Poradna duly
Jana Čurdová
Četla jsem ze muzes zažádat o porodne do 1 roku dítěte, tak třeba to daji od roku 2014 a budeme mit sanci, tenkrat taky zpetne doplacely mateřskou jak jizvysovali,,,
musíme doufat ![]()
Tak tak budeme doufat, bylo by to super, protoze cekame prvni ale i tak s mym platem i jako sama bych nemela narok ale kdyby to udelali na prvni bez rozdilu prijmu treba tak bychom meli sanci
zrovna jsem se vratila z oslavy 60tin. no myslela jsem, ze tam uz asi prasknu, nedalo se usedet a pak jsem se precpala. tolik dobrutek ![]()
Jo to by bylo bezva, ale ja tomu moc neverim, ze by to neomezili prijmem.
Politici??? Ty na maminky vubec nemysleji… tam kazdy mysli jen sam na sebe aby jejich rodina byla zajistenaaa!
Podle me a vseho co se deje delaji politici vse pro sebe a černy
![]()
Jojo presne tak, vsak jake krasne odmeny si dali
kolik milionu, kdyby to radsi dali nemocnym detem, nemocnym lidem, na lecbu. ale to je jedno, je to vse o lidech. zrovna jsem mamci ozdobila stromecek a mam z toho radost.
Holky tak já to pochopila jinak, pochopila jsem že bude nižší DPH na pleny, jídlo pro děti ale o porodném si myslím že nikde nepadlo ani slovo.
Juju taky si myslim, ze porodne vubec neresili. taky jsem to tak pochopila, s tim dph a vyziva na ditka a plinky. coz je dobre, ale kdo vi, kdy to schvali a jestli jeste nase miminka vubec budou nosit jeste plenky ![]()
@adelka87 píše:
Juju taky si myslim, ze porodne vubec neresili. taky jsem to tak pochopila, s tim dph a vyziva na ditka a plinky. coz je dobre, ale kdo vi, kdy to schvali a jestli jeste nase miminka vubec budou nosit jeste plenky
A jak se citis dnes…? Ty uz to mas za par, neee ![]()
Lovenicku nene nemam to za par. jsou tady jine maminky, ktere maji termin uz prvni tyden v lednicku. ja mam spravne termin az konec ledna, a po novemu v polovine ledna, ale to urcite tak pozde mit nebudu. uz ted jsem hodne otevrena a mam opravdu silne poslicky a zacinam natekat apod. takze kdo vi, kdy to prijde. hrozi mi predcasny porod, ale zatim se jeste drzime
a necitim se moc dobre. jak rikam poslicci, natekla, bolesti briska, funim hrozne, ohnout se nemuzu a taaak, ale to ma ten posl. mesic skoro kazda maminka, takze asi nic tak hrozneho, ale je to fuska, uz jsem se citila i lepe ![]()
No a já si myslím že @adelka87 porodí dřív než já a to mám termín 2-3. ledna. Ale mě je fajn, žádní poslíčci ani stahy. Prostě se nám ještě na svět nechce, a aby se vubec chtělo a nevyvolávalo ![]()
Já si nejsem jista ale včera sem asi zažila poslíčci uplne neznama bolest jsem docela koukala ![]()
Holky vy mě všechny s tím porodem předběhnete. Já mám rodit za pár dní a žádný poslíčky ani kontrakce…jen náznak…prostě nic. ![]()
Já vůbec žádný poslíčky nemám. Je mi fajn. Jen jsem natekla. Kotníky mi nejdou vidět a prsty mě v noci i bolí, jak jsou tlustý.