Poradna duly
Jana Čurdová
@neknubinek děkuji za odkaz - to pomalu pobalim ať pak manžel nemusí nic hledat
no a když bude něco chybět, tak si to nechám dovézt ![]()
No já už mám sbaleno asi měsíc
jinak třetí den bolesti podbříška tak doufám že už se něco rýsuje a do termínu budeme venku ![]()
@neknubinek no já jsem v tomhle asi nějaký lajdák
čekám druhý, tak to nějak nehrotím, ale raději si ty věci dám aspoň na hromádku do skříně ať to mám pohromadě, kdyby náhodou
Jinak jsem pořád vyřízení, jak nám manželovi rodiče pořád vymlouvají jména
už mě nebaví se o tom pořád dohadovat… Už aby se to narodilo a bude vymalováno, pak už snad ty řeči přestanou ![]()
@emys domluv se na jménech s manželem, to napiště do papíru a na ostatní kašlete, vy rozhodujete o jméně a nikdo jiný
@emys taky si myslím.. je to vaše dítě a vy rozhodujete o tom jak se bude jmenovat… oni můžou říct svůj názor ale to je tak celý a néé vám to vnucovat… my sme se teda dohodli s přítelem hned na klukovi i holčičce, ale taky tam byly názory jiných jmen z jeho strany rodiny, ale mi jsme si stály za svým a nenecháme si do tohoto mluvit. Je to naše rozhodnutí a oni to musí respektovat.
@neknubinek píše:
@emys taky si myslím.. je to vaše dítě a vy rozhodujete o tom jak se bude jmenovat… oni můžou říct svůj názor ale to je tak celý a néé vám to vnucovat… my sme se teda dohodli s přítelem hned na klukovi i holčičce, ale taky tam byly názory jiných jmen z jeho strany rodiny, ale mi jsme si stály za svým a nenecháme si do tohoto mluvit. Je to naše rozhodnutí a oni to musí respektovat.
presne tak ma slova.my to meli podobne.
No však my si dáme jména jaký chceme
jen mě nebaví poslouchat ty jejich řeči
Holky, nebolí vás některou nohy? Asi blbý dotaz, ale já teda trpím a to nemusím ani stát, jak mě občas začnou hrozně bolet…
@emys ja se hlasim
o nohach mi ani nemluv srive jsem nemohla ani poradne spat jak me bolely a jak pises to jsem nemusela ani.stat.a ted kdyz me prestaly bolet jakoby od lytka dolu me zas silene boli chodidla no od nartu dolu ale to je tim ze.mi i otikaji ale nekdy bych je nejradsi odrezala jak boli.ja kdyz to fakt nejde vydrzet namazu masti j to neco jako konsky krem a je to na. unavene nohy primo a to pomuze nebo chladivy gel konsky. jinak jaksedim tak je mivam vyse ale i to nekdy nepomuze holt to musime pretrpet a doufat ze po poodu to bude lepsi.
Ahoj holky, ano ano William se narodil 6.1. v 9:34 ráno, 51cm a 3680g. Dal mi docela zabrat, a po 12hod intenzivních kontrakcí se zasakl v porodních cestách a měl pupečník kolem krčku. Takže rychle akutní císař a za 7min byl prcek venku.
Ale když pak vidíte něco tak krásného tak na všechno brzy zapomenete.
Snařím se kojit, malý je hodňoučký ale i tak je to záhul. Hormony dělaj svý a já místo abych spala protože jsem tak šíleně unavená tak na něj koukám jako na svatý obrázek.
Dneska nás pustili domů tak jsem zvědavá jak to budeme zvládat. ![]()
@Vejunka1
velka gratulace maminko.tak hlavne ze jste oba zdravi.si taky rikam jestli to ti doktori nemuzou nejak drive zjistit ze ti prdci neprojdou temi porodnimi cestami, akorat te trapily a stejne to pak neslo.ale jeste ze je vse ok.to verim ze se na nej nemuzes vynadivat.tak at se vam dari je hodny a hezky papa ![]()
Holky zkuste tento recept je to za par kacek a dobrutka ja to vcera udelala chlopkovi jeste chudak bezel do obchodu pro skorici protoze nam chutna v jablickach jen doporucuji male knedlicky asi jak dva vlazske orisky
http://www. mamincinyrecepty. cz/…ove-knedliky