Ledňáčci 2014 :)

• Fotoalbum (39)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1989
18.1.14 11:58

@emys Gratulace veliká. Ať ti Laurinka dělá jen radost. No a co porod???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1989

@neknubinek A co ty??? Stále nic???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1989

Holky kdy vy máte termíny porodu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
18.1.14 13:16

@Vejunka1 ja mam 31.1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
18.1.14 14:24

@Vejunka1 kdepak, dneska bolesti ale preslo to tak asi dneska zkusime tvoji vypuzovaci akci;-D a jestli nic tak se v pondeli domluvim nejak s doktorem protoze mala je taky dost velka tak aby uz s nicim necekali;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
20.1.14 11:41

Ahoj maminky miminko bylo planovano 21.1. ale narodilo se nam v patek 17.1. 12:24h, bouzel cisarskym rezem, mame holcicku klarku, plodova voda odtekla ve ct 9 rano ale bez bolesti, ty me zacli vyvolávat vecer 19h a kontrakce prisli az ve 2 rano ale otevrela sem se jen na 1 cm do 11h pak sem sla na sal a tam zjistili ze me nefunguje děloha abych mohla rodit, dneska uz jsme spolu a domu pujdeme v ct když budu v poradku chodim staram se CHCI DOMUU :) JSME V trutnove a jsou tu moc hodny muzu jen doporucit!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
20.1.14 11:48

@danaa Dani tak to moc gratuluji :hug: jeste ze tak to dopadlo a mas to uz konecne za sebou. trutnov je krapet z ruky pro me :-) :-).tak snad vas brzo pusti domu a pak treba tady posli fotecku male at se muzeme pokochat. preji havne hodne zdravicka obema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
20.1.14 12:23

Ahoj holky :) tak po dnešní kontrole zase nic, takže zítra mě čeká zátěžový test a pak se uvidí já snad porodím jako poslední.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1989
20.1.14 12:42

Ahoj holky, tak jsme dnes s malým byli na kontrole u obvodní. PO týdnu nabral 370g a Dr řekla že je to rekord. :-) Prej mám míň kojit :mrgreen:
Máme doma malýho otesánka :-) Ale když mu tak chutná :potlesk:
Teďka spinká tak se snad v klidu najím a odpoledne chci skočit do DM a registrovat tam malýho :mavam:
@neknubinek Sex nepomohl??? Kde budeš rodit??? Myslím že Podolí viď???
@danaa Gratuluji k holčičce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
20.1.14 12:48

@Vejunka1 tak hlavně že přibývá :) že mu nic nechybí :) nn ani sex ani nic ostatního. já budu rodit u apolináře právě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1989
20.1.14 13:07

@neknubinek Aháááá Apolinář, tam mám kamarádku na porodním sále :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
20.1.14 14:02

@Vejunka1 tak hlavni je, ze je maly zdravy a jak pises kdyz mu chutna :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
21.1.14 14:33

@danaa Gratulace k miminkůůůů :kytka: :hug: ať je zdravoučké a krásně prospívá :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
21.1.14 14:37

Maminky stejně je to zvláštní, že každá to má úplně jinak. Někoho odtok plodové vody nebolí. Já myslela, že umřu u toho, šla jsem na sál po čtyřech jak mi to ruplo. :zed: a nebo když byla ještě na pokoji jedna maminka co taky rodila, tak ji na monitoru vyskakovaly šílené kontrakce a ona si seděla, smála se, a nic necítila a já na monitoru bez kontrakce a brečela jsem bolestí 8o jsem z toho našeho tělíčka krapet zmatená 8o Ale pravda je, že tu bolest opravdu zapomenete, když uvidíte Vaše miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
21.1.14 14:39

@neknubinek No má se u Tebe prcek prostě strašně moc dobře. Neboj, už brzy bude s Tebou a budeš jen rozjímat nad tím pokladem. Držíme moc pěsti. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí