Poradna duly
Jana Čurdová
@emys Gratulace veliká. Ať ti Laurinka dělá jen radost. No a co porod???
@Vejunka1 kdepak, dneska bolesti ale preslo to tak asi dneska zkusime tvoji vypuzovaci akci;-D a jestli nic tak se v pondeli domluvim nejak s doktorem protoze mala je taky dost velka tak aby uz s nicim necekali;)
Ahoj maminky miminko bylo planovano 21.1. ale narodilo se nam v patek 17.1. 12:24h, bouzel cisarskym rezem, mame holcicku klarku, plodova voda odtekla ve ct 9 rano ale bez bolesti, ty me zacli vyvolávat vecer 19h a kontrakce prisli az ve 2 rano ale otevrela sem se jen na 1 cm do 11h pak sem sla na sal a tam zjistili ze me nefunguje děloha abych mohla rodit, dneska uz jsme spolu a domu pujdeme v ct když budu v poradku chodim staram se CHCI DOMUU
JSME V trutnove a jsou tu moc hodny muzu jen doporucit!!!
![]()
@danaa Dani tak to moc gratuluji
jeste ze tak to dopadlo a mas to uz konecne za sebou. trutnov je krapet z ruky pro me
.tak snad vas brzo pusti domu a pak treba tady posli fotecku male at se muzeme pokochat. preji havne hodne zdravicka obema.
Ahoj holky
tak po dnešní kontrole zase nic, takže zítra mě čeká zátěžový test a pak se uvidí já snad porodím jako poslední.. ![]()
Ahoj holky, tak jsme dnes s malým byli na kontrole u obvodní. PO týdnu nabral 370g a Dr řekla že je to rekord.
Prej mám míň kojit ![]()
Máme doma malýho otesánka
Ale když mu tak chutná ![]()
Teďka spinká tak se snad v klidu najím a odpoledne chci skočit do DM a registrovat tam malýho ![]()
@neknubinek Sex nepomohl??? Kde budeš rodit??? Myslím že Podolí viď???
@danaa Gratuluji k holčičce ![]()
@Vejunka1 tak hlavně že přibývá
že mu nic nechybí
nn ani sex ani nic ostatního. já budu rodit u apolináře právě.
@neknubinek Aháááá Apolinář, tam mám kamarádku na porodním sále ![]()
@Vejunka1 tak hlavni je, ze je maly zdravy a jak pises kdyz mu chutna ![]()
@danaa Gratulace k miminkůůůů
ať je zdravoučké a krásně prospívá ![]()
Maminky stejně je to zvláštní, že každá to má úplně jinak. Někoho odtok plodové vody nebolí. Já myslela, že umřu u toho, šla jsem na sál po čtyřech jak mi to ruplo.
a nebo když byla ještě na pokoji jedna maminka co taky rodila, tak ji na monitoru vyskakovaly šílené kontrakce a ona si seděla, smála se, a nic necítila a já na monitoru bez kontrakce a brečela jsem bolestí
jsem z toho našeho tělíčka krapet zmatená
Ale pravda je, že tu bolest opravdu zapomenete, když uvidíte Vaše miminko.
@neknubinek No má se u Tebe prcek prostě strašně moc dobře. Neboj, už brzy bude s Tebou a budeš jen rozjímat nad tím pokladem. Držíme moc pěsti. ![]()