Ledňáčci 2014 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3552
23.12.13 09:40

@adelka87 jeje tak to me mrzi :-( ale na to ze jsi melu az v 25tt problemy jste vydrzely 2v1 dlouho :-D vsak uvidis treba budes rodit az v terminu co ty vis.no ja si neumim predstavit celodenni tvrdnuti a poslicky to nevim jestli je to co mivam ja.me boli obcas bricho jako pri menstruaci a nekdy se mi zda tvrdsi a trochu bolestivejsi ale da se to prezit uz jsem si na to zvykla tak to nejak neresim ale mit to jak ty tak casto tak by mi asi taky nebylo stokrat nejlepe a chtela bych to mit asi za sebou.my cekame taky prvni ale chlapecka Adamka. a jak jse bude jmenovat ta vase? koukam ze tu se moc nekonverzuje.ja jsem jeste na diszkuzi… Přibývání na váze tam nas neni moc zato fajn pokec a pak jeste na…Termín porodu prosinec / leden 2013/2014 a tam to zije teda moc :-) nektere holky porodily a ukazuji miminka a vcera jedna psala z porodnice porod online a dnes brzo rano uz ma maleho na svete tak popisovala, ze porod z epidurlem brnkacka akorad ze ji moc neslo tlaceni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
23.12.13 10:03

Jujda tak to pekne, ano s epiduralem je to pohoda, ale nevis kdy mas tlacit. ale to by ti mela rict por. asistentka, kdy co a jak. ja epidural nechci, cim prirozenejsi tim pro me lepsi, ale nikdy nevis jak to budes snaset takze je mozne ze skoncim s epiduralem :) clovek nikdy nevi. no to mely vsechny asi super porod, ze psaly online z porodky atp.:D jojo to mas poslicky, ty menstr. bolesti a citlivejsi brisko. no ja to mam ted hodne. dneska sice lezim zatim jak placka, tak mam brisko,,zatim,,v pohode, ale treba mi vstat takze me to zase chytne urcite. navic mam od pul 5 rana zaludecni problemy a chce se mi blinkat, ale to mam z antibiotik takze se dneska opravdu citim hrozne. no snad me to brzy prejde. no holcinky nejak nepisou, asi si uzivaji posledni chvilicky s briskem :) nase malicka se bude jmenovat Laurinka. Adamek je moc krasne jmeno, dobre jste vybrali ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
23.12.13 10:17

@adelka87 TAK JESTLI TY MENSTR BOLESTI JSOU POSLICCI TAK TEDA MUSISM RICT ZE DOTED JE TO BRNKACKA ANI JE NAMAM TAK CASTO. V TVE KUZI BYCH FAKT NECHTELA BYT A KVULI CEHO BERES ANTIBIOTIKA? ME STACI KDYZ NEMUZU SPAT PORAD SE BUDIM KVULI ZAHY A USINAM SKORO V SEDE NATOZ JESTE JINE PROBLEMY. OTIKAJI TI NOHY A PRSTY U RUKOU? A MUZU SE ZEPTAT KOLIK JSI PRIBRALA DO TEDKA? JA TEDA DOST :-( BYLA JSEM ZVYKLA NA TU SVOJI MUSI VAHU A TED MAM 17KILO NAVRCH 8o 8o :roll: :roll: ALE MOZNA JE TO UZ I TIM ZE JSI PRIPADAM OTEKLA :-(.NO SNAD TO BRZO VYLITAM MY Z MANZELE JSME HODNE SPORTOVNE ZALOZENI TAK TO SNAD BUDE OK TIM SE UKLIDNUJI OBCAS :mrgreen:.
JINAK LAURA JE KRANE JSMENO.JA MELA PRO HOLCICKU VYMYSLENE NIKOL A PRO KLUKA VUBEC TAK PAK JSME SPEKULOVALI JAKE JMENO A ADAM ČERNOTA TO SE HODI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
23.12.13 12:09

Ano ten Adamek se Vam opravdu povedl. ja mam nejaky zanet tak mi dal uz po 3 antibiotika a uz to asi me telo nedava tak mi je jak mi je ;( snad to bude brzy dobre. ja celkem pribrala 15 kg ale jeste nejsem u konce tak uvidime kolik mi to jeste vyskoci :) ja taky vahu neresim. a taky se uklidnuji, ze to vylitam, nikdy predtim jsem s vahou nemela problem tak snad i po porodu to bude stejne :D zaha me take trapi asi od 24 tt a taky sedim pri usnuti pomalu a piju gaviscony a reniee, trpim od pocatku nespavosti a syndromem neklidnych nohou. nastesti jedine co me netrapi jsou otoky, ty nemam, ale treba kdyz jsem toho mela hodne tak vecer jsem byla cela mirne natekla, ale neslo to skoro poznat. jinak uz nic nezvladam, vse me strasne zmuze, hned jsem zadychana a hned tvrde brisko a poslicci. takze uz jen tak opravdu odpocinek je pro me. juju ze zacatku jsou poslicci fajni, ale pak az to prijde budeme si rikat uz nee :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
23.12.13 12:49

NO JA TED DOVYTIRALA A UZ TO FAKT NENI ONO TO OHYBANI A TO VSE KOLEM TOHO DOCELA SEM SI MAKLA JAK PRI NEJAKEM MARATHONU :-)).NO TREBA TY POSLICKY HORSI MIT NEBUDU NEKDO JE PRY NEMA VUBEC ABYCH PRAVDU REKLA TAK ME OD ZACATKU TEHU BOLEL PODBRISEK JAKO PRI MENSTRUACI TED JE TO TROCHU SILNEJSI A TO TVRDNUTI NAVIC ALE REKLA BYCH ZE JE TO MENE NEZ PREDTIM TO BOLENI.15KG TO MAS PEKNOU VAHU.JA MYSLIM ZE TAK MARKANTNE TO UZ NAVRCH NEPOLEZE.JA ANI TED TOLIK NEJIM JAK PREDTIM A RENI A GAVISKON MAM TAKY ALE TEN GAVISKON MI POMAHA VICE.ME NASTESTI DOTED ZADNE TRAPENI ZE SPODKEM NEMAM ALE OD ZACATKU VYTOKY ALE PRY JE TO NORMALNI.NO A CO MALA CITIS JI HODNE? ME PRIPADA ZE SE MALY SPIS TAK JAKO PROTAHUJE UZ ZADNE SILENE KOTRMELCE NEDELA MA UZ MENE MISTA BOBEK JINAK JA VUBEC KOPANCE DO ZEBER NECITIM STIS DOLE ALE JE TO DOCELA V POHODE.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1989
23.12.13 13:11

@Kacatko83 Ahoj vítám tě mazi náma. Já mám termín 2-3.ledna, ale žádný poslíčky, tvrdnutí břicha a já nevím co ještě nemám. Za to co mám je šílený zánět v obou uších, dneska jsem byla na orl, zítra musím někam na pohotovost si nechat drény vytáhnout a vyčistit.
Jinak já do 5 měs. zvracela a pálela mě žáha, trpěla jsem nespavostí a každou noc jsem byla od 3-6hod rána vzhůru. Pak se to nějak uklidnilo a já spala celé noci jako zabitá.
No teď až mírné otoky a bolení stydké spony a kostrče a občasné bolení zad(při dlouhém stání či sezení) nic. Tedy až na ty uši. A to ti řeknu že je to taková bolest že bych raději ty poslíčky.
Taky čekáme chlapečka Williama. A dosud mám 15Kg nahoře.
Teď jsem dodělala br. salát a vývar a půjdu se natáhnout. Vzala jsem si Panadol od bolesti tak bych se chtěla trošku vyspat a zkusit zaspat tu bolest.
Tak zatíííím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
23.12.13 13:19

@Vejunka1 JE AHOJ A DEKUJI ZA PRIVITANI. TAKZE DALSI KLUCINA A PEKNE JMENO.TAK JAK TAK CTU TAK JSIS ASI VSECHNY NEDUHY KROM TECH USI A DALSICH DROBNOSTI VYBRALA HNED NA ZACATKU.JA TO MELA NAOPAK JA KDYBYCH NEVEDELA ZE JSEM TEHOTNA TAK TO JINAK NEPOZNAM JEN ME BOLELY PRSA A SEM TAM SE MI UDELALO SPATNE PRI TECH VEDERCH JINAK VSE OK NO CIM SE BLIZI POROD TIM ME TRAPI VICE VECI ALE DA SE TO VYDRZET NENI TO TAK HROZNY.NO JA SE DOCELA BOJIM KDYZ TED ZATIM TEDA ZADNE SILENE POSLICKY NEMAM JAK ZVLADNU BOLESTI AZ PRIJDOU TY PORODNI 8o :roll: JA MAM DOCELA VYSOVY PRAH BOLESTI TAK SI RIKAM ZE SNAD NECO VYDRZIM ALE NEZAZILA JSEM TAK NEMUZU POSOUDIT TREBA PAK BUDU RADA ZA EPI :mrgreen: :mrgreen:.TAK ODPOCIVEJ.ME JESTE CEKA TA POLEVKA A SALAT ALE TO ASI AZ NAVECER A UVAZUJI O VANOCCE ZE UDELAM NA ZITRA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
23.12.13 14:14

@Kacatko83 malinkou cítím teď zase hodně když nemám tvrdé bříško, protože když ho tvrdé mám tak ji necítím vůbec. ale taky to nejsou kopy apod. spíše jen protahávání a vlnění, no jo jsou tam namačkaní jak sardinky :-) :lol: No já kdybych měla vytřít tak asi porodím u toho :-) :mrgreen: hned by se mi sekly záda a břicho bych měla jako kámen. Ale je fakt, že 2 týdny zpět jsem ještě umývala okna apod. až teď mě to tak nabírá. Tak snad ten pravý porod poznám. Protože každý s tím mým břichem a poslíčky by už asi letěl na pohotovost :-) já si řekla, že rodit nebudu tak nebudu :-) :mrgreen: ještě 2 týdny má času dost. ať jsem aspoň ten 37 tt. a nechci ať je malá ročník 2013. To by už v tom roce toho bylo opravdu hodně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
23.12.13 14:42

@adelka87 :D :D NO CIM DELE VYDRZI TIM LEPE PRO NI.NA JINYCH DIZKUZICH NEKTERE CO JSOU SKORO V37TT BY UZ CHTELI PRCKY VYHNAT PROTOZE JE TO A TAMHLE TO TAK JSEM JI PSALA ZE CO BLAZNI ZE MIMCA SI REKNOU KDY CHCOU VEN A ZE MUZOU BYT RADY ZE JE TAM JESTE MAJI.TEDA VUBEC TI TO NEZAVIDIM TY BOLESTI JA SI RIKAM ZE KDYZ TO NA ME PRIJDE A NEPRASKNE VODA ZE SE BUDU SNAZIT ZUSTAT DOMA CO NEJDELE A AZ BUDOU BOLESTI FAKT PRO ME HODNE TAK TEPRVE POJEDU RADSI SE BUDU TRAPIT DOMA V SOUKROMI NEZ TAM NEKDE NA HEKARNE :?.JINAK JSEM BYLA V OBCHODE PRO ROZINKY A MANDLE A DELAM VANOCKU TESTO UZ MAM A KYNE PEKNE :-).VSAK RADSI ODPOCIVEJ A NEPREMAHEJ SE AT VYDRZIS CO NEJDYL TEN UKLID A TO DALSI ZA TO FAKT NESTOJI :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
23.12.13 15:00

@Kacatko83 juju taky chci setrvat co nejdéle doma v soukromí. A tam jen zatlačit a je to :-) No ty maminky jsou bláznivé, přesně můžou být rády že mimča se jich tak krásně drží a nemají problémky, ale na druhou stránku je chápu, že už je chtějí mít u sebe. Ale pro mimi je fakt ideální 38,39 tt. No jo ty jsi teda šikovná, vánočku mám koupenou, ale normálně si vše taky dělám domácí, ale teď nějak to nejde. Ale pořád jsem dobrá, některé mé kamarádky nestihly ani napéct cukroví a to nejsou těhu a já jo. :jazyk: no snažím se s manželem naplánovat zítřejší den, ale nějak se to nedá. Je jak jeho mamka, nedá se na ničem 100% domluvit :nevim: :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
23.12.13 15:22

@adelka87 no to jsou chlapi, a na cem jse s nim nemuzes domluvit? no ja jsem rekla manzelovi jak si to predstavuji a on je dnes v robote takze je vse na me ale minuly rok to bylo oapcne tak aspon je to spravedlive. a jak dlouho jste svoji a planovali jste mimi nebo to prislo necekane.my prvne svatba a 7.unora to bude teprve rok a v lednu jsme se dohodly ze nebudud brat prasky v kvetnu se zadarilo tak jsme radi ja uz taky nejsem nejmladsi a manzel ma 38(ale nevypada na to) a jako blazen do kol jsem si rikala ze je tam ty sve klenoty macka at s toho neco vubec je :mrgreen: :mrgreen:.ja cukrovi nepekla tak klobou dolu pred tebo me se jaksi nechtelo a rikala jsem si ze me je dost a neco dostanem od rodiny jako kazdy rok a udelala jsem dobre.ty nektere me kamaradky nevi ani co je to zasmazka :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
23.12.13 15:52

@Kacatko83 tak já jsem taky řekla manželovi, že chci v lednu vysadit prášky jedla jsem je 10 let v kuse a on souhlasil. No a řekli jsme si, že bychom i už mohli mít mimi, ale že to řešit nebudeme, prostě co bude to bude, měli jsme náročný rok a stejně nechápu jak jsem mohla zapadnout, byl to šok docela, nějak jsme si mysleli, že to nepůjde :D a šlo to :lol: no a pak jsme plánovali dál, takže svatba v srpnu no a teď nás čeká pomaličku porod. Letí to hrozně :D :lol: tak my jsme dalo by se říci mladí, mě je 26 a manželovi 29 :D takže tak akorát. :lol: Měli jsme ten život docela naplánovaný, koupě bytu, počkat v práci na vhodný okamžik a je to. Takže to docela vyšlo jak jsme si plánovali. :P jdu zkontrolovat brambory s mrkví, dala jsem je vařit na bram. salát. ale jestli mi bude tak šoufl tak si dám tak lžičku a bude :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
23.12.13 16:04

@adelka87 tak to je fajn, ze vam to tak vse vyslo a vek na to oba mate myslim na mimco a kdyz jste ho chteli tak neni co resit.ja mam kamaradku asi ve tvem veku sice jeji budouci manzel nemuze mit deti ale ona ma s tim taky problemy chodila pres rok na inseminaci a porad nic tak ted sla na umele tak snad se ji to podari a jak vypravi co vse musi podstupovat tak jsi rikam jake mame stesti ze nam to slo spontalne.no ja mela 7lety vzath nakonec jsem odesla a po asi roce a pul jsem zacala chodit z manzelem budoucim a jsem stastna ze jsem ho nasla uz bych nemenila je to zlaticko fakt.no ja bydlela v havirove a prestehovala jsem se za nim do benesova co je za hlucinem pak jsme si rekly ze by bylo fajn si koupit byt nez cpat penize do neceho co neni nase, tak jsme poridily byt pak svatba a pak se podaril Adamek takze taky jsme to meli tak nejak vse naplanovane.me se vari brambory na salat a pomalu zacnu delat i polevku a tu vanocku az zase dokyne.ty jsi sama doma? jestli nevadi tak poslu odkaz na fotecky ale nejsou upravene a byla to malinka svatba jen o svedcich ja to tak chtela ale i tak to stalo hromadu penez jse mi az nechtelo verit :D http://radim123.rajce.idnes.cz/…_R_7.2.2013/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
23.12.13 16:34

@Kacatko83 no super svatbička a krásné fotečky, my měli okolo 45 lidí na svatbě a v červnu jdeme mé kamarádce, už se moc těšíííím. Už bude mít i mimi naše půl ročku tak to bude paráda. :dance: :lol: Ano máme štěstí, že nám to šlo samo, neumím si představit ty stresy při tom umělém oplodnění. A to zklamání když to nejde třeba. Polévku udělám jen hráškovou, já rybí nemusím a manžílek si dá u své mamči pak, takže to nemusím hrotit :mrgreen: Už jsem sama domka, manžel se jel ostříhat a dokoupit hrášek :-D :mrgreen: já měla předtím také dlouhý vztah a pak jsem to utnula a potkala současného manžela. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
23.12.13 17:16

@adelka87 diky ale fotky mohly byt lepsi :-).je tolik lidi jste museli mit krasnou svatbu.tak vanocka se pece ty jo to bylo valeni a horsi to pleteni uz me s toho vseho boli zada a s toho stani nohy no polivu uz uvarenou mam i brambory ted cekam az to vychladne a pokracuji dal :).no ta kamaradka co sla na to oplodneni ma svatbu v cervenci tak se taky tesim ona mi byla vlastne za svedka.no ja jsem po rozchodu teda nedoufala ze najdu takoveho fajn chlapa jak mam ted a vubec jsem nemela naladu na nejake vztahy ale vis jak to je libil se mi o to zadna ale nechtela jsem zadny vztah a cim vice jsme travily spolecny cas-zavody atd tak tim vice mi bylo smutno kdyz jsem s nim nebyla a pak se to nejak dostalo do faze ze jsme zacaly spolu chodit a jsem rada.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí