Poradna duly
Jana Čurdová
@emys jj
já jsem právě taky zvyklá na to že jsem měla na každé kontrole ultrazvuk a tak nějak mě to vždycky uklidnilo
nooo i kdyby jsem si to měla zaplatit tak klidně je mi to jedno ale pro mojí dušičku ať má klid ![]()
@neknubinek mám to stejně jako ty - taky mě to uklidňovalo, když jsem viděla mimčo na utz… No jsem zvědavá co ti zítra řeknou…
Je tu nejaka vicecetna rodicka??? Slyseli jste nekdy o prujmech a zvraceni pred porodem? V noci jsem jen litala na wc a mela kontrakce cca 2hodky po 5min. Muze to byt pocinajici porod??? Nebo proste virosa…
@lovenik ahojky
ode psala jsem ti v druhé diskuzi
drž se a podej info, jak jsi na tom ![]()
@lovenik já rodila 3× a vždycky pát dní před porodem jsem ěla průjem, zvracení ne. Kontrakce pokud ustoupí, tak to jsou poslíčci a před porodem jsou normální. Tvé tělo se prostě připravuje na den D
@emys ahoj
tak jsem ted dorazila… mám docela smíšené pocity.. monitor vyšel na jedničku. Na otázku proč mi nedělají ultrazvuk mi bylo řečeno, že ho dělají až když se přenáší, že místo utz jim bohatě stačí monitor. Nicméně mě ani neprohlídl, jen mi řekl, že testy jsou negativní a že se na mě koukne příště to už budu 40+3. Opravdu to tam chodí jak na běžícím pásu.
@neknubinek také mi už nedělají ult.,monitor jim řekne vše, gratulka ke kontrole ![]()
@marvcel děkuju
mno mě ani tak nevadí, že už utz není, ale spíš mě dostalo, že se na mě ani nekouknul…
@neknubinek hm,tak to je zvláštní, to mě čípek kontroluje pokaždé ![]()
@marvcel no u mě právě vůbec nic…si snad zajdu ke svýmu doktorovi, aby se na mě kouknul..
@neknubinek já právě chodím pořád ke své gyndařce. Nejdřív jdu na porodní na monitor a pak ten den ještě ke své do poradny
@neknubinek ahojky, no tos mě moc nepotěšíla
byl tam taky takový starší doktor? To, že tě ani neprohledl se mi teda taky nelíbí. Zajímalo by mě, jak můžou z monitoru poznat, jestli máš třeba dost plodové vody
ach jo… No jsem zvědavá na zítra, jak dopadnou já. V kolik jsi tam byla a bylo tam hodně lidí - na monitorech a v poradně? Na ty monitory se chodí po jednom nebo tam mají těch monitorů víc?
@marvcel píše:
@lovenik já rodila 3× a vždycky pát dní před porodem jsem ěla průjem, zvracení ne. Kontrakce pokud ustoupí, tak to jsou poslíčci a před porodem jsou normální. Tvé tělo se prostě připravuje na den D
)
Tyyyy jooo a to pár dní znamená třeba týden?
![]()
@emys nn já už tam podruhé měla takovýho mladíka… no právě… ale tak asi tím jak vyjde monitor vědí jestli mu tam je dobře nebo ne
jinak jsem šla dneska trošku později na monitor asi až na 10 a šla jsem hned nařadu. Těch monitorů je 5. 3 na sezení a dvě na lůžku.. můžeš si někdy vybrat když je volno:) Nezapomeň si sebou moč
a na poradnu jsem čekala asi 10 minut.. dneska tam skoro nikdo nebyl ![]()
@marvcel tak to máš fajn
já právě jdu na monitor i na poradnu už v porodnici
jinak ten můj by mě taky prohlížel
ten nikdy nic nezanedbal.. alespoň teda u mě… kdykoliv sem něco řešila vždycky mě prohlédl a pak mi něco poradil… ale tady to je fakt jak vv továrně na děti… co nejrychleji tš odbavěj ![]()