Ledňáčci 2014 :)

• Fotoalbum (39)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
191
3.2.14 14:14

Cetla jsem ze kdyz si das vanu tak poslicci prestanou, bolest slabne a kdyz jsou to stahy uz k porodu tak ze te to zacne bolet vic. Doporucila ti neco Dr.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
3.2.14 14:18

@Bobule011 Mě se maličká narodila v 02:20 hodin nakonec akutním císařským řezem. Porod jsem měla vyvolávaný vzhledem k velikosti plodu a vzhledem k tomu, že jsem to chtěla. Tak mi ho vyvolávali v 38+1 a porodila jsem 38+2. Zažila jsem si oba porody, rodila jsem prvně přirozeně, ale po téměř 3 hodinách tlačení ( opravdového tlačení, kdy jsem měla tlak na konečník ) si por. asistentka s lékařkou zavolali jiného lékaře a ten je všechny seřval, že se zbláznily a že okamžitě na sál. Tak nakonec mám jizvu po císaři přes celý podbřišek. Jizva bolela nejvíce první 3 dny, pak už jsem to skoro nevnímala a dneska mě bolí jen když tam mám kalhoty na ní, nebo když si na ní šáhnu. Jinak bolest po císaři je opravdu nepříjemná, ale za to mimi to stojí :D ;) Bříško mi zůstalo malé, ale oproti tomu jaké jsem měla ploché mě se zdá velké :D ale ostatní říkali, že to nevypadá ani že bych rodila :D no a po 6 ti nedělí začnu pomaličku cvičit bříško. Hodně jsem v těhu i přibrala. A ještě mi kilča nějaká zůstala :D Ale dietu držet nehodlám, kvůli mlíčku. Abych o něj nepřišla. No a tvůj porod? Taky jak jsi uviděla mimi tak jsi zapoměla na bolest?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
3.2.14 14:18

@Bobule011 TY JA VIM ALE ME TO PRIPADA STEJNE ALE KDYZ SE TO NEZESILUJE TAK TO TY PORODNI ASI NEBUDOU.NENE NEDOPORUCILA JEN TO CO SEM PSALA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
3.2.14 14:22

@Kacatko83 Neboj Kačátko, už se ti to blíží. Vydrž ještě pár hodin a miminko budeš mít u sebe. Držíme palečky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
3.2.14 14:24

@adelka87 DIKY,SNAD TO NEBUDOU DNY PRI MEM STESTI :-D. A JAK SE VAM HOLKY DARI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
3.2.14 14:32

@Kacatko83 Já myslím, že dny to nebudou, že to půjde ráz na ráz. Pořád si dopřávej horkou ale opravdu horkou vanu a buď v ní minimálně půl hodiny, jinak to nemá efekt a uvidíš jak se budeš krásně otevírat. Nám se daří moc dobře, ale začaly nás trápit prdíčky. Prvních 14 dní jsme je neznali, ale teď nás umí potrápit. Jinak je moc hodná. A strašně se mění rychle. Roste a prostě každý den je jinačí. Však sama pak uvidíš. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
3.2.14 14:44

Adel tak to ziram.. kde si rodila? To jsi to mela fakt drsny. Me stacilo 6 hodin a to 4 hodiny byla sranda az kdyz malej byl uz v porodnich cestach tak to byl mazec bolest, ale byl na 5 zatlaceni venku. Me praskla voda ve 2 rano, to ty uz si mela skoro za sebou :) a stahy mi zacli az v nemocnici okolo pul treti. Takze jsem vlastne nerodila 6 hodin, ale asi tak 5h. Nevim od kdy se to pocita ;)
Reknu ti, ze jsem si ani maleho poradne poprve neprohledla, mam to zamlzeny, byla jsem dost hotova a porod me na par dni dost vypatlal. Byla jsem vygumovana, v hlave nic a duto :mrgreen: a brisko jsem nevnimala jake ho potom mam, ale ted je uz vice stahle ale cvicit zacnu pomalu az za mesic. Kilca mam taky jeste nahore a mlicko taky mame dost, jsem spokojena maminka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
3.2.14 17:43

@Bobule011 Rodila jsem nakonec v Ostravě. Ale je to jen o tom, na koho natrefíš, na jakého doktora. No ale už to máme za sebou a teď už budou jen radosti s miminkama. Hlavně, aby byly zdravé všechny mimča a budeme ty nejšťastnější maminky pod sluncem. Tak se zatím opatrujte a pište a posílejte fotky, jak roste:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
6.2.14 05:53

Ahoj holky tak ve st se nam narodil Adamek 3600,51cm.po 6hodinovem trapeni. kontrakcemi cisar. v celkove narkoze. malemu to nedelalo dobre a ja byla jeste malo otevrena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
6.2.14 05:54

Prdolek nas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
6.2.14 12:06

@Kacatko83 Veliká gratulace. Ať se Vám moc daří, hlavně moooc zdravíčka přejeme. Takže další císař, vítej v klubu císařek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
6.2.14 14:20

@Kacatko83 moc gratuluju!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
6.2.14 18:55

Jmenuji se Tomasek, narodil jsem se 3.2.2014 ve 23.51 vazim 4200g a merim 53cm.
Byla to rychlovka, ve 23.00 me chytli bolesti po 3 minutach, nestihli mi udelat ani klystyr a ve 23.51 vykoukl na svet.Byla to strasna rychlovka, bolest hruza, ale mam to za sebou a dokonce nemam ani jeden steh, nejsem vubec potrhana, coz se i dr divili jakou mel vahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
6.2.14 20:32

Krásnej.. Nádhernej :hug: ať jste moc zdravý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
6.2.14 20:33

Gratulace :) a hodně zdravíčka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie