Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj emysku, ne nemluvi. jen tchynka, ze Laura je takove tvrde. meli jsme na vyber Ema a Laura ale davame Lauru a ji se to nelibi, sice pokazde o tom mluvi, ale nijak zvlast ne. vi, ze s tim nic nenadela. jinak Vam maminky preji krasny dnicek a jsme zase o kousicek blize k nasim miminkum ![]()
@adelka87 presne tak
.
@emys jojo mluvily nam do vyberu jmena ze takove ne ze znaji dotycneho s tim jmen a e takovy a makovy.ja si prosadila z manzelem Adamka jeho rodine se to nelibilo tak se porad ptaly jestli teda adam a ja ze jo a basta. nenech si do toho kecat bude to ase dite a ne jjich a kdyby ses mela porad rdit co se komu libi a komu ne tak se zblaznic.my vybiraly prvne i podle toho aby nemel treba svatek u narozenin atd ale pak jsmese na to vykaslaly a nechaloo tak hlavne ze se hodi k prijimeni a ze se da pak na nej vicero zpusoby volat.tak si stul za svym ![]()
@adelka87 No tak to je vtipný - Emu už doma máme a pro holčičku máme Lauru nebo Sofii
manža by asi spíš Sofii a my s dcerou zase spíš Lauru. - tak jsem zvědavá co nakonec vyhraje. Tchyně je ale zásadně proti Lauře - takže mi to jméno pořád vymlouvá. - prý jak jí asi budeme říkat a takový ty řeči. A pro chlapečka máme takový neobvyklý a ne moc rozšířený - Eliáš - a to zas hatí moje sestra
Lituju, že jsme vůbec někomu ty jména řekli - měli jsme raději mlčet…
@emys tak my jsme nikomu jména neřekli a doví se to, až se mimčo narodí
a to už nikdo nic nenadělá
@Kacatko83 no včera už jsem se rozčílila a řekla manželovi ať si všichni trhnou nohou, že dáme svýmu dítěti jméno jaký budeme chtít my a že ohledy na nikoho brát nebudem - stejně se vždycky najde někdo kdo ti to jméno promluví…
HOLKY ZITRA JDU NA DALSI KONTROLU TAK JSEM SI VLEZLA NA VAHU A MAZEC NEVIM JESTLI JE TO TIM ZE MI TED TAK OTIKAJI NOHY, RUCE ALE SKORO 2KILA NAVRCH ZA TYDEN TO JE BRUTAL A TO FAKT SKORO NIC NEJIM HROZNE MALO TAK JSEM ZVEDAVA CO MI NA TO REKNE SESTRICKA AZ JI TO BUDU ZDELOVAT. MYSLITE ZE JE TO NORMALNI TAKHLE PRIBRAT? JSEM S TOHO DOCELA NESTASTNA
CEKALA JSEM TREBA PUL KILA ALE SKORO 2KG ZA TAK KRATKOU DOBU.
NORMALNE ZA TO STYDIM ![]()
Ahoj holky
tak až teď sem se dostala domů a to jsem na toho Apolináře dorazila v půl 8. vyšetření i monitor v pořádku dneska mi braly ten stěr na toho streptokoka a při tom se mi doktor smál. Pořád mi říkal uvolněte se a já pořád nic tak prej,, TO JSEM NA VÁS ZVĚDAV JAK BUDE RODIT TU HLAVIČKU´´:D noo a pak mě teda poslali ještě na krevní obray a za týden zase monitor. Ale o čípku a o tom jestli se něco chystá mi nic neřekl.. a ultrazvuk mi teda taky nedělal.. asi není potřeba:( což mě docela mrzelo protože můj doktor mi dělal vždycky na kontrole ultrazvuk a já se na to vždycky těšila že jí uvidím ![]()
@Kacatko83 je to zadržená voda, normální to úplně není, ale hold někdo natéká a někdo né. Po porodu se to vše zlepší uvidíš, teď musíš více zkusit odpočívat a nožky hezky nahoře
já taky za týden přibrala 1 kg a to nenatíkám. Takže ty jsi na tom ještě dobře
neboj, hlavně klid. ![]()
@neknubinek No vidíš to a tak ses bála. Jsme ti říkali, že vše je dobré. Jen tak dále. ![]()
@emys No vidíš to
máme stéjný výběr jmen
Lauře se dá říkat všelijak. Ale záleží na Vás
to je zvláštní, že ty tchýně ty Laury nemusí ![]()
No a já na monitoru, klasika máme tachikardii díky té pupeční šňůře, ale zatím to necháme tak říkal MUDr. No já si nejsem úplně jistá jestli to tak nechám, týden je dlouhá doba, takže se za chvíli obleču a pojedu jinde, ať slyším názor jiného MUDra a buď mě vyplaší, nebo mě uklidní.
@adelka87 dobrej nápad, vždycky je lepší mít dva názory lékařů, také to tak dělám u děcek
@neknubinek tak to je dobre ze ti to vse dobre dopadlo.me delaly stery minuly tyden tak snad mi ritra rekne ze je to ok.me zatim sva mudr dela vzdycky ultr. a jsem rada kontroluje vahu mimca a placentu a plodovku ale myslim si ze kdyz je srdicko ok tak to svedci tomu ze se mimcu dari ze neni potreba dalsich podrobnejsich vysetreni ale to navic je samozdrejmne plus pro nas.
@adelka87 diky jsi hodna snad to bude dobry