Poradna duly
Jana Čurdová
@Kacatko83 a máte už konkrétní sms? Já si do mobilu už uložila no a pak jen budu rozesílat, pokud budu schopná. ![]()
@Kacatko83 termín mám 22.1. Ten poslední měsíc se vleček hrozně pomalu!!!
@adelka87 tak já smsky zatím neřeším - myslím, že to zvládne manžel ![]()
@adelka87 no to nemam jeste zadnou sms ku pripravenou stejne to.asi manzel tenden. rozhlasi pochybuji ze ja.toho budu schopna a mit na to myslenky to asi budu.par lidem. davat vedet ze.jsem.v porodce a ze uz se to. chysta ![]()
@marvcel njn
![]()
@emys tak to mas uz za par zlatko
neboj to ti tak sleti
Ahoj holky
tak jsem se tu zase po delší době ukázala.. Dneska jsem 38+1 a poslední dny se malá hrozně vrtí pořád je vzhůru.. jen v noci je celkem klid. Nemůžu si lehnout na bok okamžitě do mě začne kopat a když si lehnu na záda tak zase já nemůžu dýchat. Myslíte že je to normální? Všude píšou že už se mimísci v takhle na konci tolik nepohybují ale mě přijde že to moje je teda hyperaktivní ![]()
@neknubinek ahojky no rika se ze maji mene mista ale bud rada ze ho citis horsi by to bylo naopak. a o tom dychni jsem taky cetla nekde ze ke konci tehu se muze hure i dychat to vis vsechny organy jsou bud posunute nebo utlacovane.muj prcek nemel rad kdyz jsem si lehla na zada ale ted mi pripada ze mu to asi moc nevadi vis jak kdyz si tak lehnes tak ho jakoby primacknes tak proto se jim to nelibi a muzes si tlacit na nejakou tu zilu a proto se i blbe dycha v teto poloze nekdo i zkolabuje protoze ti to omezi prisun kysliku.
@Kacatko83 mno právě ale to bych tím pádem musela spát asi v sedě ![]()
@neknubinek @Vejunka1 no me se kupodivu spi dobre sem tam se i vzbudim na zadech a nic ale docela se tesim az uz si budu moct poradne polezet na tech zadech a brichu
![]()
Jinak dobré ránko holčičky. Tak já už jsem po termínu, a ani to nevypadá že by se prckovi chtělo ven. A to jsem včera byla jak motorová myš. Umyla jsem okna, uklidila celý byt, večer sexík.
Pokud neporodím sama do čtvrtka tak jdu na příjem a bude se vyvolávat.
Jinak mám už to břicho tak velký, že se obávám že mi exploduje ![]()
@Vejunka1 tak se mu asi u tebe moc libi ze se mu nechce ven
,s tim briskem urcite ho nemas tak velke
.posli foto.me to me pripada nejak ted posledni dobou stejne ale citim se jako bych pred sebou tahala sud.jsem ted douklizela byt vytrela atd a pripadam jsi jako bych uklizela halu
,fuska docela.
Ahooooj holčinky, asi nám Vejunka1 už rodí nebo porodila. Včera měla nějaké bolesti bříška. Tak držme palušky, určitě se nám brzy ozve
![]()
@adelka87 ahojky tak to by bylo fajn aspon by nemusela vyvolavat.tak snad se ozve ![]()
Jinak holky taky vam otika snad vsechno mozne? ja jsi reikala jak mi pred mesicem trochu otekly prsty na rukach ze to je pohoda ale to jsem nevedela ze to bude horsi
.prsty na rukach uz neresim ale nohy hruza kotniky ani nemluve a nart a prsty na nohach najo by me dobla vcela a kdyby aspon tak nebolely a to nosim ponozky uz takove aby to nestahovalo a nohy se snazim mit aspon v rovine boku a prd nic nepomaha
.