáčci 2014 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
292
5.12.13 22:14

Plus mi tvrdne cca kazdou hodinu bricho tak nwm zda jsou to poslicci nebo neco jineho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
5.12.13 22:18

@lovenik Ty jo, tak to vubec netusim, i kdyz me se v noci taky hur dycha, ale jen na zadech a celou noc jsem mela bricho jako skala, ale jako nahore, nevim, jestli to je normalni nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
5.12.13 22:44

Ahojte holciny. s tim dychanim opatrne muze to byt cokoli a nebo jen se mimco jinak natahlo a tlaci te a stahuje organy. ale kdyby se ti pritizilo honem do nemocnice, a jestli ti tvrdne brisko dej si horcik mozna to pomuze. hlavne zadny stres. pomalicku si dychej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
5.12.13 22:48

:srdce: :srdce: zitra zavolam doktorovi pro sichr a dekuji!!! S tim dychanim je to blby jako kdyz mam balvan na hrudni kosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
5.12.13 23:40

@lovenik já jsem 34 tt a byla jsi u doktora?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
6.12.13 09:52

@lovenik zrovna ted se válím u PC a funím u toho jak lokomotiva. Ještě k tomu ucpaný nos od těhu rýmy, je to super :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1989
6.12.13 10:07

Holky ty vložky do porodnice nejsou s křidélky??? Já na to doma koukala jak puk, kus vaty obalený nějaký gáze…juj :nevim:
Jinak včera jsem byla naposledy u svý Dr. Příští týden už budu chodit na kontroly do porodnice. Malý už je otočený hlavičkou dolů, akorát jsem se jí nezeptala kolik váží. Musím se zeptat příští týden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
6.12.13 10:16

@lovenik Tak jakpak Ti je? Už je to lepší. Já mám zase křeče v břiše od noci. Ale spíše žaludeční a né od miminka nebo tak. Jsem se asi přežrala. Věřím, že mimčo se ti jen nějak natáhlo a tlačilo ti na orgány a pak se ti špatně dýchalo. Mě to tak udělala se střevem tak jsem taky jeden den nemohla si skoro sednout a rozdýchavala tu nepříjemnou bolest. Holky musíte se opatrovat :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
6.12.13 10:19

@Vejunka1 No ani nemluv, je to jak z dob našich babiček :-) taky jsem se na ně dívala a říkala si, že si rovnou vemu plínku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1989
6.12.13 10:22

@adelka87 No přesně. Jakpak se ti dneska spalo??? Já dnes spala jako zabitá, jen jednou jsem si odskočila na WC. Včera jsem lítala celý den po Praze a byla jsem večer úplně KO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
6.12.13 10:31

@Vejunka1 to já měla takovou noc předtím, až jsem byla překvapená, že jsem ji prospala, ale tuto noc vůbec, nespala jsem, začaly mi ty křeče v žaludku no a já usnula jak chlap odešel do práce takže o půl 7 a vstávala teď v 10 takže 3 hoďky, to jde 8o zrovna se chystám co dneska chci vše zvládnout :-) ale vidím to bídně, to břicho mě pořád nějak bolí, zkusím se dneska krotit s jídlem, tak snad to přejde. A kdy strojíš stromeček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1989
6.12.13 10:39

@adelka87 Já toho mám taky dneska hodně, zrovna jsem se pustila do vaření, a chci ještě něco upéct a uklidit. Ať o víkendu můžeme s manželem jen lenošit. Mě taky není moc dobře ale zabírá mi po doušcích cola.
Jůůůů stromeček, ten ještě nemáme ani koupený ale strojíme tak 1-2dny před Štědrým dnem, takže na to je ještě čas.
Zrovna včera jsme ale s chlapem řešili naší vánoční tradici, kdy jsme každý rok na štědrý den chodili na procházku ( Staromák, Karlův most, Kampa a po cestě se zastavili na kávičku a dortík v jedný restauraci). Chtěla bych to dát tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
6.12.13 10:48

@Vejunka1 nooo tak to máš co dělat :-) ale když půjdete pomalinku tak myslím, že to zvládneš, no jinak tě maximálně ponese na rukou :-) :lol: já prvně udělám takový rychlo úklid tam kde mám už ván. úklid. musím vyprat dneska, a uvařím zelňačkku, chlap říkal, že má na ní chuť… a ta bude za chviličku. No já doufám, že se nám stromek vleze, protože jsme přestavovali ložnici a aby se vlezla postýlka tak jsme stůl s pc dali do obyváku kde vždy byl stromeček, no ale teď je tam málo místa, ale někde ho tam vrazííím, musííím :D no a taky se tak zadycháváš? já při každém pohybu funím jak nějaké prase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
6.12.13 10:53

@lovenik

taky se mi občas špatně dýchá, ale to k tomu těhotenství patří, tak jak máš stažený žaludek a všechno tak to je prej i s dýcháním. Né že bys jako nemohla úplně dýchat ale taky mám problémy, že se mi hůře dýchá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1989
6.12.13 11:00

@adelka87 Já se zadýchám jen co vstanu z postele prosím tě??? Zadýchávám se při všem, ale ono je to normální, máme o 50% zvýšenej krevní oběh. Naše srdíčka teď makají na 150%.
Takže už máte pro prcka vše nachystané??? My jo, jen chybí oblíct postýlku, smontovat ten pojízdný koš a to je snad vše.
A dárky už máš nakoupené??? Já je každej rok nakupuju už od léta takže do září-října už mám vždy vše.
Dnes poprvé dělám segedín, mám už na něj 14dní nehoráznou chuť, tak snad se mi povede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí