Ledňáčci 2014 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
298
23.12.13 17:55

@Kacatko83 juju to tak někdy bývá :-) :mrgreen: já to měla obdobně hihi :-) no já nakonec polévku udělala i tu rybí. Hrášek ještě nedošel tak čekám :-D :mrgreen: ale už mám salát hotový, jen do toho prdnu hrášek a dodělám ho. A polévka je kupodivu výborná, jsem ani nevěděla, že je tak dobrá když si ji udělám sama :D :mrgreen: :mrgreen: snad mě manžílek pochválí :jazyk: :jazyk: ikdyž on je zvyklý zase na jinačí, no uvidíme. Jdu obrat masko do polévky. To mě nebaví ty kosti z kapra, hrůůůza :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
23.12.13 18:18

@adelka87 ja uz mam taky salat a polevku musim jeste rozmixovat a dochutit ale zatim mi vse chutna snad bude i druhe polovicce :-).ja rybi polevku nikdy nejedla tak nevim jak chutna :nevim:.manza se s tim hraskem pekne flaka :mrgreen: :mrgreen:.ty ale pekne me boli zada a nohy mi pripada ze od rana porad neco delam a poradne jsem si nesedla jen kdyz odepisuji :-D.no asi by se mi ty kosti obirat nechtelo me stacily loupat mandle na tu vanocku :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
23.12.13 18:22

No byla i lepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
23.12.13 18:29

@Kacatko83 no manža šel asi ještě dokoupit nějaké dárečky, že ho tak dlouho není :-D :mrgreen: to ti věřím, já stala u plotny asi cca hodinu a mám taky dost. Jdu si dát hořčík, ať se trošku zregeneruju. Už se těším až manžílek příjde a já zapálím svíčku a vyvalíme se do obyváku a budeme koukat na telku a já si dám hezky cukrovíčko do bříška :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
23.12.13 18:29

@Kacatko83 náhodou super, bude moc dobrá, děláš mi chutě asi si půjdu máznout máslem tu mou kupovanou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
23.12.13 18:31

@adelka87 no asi jo kdyz ho neni.muj prijde az po 10vecer takze az to vse dodelam tak se nalozim do vany a budu koukat na tv jsou tam nejake pohadky na cukrovi nemam moc nejak chut ale trochu bramb. salatu jsem si odlozila na jidlo :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1989
23.12.13 18:33

@Kacatko83 @adelka87 Tak já si dala další nášup Panadolu, dala na ucho studený a šla se zase natáhnout. Holky se nou není vůbec žádná legrace, jsem už protivná i sama sobě. Nevím jak to ten manžílek se mnou vydrží ty Vánoce :roll: Aby mě neposlal do řiťky :-)
A to jsme si je tak krásně plánovali jak si je konečně spolu užijem, budem koukat na pohádky atd. :,(
Jinak @Kacatko83 já pocházím z Opavy ale už skoro 10let bydlím v Praze. Jela jsem za prací a chtěla se osamostatnit. Měla jsem taky dlouhý vztah 6let a pak to utnula a chtěla si zase užívat a pak jsem jednou jak to tak bývá a člověk nechce potkala svého současného manžela. Brali jsme se po roce a 3měs, já po svatbě hned vysadila prášky a na konci března jsem otěhotněla. Snažili jsme se půl roku. Nejdříve jsme do toho pořád jen bušili a pak si řekli že na to prdíme a že si zajedeme ještě na dovolenou. Chtěli jsme na Mauricius. Ale na poslední chvíli na stornovali letenky a my už měli nahlášenou dovolenou v práci tak jsme na poslední chvíli hledali něco v tom termínu. Nakonec jsme našli Egypt. No a já v den odletu do Egypta byla ještě v práci (letěli jsme až večer) a kolegyně mi říká ty jsi těhotná???a JÁ NA NÍ NÉÉÉÉ NEJSEM, a ona ale jsi já to na tobě poznám a já jí říkám já těhotná nejsem a ona mi běžela koupit těhu test a tam byly // :mrgreen: No takže jsme ještě odjeli na dovolenou, já se pak po dovči objednala k doktorce a ta mi rovnou napsala neschopenku, protože jsem pracoala na rizikovém pracovišti. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
23.12.13 18:40

@Vejunka1 az na par drobnosti jsem na tom uplne stejne :-D taky jsem byla hned na neschopence kvuli rizikovemu pracoviti a taky se nam povedlo po pul roce od svatby a jak pises zezacatku planovny sex v den ovu a pak jsme na to kaslali :-)) ale docela mi pomohla doktorka si myslim protoze mi rekla na kontrole kdy je nejlepsi to zkusit a povedlo se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
23.12.13 18:44

@Vejunka1 Vejuško no to ouško tě teda zlobí, bakané ouško. Tos mi nevykládala s tím počátkem těhu :-) hihi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: též dobré :palec: :potlesk: No tak na pohádky se možná s manžílkem budete kukat ne? Přece to ucho musí dostat někdy rozum sakra!! 8o No mě je už lépe, tak jsem si dala tedy tu Vánočku, protože mi tady někdo dělá chutě :-) :mrgreen: někdo jako @Kacatko83 :-) a hajám a jsem zvědavá jestli se dočkám toho svého. Ale ať si pochodí po obchodech mezi miliony lidí, to mu nezávidím vůbec. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1989
23.12.13 18:51

@Kacatko83 @adelka87 Já bych si taky něco dala do bříška ale moc nemůžu otevřít hubu jak mě to bolí. Tak jsem asi v půl 4 snědla alespoň přesnídávku. Jo vánočku tu tady taky máme a ta je měkoučká to by neměl být problém jí rozkousat.

Ty moje uši jsou fakt na prd. Ještě když mi Dr řekne že to byla asi reakce na mast kterou mi napsala jiná DR a z toho jak jsem si tam pak měla kapat i ty kapky se mi udělal ten zánět. No ráno brzy vstáváme a jedem na pohotovost, mesejí vyměnit ty drény a kouknout na to. Snad se tam bolestí zase nerozbrečím :roll:

No @adelka87 koukat na pohádky budem, ale já skoro nic neslyším :mrgreen: takže opravdu já budu jen na tu telku vejrat 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
23.12.13 18:54

@Vejunka1 tak si dej volume pěkně do pravaaa a jeď bombýýý :-D :mrgreen: no co, počkej až budeme staré rašple to nic neuslyšíme a budeme pořád co? coooo? :roll: tak i vejrání je dobré. Ani nevím co tam hrají dneska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
23.12.13 19:13

@Vejunka1 :-D :-D chudero je mi te lito takove bolesti v tehu a nemuzes poradne do sebe cpat tabletky ktere by ti fakt zabraly na tu bolest to je na prd no snad to budes mit lepsi. jestli ti to zhorsily mastickou tak to bych asi strilela. a kde jsi pracovala ze mas rizikovy hned od zacatku? ja osetrovatelka v domove ze zvlastnim rezime(ve zkratce odeleni muzu a zen od60let kteri jsou cvoci kvuli nemoci atd proste opava).
@adelka87 tak ja uz mam vse hotove jdu do vany a telka tak zatim ahojky.
@adelka87 @Vejunka1 jinak holky uzijte si vanoce co to jen pujde a odpocivejte. na 100% v patek napisu( mozna i drive) tak ahojky zatim :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
23.12.13 19:24

@Kacatko83 Ahoooj a Tobě také moc krásné a klidné Vánoce plné smíchu a veselí s bříškem a manžílkem a Tvými nejbližšími :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1989
23.12.13 20:10

@Kacatko83 Já pracovala jako zdrav. sestra na pracovišti kde byli infekční pacienti tak proto. Počkej ty si pracovala v Opavě??? Ty jsi přímo z opavy???
Taky ti přeju krásné a pohodové vánoce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
23.12.13 20:38

@Vejunka1 tak to je potom jasne ze si sla hned.nene ja robila v petrvalde ale ze to nase oddeleni je jak blazinec opava. v opave mam tety a chci tam rodit mam to nastejno s ostravou ale o opave jsem slysela chvalu. a tyjdes rodit kde? a ktereho ti chodiva materska? ja ji mam.od 20.12tak by mi v lednu mela prijit do20teho nemocenska a ten zbytek mesice uz materska ze? a zamestnavatel by mi mel automaticky proplatit dovcu ze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí