Poradna duly
Jana Čurdová
@Vejunka1 píše:
@lasicce No ale při mém štěstí a tomu že to ani vubec na porod nevypadá budu asi přenášet. Všichni už mají poslíčky a já nevím co a já nic. Já se cítím líp než v I. trimestru
Bud rada… ja mam ted poslicky kazdou noc a nic prijemneeho ![]()
No já se rozhodně nemám líp jak v I. trimestru…
Špatně se mi dýchá, nemůžu se moc hýbat, mám nějaký zablokovaný záda - hrozně mě bolí kostrč - takže jsem jak chromá…manžel se mi směje - no ani se mu nedivím…určitě je na mě krásný pohled…
Fakt se těším až bude mimi na světě…moje dvě kamarádky porodily obě o dva týdny dřív…a obě rodily druhé stejně jako budu rodit já…Ani by mi nevadilo to mít za sebou o trošku dřív…
jen si musím nachystat tašku do porodnice což obnáší dokoupit nějaký věci, aby to pak nemusel kupovat manžel - bůh ví co by mi do tý porodnice přinesl… ![]()
@lovenik No neblázni…ty už máš poslíčky takhle často?…jak je to možný?…
@emys píše:
No já se rozhodně nemám líp jak v I. trimestru…Špatně se mi dýchá, nemůžu se moc hýbat, mám nějaký zablokovaný záda - hrozně mě bolí kostrč - takže jsem jak chromá…manžel se mi směje - no ani se mu nedivím…určitě je na mě krásný pohled…
Fakt se těším až bude mimi na světě…moje dvě kamarádky porodily obě o dva týdny dřív…a obě rodily druhé stejně jako budu rodit já…Ani by mi nevadilo to mít za sebou o trošku dřív…
jen si musím nachystat tašku do porodnice což obnáší dokoupit nějaký věci, aby to pak nemusel kupovat manžel - bůh ví co by mi do tý porodnice přinesl…
Ztotožňuju se naprosto se vším, co píšeš ![]()
@martina91 píše:
Holky kolik plenek si berete do porodnice?
Prý 6-10 ks na den
Ajuj, presne tak, mam jich tam tak 30 celkem. jestli tam budu 4 dny tak mi asi pochybi ale tak manzilek donese. vic se mi do tasky uz asi ani nevleze. ![]()
@emys píše:
@lovenik No neblázni…ty už máš poslíčky takhle často?…jak je to možný?…
Jojo, nerozumím tomu ale je to tak… a to jsem 35+ ![]()
Me neco o tvrdnuti briska a posliccich mluvte
ja jsem 34+6 a trapi me cim dal tim vice casteji
a cs mam 6 a cipek 1,5 cm takze doufam, ze do 1.1.2014 aspon vydrzim.
AHOJ HOLKY TERMIN MAM 31.1.MUZU SE K VAM PRIDAT DO JIZ ZABEHNUTE KONVERZACE?
![]()
Dekuji za privitani. koukam ze tu nikdo nate metricky.je.tu nekdo z okoli opavy ostravy?
Ja jsem Karvina a holcinky tak ruzne
ale Ostrava je kousicek. a jak se citis?
@adelka87 no ja nejsem primo z ostravy ale mam to da e rict kousek tak pul hodka busem to se da.ja ydlela v havirove a do karvine jsem sem tam. zavitala.
a muzu se zeptat v kolikatem tt jsi nemas ten metrik tak nevim. a prvni ditko? holcicka nebo kluk? to je otazek vid.no jo je mi dobre sice ted uz me trapi par veci co.asi kazdou tehulku jinak j to dobry, musim zaklepat
.
Ja jsem 35 tyden, ale uz me to hodne bere, od 25 tt mam nejake problemky a oteviram se a tak jsem rada, ze jsem dosla az tady a budu uplne nejradeji kdyz vydrzim treba 37 tt. ale tezko rict. cekame prvni mimusko a holcicku
uz aby ty vanoce byli za nami, moc si to neuzivam s poslicky a celodennim tvrdym briskem. stejne uz jen hajkam ![]()