Ledňáčci 2014 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
377
8.1.14 23:06

@neknubinek děkuji za odkaz - to pomalu pobalim ať pak manžel nemusí nic hledat :) no a když bude něco chybět, tak si to nechám dovézt :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
9.1.14 09:14

No já už mám sbaleno asi měsíc :D jinak třetí den bolesti podbříška tak doufám že už se něco rýsuje a do termínu budeme venku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
9.1.14 10:07

@adelka87 tak jak jsi dopadla, pořád na tebe myslím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
9.1.14 11:32

@neknubinek no já jsem v tomhle asi nějaký lajdák :lol: čekám druhý, tak to nějak nehrotím, ale raději si ty věci dám aspoň na hromádku do skříně ať to mám pohromadě, kdyby náhodou :D Jinak jsem pořád vyřízení, jak nám manželovi rodiče pořád vymlouvají jména :( už mě nebaví se o tom pořád dohadovat… Už aby se to narodilo a bude vymalováno, pak už snad ty řeči přestanou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
9.1.14 11:35

@emys domluv se na jménech s manželem, to napiště do papíru a na ostatní kašlete, vy rozhodujete o jméně a nikdo jiný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
9.1.14 13:01

@emys taky si myslím.. je to vaše dítě a vy rozhodujete o tom jak se bude jmenovat… oni můžou říct svůj názor ale to je tak celý a néé vám to vnucovat… my sme se teda dohodli s přítelem hned na klukovi i holčičce, ale taky tam byly názory jiných jmen z jeho strany rodiny, ale mi jsme si stály za svým a nenecháme si do tohoto mluvit. Je to naše rozhodnutí a oni to musí respektovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
9.1.14 13:53
@neknubinek píše:
@emys taky si myslím.. je to vaše dítě a vy rozhodujete o tom jak se bude jmenovat… oni můžou říct svůj názor ale to je tak celý a néé vám to vnucovat… my sme se teda dohodli s přítelem hned na klukovi i holčičce, ale taky tam byly názory jiných jmen z jeho strany rodiny, ale mi jsme si stály za svým a nenecháme si do tohoto mluvit. Je to naše rozhodnutí a oni to musí respektovat.

presne tak ma slova.my to meli podobne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
9.1.14 15:09

No však my si dáme jména jaký chceme :) jen mě nebaví poslouchat ty jejich řeči :cert: Holky, nebolí vás některou nohy? Asi blbý dotaz, ale já teda trpím a to nemusím ani stát, jak mě občas začnou hrozně bolet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
10.1.14 08:18

@emys ja se hlasim :mavam: o nohach mi ani nemluv srive jsem nemohla ani poradne spat jak me bolely a jak pises to jsem nemusela ani.stat.a ted kdyz me prestaly bolet jakoby od lytka dolu me zas silene boli chodidla no od nartu dolu ale to je tim ze.mi i otikaji ale nekdy bych je nejradsi odrezala jak boli.ja kdyz to fakt nejde vydrzet namazu masti j to neco jako konsky krem a je to na. unavene nohy primo a to pomuze nebo chladivy gel konsky. jinak jaksedim tak je mivam vyse ale i to nekdy nepomuze holt to musime pretrpet a doufat ze po poodu to bude lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1989
10.1.14 15:51

Ahoj holky, ano ano William se narodil 6.1. v 9:34 ráno, 51cm a 3680g. Dal mi docela zabrat, a po 12hod intenzivních kontrakcí se zasakl v porodních cestách a měl pupečník kolem krčku. Takže rychle akutní císař a za 7min byl prcek venku.
Ale když pak vidíte něco tak krásného tak na všechno brzy zapomenete.
Snařím se kojit, malý je hodňoučký ale i tak je to záhul. Hormony dělaj svý a já místo abych spala protože jsem tak šíleně unavená tak na něj koukám jako na svatý obrázek.
Dneska nás pustili domů tak jsem zvědavá jak to budeme zvládat. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
10.1.14 16:21

@Vejunka1 :kytka: :kytka: :kytka: velka gratulace maminko.tak hlavne ze jste oba zdravi.si taky rikam jestli to ti doktori nemuzou nejak drive zjistit ze ti prdci neprojdou temi porodnimi cestami, akorat te trapily a stejne to pak neslo.ale jeste ze je vse ok.to verim ze se na nej nemuzes vynadivat.tak at se vam dari je hodny a hezky papa :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
10.1.14 16:28

Holky zkuste tento recept je to za par kacek a dobrutka ja to vcera udelala chlopkovi jeste chudak bezel do obchodu pro skorici protoze nam chutna v jablickach jen doporucuji male knedlicky asi jak dva vlazske orisky
http://www. mamincinyrecepty. cz/…ove-knedliky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
10.1.14 17:36

@Vejunka1

mooc gratuluji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169