Ledňáčci 2014 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
298
9.12.13 08:34

Ja jsem uplne zoufala z meho spanku. ale neudelam nic. zadrzela se ti asi voda v tele, uz to lepci asi nebude, skoro vsechny maminky otecou pred porodem. ale kdyby to bylo nejak extra zajdi si radsi za doktorem. me to zatim netrapi. ale co neni, muze byt. hlavne se opatruj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1989
9.12.13 10:19

No to jo no. Já taky otekla z ničeho nic během noci. přes den odteču a večer když jdu spát tak v poho a ráno jsem otekla.
Dneska tu máme pěkně hnusný počasí…to je tak na čaj, knihu a zalézt zpět do postýlky.
Já se ale rozhodla že dneska budu péct cukroví a slepovat linecký co už mám napečený.
Co vy holky co máte dnes v plánu??? Krásný i když deštivý den přeju :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
9.12.13 10:47

Ahoj holky! Tak já zatím neotékám, všechny prstýnky mi padají :lol: Jinak dnes a vlastně celý týden budu péct, už se moc těším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
9.12.13 13:54

Ahoj holky, tak já už druhý týden otékám jak blázen. Po ránu i v obličeji, včera se mě brácha ptal, co mi je :D že vpadám divně a mám malý očíčka :D Tak jsem mu poděkovala :D :D :D A v noci mám uplně mravenčení v prstech u ruky. Už aby bylo po.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1989
9.12.13 13:57

@Bambulcina Tak jsem ráda že v tom nejsem sama :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
9.12.13 14:04

@Vejunka1 :-) to já taky, celou dobu jsem měla strach, že to přijde dřív nebo že budu mít dokonce preeklampsii, tak ten poslední měsíc to vydržím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
9.12.13 19:55

Vy jste sikulky s pecenim, jen tak dale, muzickove budou mit radost. holky ja jsem se silene prejedla, nemuzu ani dychat, to je silene ta ma zravost. musim se zacit krotit :) venku poraaad prsii, kdyby misto toho aspon snezilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
9.12.13 19:57

@adelka87 to přejezení znám, nemohla jsem kvůli tomu ani spát, tak teď si dávám pozor a snažím se nepřejídat ;) Co jinak, jak se máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1989
9.12.13 20:10

No tak s tím jezením mi ani nemluvte…dnes ráno jsem stoupla na váhu a spadla mi čelist. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
9.12.13 20:11

@Vejunka1 já se vážím každej den, tak už mě nic nepřekvapuje, kolik jsi přibrala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1989
9.12.13 21:26

@marvcel No raději se ani neptej. Ale je pravda že mám teď hrozný chutě, nejhorší za celý těhu. Jsem schopná spráskat celou čokoládu, pytlík chipsů apod. No přibrala jsem 15Kg. :twisted: :x :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
10.12.13 01:15

Ty chute mame stejne :) taky porad neco tlacim. jojo mimco si to asi zada :D uvidim 19 kolik mam nahore. ja opetovne nemohu spat, klasika. a to jsem pres den litala tak 3 hodiny po obchodech, pak varila a stejne spanek nikde. ach joo. a jeste jsem vypila litr medunky a stejne nic. tak sladoucke snenicko maminky. snad zitra bude krasnejsi pocasicko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
10.12.13 09:50

@Vejunka1 @adelka87 tak já mám +10kilo a to se snažím večer krotit, ale moc mi to nejde a to teprve budou vánoce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1989
10.12.13 10:50

@adelka87 Já nevím čím to teď je ale já spím jako zabitá. A v podstatě nic nedělám jinak. Dnes od 23:30 - 10hod s tím že jsem tedy byla 2× na WC. Jsem za to ráda. Ta noční nespavost co jsem měla byla na palici. Už jsem nevěděla co roupama.

@marvcel 10Kg je super. No já mám teď opravdu šílený chutě, takže se ani nebudu divit když nakonec naberu nějakých těch 18Kg :x Juj to se pak bude těžce shazovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
10.12.13 11:18

@Vejunka1 ale jo s mimčem to shodíš raz dva :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie