Ledňáčci 2014 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
43
14.12.13 10:10

Četla jsem ze muzes zažádat o porodne do 1 roku dítěte, tak třeba to daji od roku 2014 a budeme mit sanci, tenkrat taky zpetne doplacely mateřskou jak jizvysovali,,, :) musíme doufat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
14.12.13 19:14

Tak tak budeme doufat, bylo by to super, protoze cekame prvni ale i tak s mym platem i jako sama bych nemela narok ale kdyby to udelali na prvni bez rozdilu prijmu treba tak bychom meli sanci :) zrovna jsem se vratila z oslavy 60tin. no myslela jsem, ze tam uz asi prasknu, nedalo se usedet a pak jsem se precpala. tolik dobrutek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
14.12.13 19:28

Jo to by bylo bezva, ale ja tomu moc neverim, ze by to neomezili prijmem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
14.12.13 22:55

Politici??? Ty na maminky vubec nemysleji… tam kazdy mysli jen sam na sebe aby jejich rodina byla zajistenaaa!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
15.12.13 17:06

Podle me a vseho co se deje delaji politici vse pro sebe a černy :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
15.12.13 19:21

Jojo presne tak, vsak jake krasne odmeny si dali :o kolik milionu, kdyby to radsi dali nemocnym detem, nemocnym lidem, na lecbu. ale to je jedno, je to vse o lidech. zrovna jsem mamci ozdobila stromecek a mam z toho radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1989
16.12.13 13:42

Holky tak já to pochopila jinak, pochopila jsem že bude nižší DPH na pleny, jídlo pro děti ale o porodném si myslím že nikde nepadlo ani slovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
16.12.13 15:43

Juju taky si myslim, ze porodne vubec neresili. taky jsem to tak pochopila, s tim dph a vyziva na ditka a plinky. coz je dobre, ale kdo vi, kdy to schvali a jestli jeste nase miminka vubec budou nosit jeste plenky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
16.12.13 16:54
@adelka87 píše:
Juju taky si myslim, ze porodne vubec neresili. taky jsem to tak pochopila, s tim dph a vyziva na ditka a plinky. coz je dobre, ale kdo vi, kdy to schvali a jestli jeste nase miminka vubec budou nosit jeste plenky :)

A jak se citis dnes…? Ty uz to mas za par, neee :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
16.12.13 17:23

Už je to někdo, komu se narodilo miminko předčasně? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
16.12.13 19:40

Lovenicku nene nemam to za par. jsou tady jine maminky, ktere maji termin uz prvni tyden v lednicku. ja mam spravne termin az konec ledna, a po novemu v polovine ledna, ale to urcite tak pozde mit nebudu. uz ted jsem hodne otevrena a mam opravdu silne poslicky a zacinam natekat apod. takze kdo vi, kdy to prijde. hrozi mi predcasny porod, ale zatim se jeste drzime :) ;) a necitim se moc dobre. jak rikam poslicci, natekla, bolesti briska, funim hrozne, ohnout se nemuzu a taaak, ale to ma ten posl. mesic skoro kazda maminka, takze asi nic tak hrozneho, ale je to fuska, uz jsem se citila i lepe :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1989
16.12.13 19:51

No a já si myslím že @adelka87 porodí dřív než já a to mám termín 2-3. ledna. Ale mě je fajn, žádní poslíčci ani stahy. Prostě se nám ještě na svět nechce, a aby se vubec chtělo a nevyvolávalo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
17.12.13 02:24

Já si nejsem jista ale včera sem asi zažila poslíčci uplne neznama bolest jsem docela koukala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1989
17.12.13 06:43

Holky vy mě všechny s tím porodem předběhnete. Já mám rodit za pár dní a žádný poslíčky ani kontrakce…jen náznak…prostě nic. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
17.12.13 10:25

Já vůbec žádný poslíčky nemám. Je mi fajn. Jen jsem natekla. Kotníky mi nejdou vidět a prsty mě v noci i bolí, jak jsou tlustý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí