Poradna duly
Jana Čurdová
@adelka87 píše:
Maminky stejně je to zvláštní, že každá to má úplně jinak. Někoho odtok plodové vody nebolí. Já myslela, že umřu u toho, šla jsem na sál po čtyřech jak mi to ruplo.a nebo když byla ještě na pokoji jedna maminka co taky rodila, tak ji na monitoru vyskakovaly šílené kontrakce a ona si seděla, smála se, a nic necítila a já na monitoru bez kontrakce a brečela jsem bolestí
jsem z toho našeho tělíčka krapet zmatená
Ale pravda je, že tu bolest opravdu zapomenete, když uvidíte Vaše miminko.
to jsem taky nekde slysela ze mela kontrakce jak blazen a nic kazda to ma proste jinaci, ja jak se na srdicku z malym tak dole ta krivka taky mi tam vyskoci kopecek a ja nic moc necitim proste me doted nic nejak hodne neboli tak snad i tu porodni bolest budu snaset taky tak dobre
to bych si prala asi hodne ze.
a co ty jak se vam dari a co mrnousek?
@Kacatko83 malá je super. Andílek to je, tak jak byla ze začátku vzteklinka v nemocnici tak je teď o 100% lepší
snad ji to zůstane tak. Za 10 dnů máš termínek že? Neboj, zvladneš to, myslím, že jsi říkala, že budeš mít mimi maličké, tak akorát, tak ti vyskočí raz dva uvidíš ![]()
@adelka87 píše:
@Kacatko83 malá je super. Andílek to je, tak jak byla ze začátku vzteklinka v nemocnici tak je teď o 100% lepšísnad ji to zůstane tak. Za 10 dnů máš termínek že? Neboj, zvladneš to, myslím, že jsi říkala, že budeš mít mimi maličké, tak akorát, tak ti vyskočí raz dva uvidíš
tak to mas stesti ze je takova hodnocka.no minulou kontrolu mel neco malo pres 3kg tak nevim jestli bude maly
.jojo 10dni zbyva doufam ze si to maly neprotahne ten pobyt
. zitra jdu na kontrolu a pak jedem pro kolebku.
@Kacatko83 přes tři kila je super na porod. No super, jako je to lepší než veliké mimuško
Musíš si ho ale pak rychle vykrmit, miminka pak s váhou jdou dolů tak aby jsi z něho neměla úplně mrňouska
ale zase rychle to naberou. Takže pohodička. Já až někdy budu čekat druhé, tak nebudu tolik jíst mandarinek a pomerančů a jablek, beztak z toho byla taková velká
Kolébku máte dřevěnou? A máte i postýlku? nebo jen kolébku.
@adelka87 tak to asi nebude tim ovocem ze byla tak velka ne.ja taky docela.cpu ovoce a sladke.ale vaha uz jde docela znat na mych zadech.jojo drevenou kolebku a i postylku. kolebku dam.do loznice a do obyvaku asi postylku a mame i dve desky od monitorudechu tak dame do kazde.ted jen pockat az se malemu bude chtit na.svet
@Kacatko83 monitory dechu jsou fajn. Taky máme. Ale jen jednu podložku. A taky máme jen jednu postýlku a kolébku ne, ta by se nám už do bytu nevlezla
Stejně i s tím monitorem budeš jako na trní, mimča tak různě vydávají zvuky, že co chvíli se dívám co tam provádí
a mají tooolik snů. By mě zajímalo co se jim asi zdá. Asi o tom jak byli v bříšku. Jinak nevím co by se jim mohlo zdát, a ještě asi o hlasu maminky a tatínka a o chuti mlíčka a vůni rodičů. Jinak toho moc to mimi za tu chvíli nepoznalo tak ani nevím co by se mu mohlo zdát
Ale je to prostě úplně blažený pocit, vidět miminko se smát a ještě takové malinké. No já čekám na manžu, chceme koupat maličkou, tak uvidíme jestli to bude s křikem ![]()
@adelka87 no musi to byt krasny jak se culi a delaji sklebiky asi je to dojemne pro maminku. a koupes casti nebo jen parkrat za tyden nekde doporucuji ne kazdy den jini zase ob den a jini kazdy den tak asi i zalezi jak se mimi poti a dalsi aspekty.me uz to pripada nekonecne ten konec toho tehu.vsak at se tatinek zapojuje je to pekne.
@adelka87 @Kacatko83 JJ je to krása vidět jak se miminko směje a pak jaký dělá ksichtíky třeba u kojení. A jak koulí očima - o je prostě k sežrání.
Taky by mě zajímalo co i občas to dítko myslí…asi proč tak pořád na něj vejrám ![]()
Monitor dechu mám taky, je to super věc, jsem klidnější.
A koupáníčko prcka taky moc baví, si v tom libuje…uvažuju že s ním pak budu chodit na plavání ![]()
Je to prostě krása mít dítě, a teď ty moje hormony. Brečím třeba proto že přišel manža z práce ![]()
Tak holky jsem zmatená:D od 11 co mám po tom testu mám bolesti co 10 minut někdy je to kratší někdy delší třeba 10 10 10 9 9 7 7 9 10 tak nevím jestli se těšit že už to kontrakce jsou nebo jen poslíčci ale už to trvá skoro 8 hodin.. poradíte mi?
@Vejunka1 to k tomu vsemu patri kdyby nebyly hormony tak k do vi jake by to vsechno bylo.
@neknubinek Pokud to máš takhle v intervalech a takový křeče v podbřišku tak to jsou kontrakce, ale vydrž až je budeš mít pravidelný cca co 5min. pAK MŮŽETE VYRAZIT DO PORODNICE. ![]()
@Vejunka1 no takový menstruační bolesti vždycky to z pomala zesiluje pak to zabolí a pak to ustupuje… tak to si mě potěšila:)
@neknubinek JJ tak to je ono
Držím palečky
Ať to máš rychlý a co nejméně bolestivý
Ahoj holčinky, tady Vám posílám maličkou
Jen ať víte jaký to je puclík ![]()