Ledňáčci 2014 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
292
17.1.14 04:21

Ahoj devcatka… jmenuji se Matěj a na všechny z vás myslím a držím palce ke klidnému porodu… :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
17.1.14 07:04

@lovenik tak to si děláš srandu!!! Moc moc moc gratuluju… Představ si, že mě dneska ve dvě v noci odešla hlenová Zátka a co deset minut bolesti. Dneska v půl sedmý ráno mi odešel další kus a prodýchávám bolesti, který mám tak po deseti minutách. Tak jsem zvědavá, kdy pojedeme :) Veru, jak to probíhalo? Praskla ti voda? Odešla ti hlenová zátka? Jak dlouho jsi rodila a co manžel? Jak to zvládl? Byl u porodu? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
17.1.14 08:43

@emys a já samozřejmě nic. jen takové pobolíbvání…:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
17.1.14 09:51

@neknubinek no hele, já uvidím jestli se to rozjede. Zatím nechci plášti, v poledne vyzvedneme malou ze školy a pojedeme k našim, kdyby něco… Zatím jen dýchám a manžel je na prášky :D ještě jsem výprava a pověsila prádlo, vyluxovala…ale neboj se nic - včera to přišlo z ničeho nic - najednou růžovohnědý výtok a ve dvě ráno ze mě odešla ta zátka… Tak snad se ti taky „zadaří“ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
17.1.14 09:55

@emys nooo tak uvidím… snad jo. už čtvrtou noc nespím… pořád se budím.. už bych to ráda měla za sebou :) tak snad se tam sejdeme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
17.1.14 13:17

@lovenik gratulujiiiiiiii ten je krasnoucky :kytka: :kytka: :kytka: hodne zdravicka a stesticka preji tobe i malemu :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1989
17.1.14 13:30

@lovenik Jéééé gratulace veliká
@emys No ani se raději neptej nechci vás tady vystrašit. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1989
17.1.14 13:31

@neknubinek A kdy máš termín???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
17.1.14 13:34

@Vejunka1 no dneska právě :) a jak se máte vy s williamem? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1989
17.1.14 13:35

Holčičky kdo je z vás teď na řadě??? Už si přeju aby jste všechny měli svá miminka u sebe. Je to neuvěřitelný pocit, pořád jsem plná dojmů, na malýho se nemůžu vynadívat. I když jsem porod neměla nic moc, tak když mi malýho přinesli poprvý ukázat na všechny bolístky jsem hned zapomněla. Dnes je to už 11dní co je William na světě a připadá mi že to všechno hrozně rychle letí.
Pořád se prohlížím v zrcadle a koukám si na bříško. Už teď mi to těhulkování hrozně chybí. Je to zvláštní pocit mít 9měs něco živýho v bříšku a pak to tam najednou nemít. :potlesk:
Tak si to zatím ještě užívejte :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
17.1.14 13:38

@Vejunka1 já ti to tak závidím, že už to máš za sebou:) já začínám být nervozní. Ani né z toho jestli to zvládnu, ale jestli to udýchám a hlavně jak ta bolest bude probíhat a jak velká bude :( ale jak říkáš určitě na to hned zapomenu až mi maličkou dají :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
17.1.14 13:41

Ahojky holky tak kontrola asi dobra sice nejak mi pripadalo ze ta krivka srdicka lita vysoko nez obvykle ale nic mi na to svagrovka nerekla tak asi dobry.no pristi st dalsi kontrola pry jestli do te doby neporodim.pry se uz oteviram taky tam tu ruku ve me az kdesi buh vi kde strkala a neco o cipku mluvila ze je tam kousek ci co.maly ma odhad neco malo pres3kg pry a zase se me ptala jestli me neco neboli a ja ze ani ne. jinak jsem si koupila caj z maliniku a sezamove seminka tak mozna to pomuze uvidim ale kez by

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1989
17.1.14 13:42

@neknubinek Aha. A nějaký náznak že by něco???
Já přenášela 4dny, nakonec pomohlo kompletní vygruntování bytu a sex. Za 8hod jsem pak už jela do porodnice s kontrakcema co 5min.
Willy je hodňoučký(zatím), pořád čekám kdy přijde ten zlom a probrečí mi celou noc, bude trpět na prdíky a mít reflux. Tím mě strašily skoro všichni co mají kluky, že na to trpí.
Willy mi zatím pěkně papá(i když je pravda že pokud si nechytne na první pokus kozu tak se umí taky pěkně vztekat), je to asi pěkný hladovec.
V noci krásně spinká kojím kolem půlnoci pak kolem 4 hod a pak mezi 7-8 a pak si jdeme ještě lehnout a vstáváme kolem 10hod.
V pondělí jdeme k obvodní tak jsem zvědavá kolik za ten týden nabral. Když nás propouštěli z porodnice měl 3380g a za 2 dny už měl 3500.
Je to zlatíčko, uvidíš sama až budeš mít mimíška u sebe. Hormony dělají svý :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1989
17.1.14 13:46

@neknubinek Neboj za chvíli to budeš mít taky za sebou. No to dýchání je opravdu mazec. Manžel mi musel po každým prodýchání dát loknout vody jak jsem měla sucho v puse.
O svém porodu tady ani nechci psát protože bych vás nerada vystrašila, ale měla jsem něco podobnýho co Adélka.
Ale jak říkám, okamžitě zapomeneš a klidně sneseš i víc bolesti když miminko uvidíš. Ty hormony jsou opravdu kouzelný :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
17.1.14 13:48

@Vejunka1 nn kdepak, jen mě bolí podbříško, chvilku pak to přejde a třeba za dvě hodiny zase začne, jinak vůbec nic. V pondělí jdu na monitor tak pak mi řekne snad doktor co a jak. No já gruntovala co to šlo předevčírem. a stejnak nic. Drží se tam holka. Tak to je willy zlatý dítko :) každej to má jiný, na nic trpět nemusí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí