Poradna duly
Jana Čurdová
To teda máš moc dobré, já jsem měla stehy a dost mě to potrápilo. Náš měl 3640g a 50cm a potrápil mě ale je zdravej a to je hlavní. ![]()
@Jennýsek Gratulace. Prejeme moc zdravicka. Pekne macicek. Klobouk dolu ![]()
To mas pravdu:D macicek to je a divim se ze ji nepotrhal a tise zavidim
![]()
@Jennýsek jinak taky dodatecne. gratuluji jsem mimo pc a prea tel je to. takove ne ono. jeste jsme v nemocnici asi az so Po tak pak doctu az buse cas
.
Ahoj holky, jak se máte. Tady se to od porodů našich dětiček nějak zastavilo a nikdo nediskutuje.
Willouškovi už je 3,5měs a stále nás trápí prdíky. Nepomůže nic, kapičky, cvičení, nahřívání… prostě z toho musí bobíšek vyrůst. Jinak jsme zdrávi. krásně prospívá, na kyčle už nemusíme a to jsem ani jednou nedala široké balení.
Krásně už se směje, pase koníčky, brouká si.
Zítra máme vítání občánků ![]()
Napište jak se máte vy???
Ahojky… Taky jsem si říkala, že to tu nějak opadlo… Naší Lauře byly 18tého tři měsíce. zatim jen plně kojím…koníčky už taky píšeme…snaží se i pretacet a pěkně se u toho vzteká, když jí to nejde
ale jinak je moc hodná…v noci spinká 6-8 hodin…akorát pres den se jí moc spinkat nechce…
Jo a na vítání občánků nás zatím nikdo nepozval… Tak nevím jestli vůbec půjdeme…nepozvali nás ani S prvni dcerou.., ![]()
@Vejunka1
ahooooj aj na tento diskusii. Tak ja to tiež zhrniem, lebo som sem od pôrodu nenapísala.
V podpise máte všetko podstatné, no my tiež máme tri a pol mesiaca a tak nejak sa snažíme. Prospievame dobre, nekojím, dávame Sunar. Malá je zlatíčko, občas teda pohnevá, ale to ako každé dieťa. Prdíky už nemáme, koníčky pasieme pekne, hoci u doktorky sa jej nechcelo ![]()
hlavičku dvíhame vysoko, hráme sa s ručičkami, slintáme a robíme bublifuky. Rada si hrá keď ná náladu, objavila čaro hračiek ak pomaličky sa ich učí uchopovať do ruky. Je to zlatíčko.
Ahojky, ja se k vam pridavam. Mame chlapecka narozeneho v lednu, konicky pase hezky, zatim se nepretaci, krmime Nutrilonem, jeste trochu kojim (od zacatku dokrmujeme). V noci spinka hezky (tuk tuk), ale pres den jen venku. Spaval i doma, ale najednou prestal, hrozne tezko doma usina. Tak s nim chodim stale ven, aby neco naspal. Ovsem je to vycerpavajici, protoze doma nic neudelam. Nemate nekdo podobny problem? ![]()