Poradna duly
Jana Čurdová
@adelka87 já svoje rifle oblékla hned když jsem šla z porodky dom
@adelka87 Hmmm nebo nikdy. Já před těhu cvičila každý den, a nakoupila si nový věci. Takže pokud mi to pak prcek a moje tělo dovolí budu muset zase začít cvičit
@Vejunka1 tak je super že před těhu jsi měla nějaký základ a myslím si, že tobě to půjde hned dolů a budeš jako dříve.
@adelka87 No ale víš jak jsem se na to nadřela, každej den poctivej trénink.
@Vejunka1 ale tak důležité je že tě to bavilo a uvolnila ses při cvičení, mě cvičení nebaví a to bych měla vzhledem ke své profesi cvičit abych měla fyzičku, ale jediné co mě baví je opravdu chůze, dlouhé procházky apod. a ještě plavání. Ale věřím, že po porodu se pak budu muset dát někdy do kupy a začít pomaličku něco se sebou dělat.
@adelka87 Co máš za profesi???To víš že mě to ze začátku nebavilo, musela jsem se nutit…a pak už to bylo jako droga
Devcaatka tak ja byla dnes u Mudra a vysetril me a konstatoval ze hlavicka maleho uz hodne sestoupila dolu takze uz se pry malej pripravuje na porod… je fakt ze v unoru jsem mela konizaci cipku tak jsem v rizikaci. Jinak ale termin porodu dle utz mam az 14.1. Takze docela radosti pozemskeee. Naridil mi klidovy rezim a Magnesium po 6hodinach…
@lovenik ahoj, gratuluju, už se to blíží. a jak často chodíš k dr.? by mě zajímalo, po jak dlouhý době poznal, že už se něco chystá…
Jeeejda tak snad tam jeste malej vydrzi nejaky ten tydenik. at je uplne hotovy
drzim moc palusky, opravdu se opatruj a setri, at nam nerodis na stedry den
ikdyz by to byl ten nej. darecek ![]()
Ahoj Lednacky
mam takovy dotaz…ted sem poslouchala zprávy a chteji vrátit porodne na druhé dite a pokud jsem to dobře pochopila tak by na první měli dostat vsechyn, tak me napadlo zdato taky někdo neslysel a zda sem to pochopila dobře, a myslite ze to stihnou od od ledna?? a nebo o nej muzeme zažádat zpetne? pac je nejaka doba kdy si o nej rict ne?? ![]()
@danaa Ahoj, já nic takového neslyšela, ale možná to bude možné dohledat. Kde a v jakých zprávách jsi to viděla/slyšela?
Ahojky, ja jen cetla, ze to chteji, ale ze to tak bude, neni jisty.
Ajoj holčinky, přesně tak, mluví se o všem možném, o zlevnění plínek, stravy pro mimi, poplatky regulační a porodné apod. ale schválené vládou to zdaleka není, takže my utřeme nosánky s porodným určitě
a ten zbytek? kdo víííí.