Poradna duly
Jana Čurdová
@Jennýsek no jo udel tehulek asi.ty a nepicha te nekdy dole jakoby u cipku? me sem tam jo. pripada mi ze tam snad maly uz ani nema misto v tom mem bruchu
chudera namackany.
se nezlekni ![]()
Mě píchá spíše v podbříšku, až skoro jakoby u pipky..a to hlavně když otáčí hlavou, tak je tam takový tlak jak prase, to vždycky nadskočím jak srnka jak se leknu..jinak u čípku mě nepíchá ![]()
Ahoj holky,
sice pozdě ale i já vám chci všem pogratulovat k mimiškum
taky už jsme na světě od 17.1. měli jsme 51 cm a 3300 g, měli jsme žloutenku tak jsme si pobyli v nemocnici déle, ale snad je to už za náma. Už jsme pěkně doma a vegetíme. Malý Štěpánek je hrozné šikovný tak snad bude i nadále. Držte se, at jste všichni zdraví
moc všechny zdravíme
![]()
@martina91 ten je krasnoucky takovy maly andilek. moc gratuluji
@Jennýsek ja uz chci takyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
![]()
ten malinky je krasnoucky vid.
@Jennýsek ted uz vim proc maminy ke konci tehu chcou tak moc uz porodit ja se jim ani nedivim.
@Jennýsek ahoj tak pak napis info az se dozvis co a jak a jestli nejake zmeny ja jdu az zitra na kontrolu.
jinak holky musim se pochlubit divejte co sem dostala od manela
.
jinak dnesni spani stalo vic za prd nez to predchozi porad sem se budila a az ve 4rano usla a probudila se skoro pred8h coz je super aspon ze ta. holky co vam pomaha na zacpu.
@Kacatko83 Tak to jsi byla asi moooc hodná
Na zácpu??? No já si jednou vzala kapky Gutalax a měla po nich takový křeče že už je nechci ani vidět. A pak jsem se svíjela na wc v bolestech ![]()
@Kacatko83 No krásná kytička. Já zácpou netrpěla, takže ti neporadím. Ale asi klasika. Třeba kefír, nebo něco takového
nebo sklenka šampusu. Ta občas taky prožene ![]()
@Vejunka1 tak ty kapky radsi vynecham jsem uvazovala ze pro neco zajdu do lekarny.
@adelka87 kujiii,kefir mi moc nezabira mam odskouseno ![]()
@Jennýsek svestky doma nemam ale asi by to nepomohlo v lete doslova sezeru kupu svestek u babci a zapiju tim cim se pry nema a nic
.