Ledňáčci 2014 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3552
1.2.14 22:10

@Jennýsek ahojik tak co delo se neco nebo porad 2v1?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
2.2.14 08:42

Porad jsem cela, takze zitra nastup do porodky :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
2.2.14 10:34

@Jennýsek TO JE NA PRD TO CEKANI VID. TAKZE ZITRA TI TO BUDOU VYVOLAVAT NEBO JDES NA KONTROLU JENOM?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
2.2.14 10:45

@Kacatko83 Zítra nástup do porodky, nějaké vyšetření asi a vyvolávat budou v úterý ráno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
2.2.14 10:51

@Jennýsek TYYY JO TAK TO TE NECHAJI PRENASET JEN 4DNY TAK TO MAS SUPER A CO ZE JSTE SE UZ TAK DOMLUVILY NEBO TO DOKTOR SAM NAVRHNUL? JA SE ASI NEDOCKAM :mrgreen: MY VSECHNY UZ SKORO ODRODILY I UNORCATKA UZ RODILY V LEDNU A TEN ADA NE A NE VYLEST.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
2.2.14 10:55

@Kacatko83 Jojo my sme se tak domluvili s dr. :palec:
On vyleze neboj..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
2.2.14 11:11

@Jennýsek TAK TO SE DIVIM ZE NA TO PRISTOUPIL NEKTERI DOKTORI MOC NECHCOU VYVOLAVAT A GOR KDYZ PRENASIS JEN PAR DNU. ZNAMA MUSELA DOSLOVA SKEMRAT AT JI TO ZITRA TY CESTY PRIPRAVI A PAK VYVOLAJI JELIKOU MELA Z PREDCHOZIMY PORODY PROBLEMY A UZ TED MA SKORO 4KILOVOU HOLCICKU KDYBY TAK NEUCINILA TAK KDO VI JAK DLOUHO JESTE PRENASI.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
2.2.14 11:12

@Kacatko83 Tak já už jsem otevřená na 4cm, CS 8, čípek žádný, vše připraveno k porodu, tak není naco čekat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
2.2.14 11:15

@Jennýsek JO TAK TO JOOO.TY JA ANI NEVIM ME VZDYCKY REKLA JEN NA PRST ANI V PRUKAZCE JSEM NIKDE NENASLA NEJAKE UDAJE JAKO TREBA TO CS :nevim:
BUDU NA TEBE ZITRA MOC MYSLET A CO MYSLIS BUDE TEN DEN MRNOUS NA SVETE?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
2.2.14 11:17

@Kacatko83 Tabletu mi zavedou v úterý ráno, takže až v úterý se bude něco dít :)
A doufám, že vyleze..jinak mě jebne :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
2.2.14 11:21

@Jennýsek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ALE NEJEBNE URCITE VYLEZE TY ASPON MAS SANCI ZE VYLEZE V UT NEBO ST ALE ME KDO VI KDY :-D.TAK PAK SEM NEZAPOMEN DAT PRDOLU-FOTO. UVIDIS ZE TO BUDE SUP SUP A GOR KDYZ TO BUDE UZ DRUHE.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1989
2.2.14 11:25

Ahoj holčičky jak se máte??? Už se nemůžete dočkat miminek co??? Já musím popravdě uznat že mi to bříško hrozně chybí. Jinak Willy je hodný, pokud ho netrápí prdíky. To se pak kroutí jako žížalka. Je to hrozný, už jsem to několikrát obrečela. Jediný co je mi útěchou je to že to není navždy a časem to přejde a taky to že na to miminka trpí. Ale ty první dny kdy mu to začalo bylo pro mě hodně náročných. Snad to nebude trvat jak všichni píšou do 3-4měsíce, někde jsem dokonce četla že i do 7měs, jinak bude mít malý šedivou maminku.
Jinak je malý kouzelný. Už začíná pozorovat věci, vždy něco spatří a pak na to vykulí oči a kouká na tu věc dlouho.
Zítra jdeme po 14dnech na kontrolu k doktorce, tak jsem zvědavá jak si povede a kolik bude vážit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
2.2.14 11:33
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
2.2.14 11:40

@Vejunka1 ahoj je nadherny taky bobanek maly.ty ani nemluv uz se tu s Jenyske nemuzeme dockat miminek je to nekonecne.no musi to byt nezvyk s tim briskem vis 9mesicu jsme si postupne zvykaly na to jak roste a ze dne.na den fuc. urcite ty prdily maleho zachvili prestanou trapit jeste ze je spousta veci na ty prdiky v lekarne.tak at se am to zlepsi a at na kontorle je vse.jak ma byt :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
2.2.14 12:01

Ahoj, tak jsem zpet :-).. jsme se narodili 14.1. Ve 2 rano mi praskla plodovka a jela jsem, az v porodnici mi zacli stahy a celkem za 6 hodin byl malej na svete. A az ted mi prestali bolet stehy, to je na tom vsem dost neprijemne. Jinak jsme meli 3640g a 50 cm. Je moc hodny, jen se mu nelibi prebalovani, ale za to krasne spinka a nemame zadne problemy. Jsem za to stastna. Vam drzim palecky, at to vse mate v poradku. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí