Ledňáčci 2014 :)

• Fotoalbum (39)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3722
30.1.14 16:05

Tak sem zpet z kontroli, udelal mi po treti hamiltona a kdyz nic, tak v pondeli nastup do porodnice a v utery vyvolani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
30.1.14 16:50

@Jennýsek No vida, tak to je dobré teda. To Tvé mimi se Tě drží tedy pěkně :D Však uvidíš. Každopádně Ti přeji, ať už to máš za sebou mamčo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
30.1.14 18:35

Ahoj holky, potřebuju poradit. Budu si zažádávat o porodné a chci si zjistit jestli na to vůbec máme nárok. Protože se mi Emma narodila v lednu tak budou chtít vědět příjmy za říjen, listopad prosinec. A mě zajímá jestli se do toho bude započítávat výplata která přijde v lednu nebo ne. Poradíte mi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
30.1.14 18:57

@Jennýsek ty jo ten maly se te drzi jako kliste ale aspon vis na cem jsi kdyby se porad nic nedelo. a kde chces rodit? no ja povim zitra co a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
30.1.14 19:00

@neknubinek koukni na ten odkaz to je ohl toho porodneho. pak dej vedet jak jsi poridila. :)
 http://socialni-davky-2013.eu/…orodne-2013/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
30.1.14 19:08

@Kacatko83 děkuju tohle všechno mám načtený ale nikde neříkají jestli tam patří i ta výplata která chodí i v lednu protože bz nám to jinak uteklo asi o 200 kč a to je celkem škoda. když to můžou mít ty co nemakaj vůbec :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
30.1.14 19:14

@neknubinek ty jestli se narodila v lednu tak se pocitaji ty prijmy pred ne aspon tak bych to pochopila a myslim ze to tak je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
30.1.14 19:17

@neknubinek tohle jsme probiraly na modrem konikovi-Holky, jen taková otázka : porodné se počítá za poslední čtvrletí? Např. když prcek se má narodit v dubnu, tak se budou počítat tyto měsíce : leden, únor, březen? Dohadujeme se s přítelem, jelikož on našel na internetu vzor : když se miminko narodí v prosinci, tak se počítá : červenec, srpen, září. Když v červnu tak se počítá leden, únor, březen. Tak jsem z toho zmatená.

odpovedi- Jelikož se udává předchozí kalendářní čtvrtletí, viděla bych to stejně. Prostě za 1., 2., 3. nebo 4. kvartál roku.

nam se narodil v srpnu a pocitali duben kveten cerven

Prokázání příjmů je vždy za předchozí čtvrtletí před rozhodnou událostí. Takže pokud bude v dubnu, tak příjmy jsou leden-březen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
30.1.14 19:34

@Kacatko83 Rodit budu v Kyjově, už aby to bylo :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
30.1.14 19:39

@Jennýsek tak nas ten termin zitra mine :-( to je naprd.
ty uz mas jedno ditko a ten byl prirozenou cestou? nebojis se kdyz vis do ceho lezes. predtim jsi porodila taky az po terminu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1989
30.1.14 19:43

@Kacatko83 Třeba to na každýho působí jinak, třeba bys křeče neměla. Hele ale zase na druhou stranu by ses trošku připravila na porod :mrgreen: Néééé dělám si srandu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
30.1.14 19:52

@Vejunka1 no pak co je lepsi ze jestli si nejake ty bolesti uz vytrpet u tech poslicku nebo az u porodu ja teda ted v pohode kdyb takhle bolelo vse ostatni tak klidne rodim a rodim :-).ale to bych asi chtela moc ale kdo vi treba to tak hrozne nebude a treba jo asi zalezi i na to jak kazda z nas vnima bolest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1989
30.1.14 19:56

@Kacatko83 Neboj tak hrozný to není, já rodila 14hod a když jsem viděla poprvý malýho na všechnu tu bolest jsem zapomněla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
30.1.14 20:02

@Kacatko83 Jojo jednoho už mám doma, v dubnu mu budou 3 roky a rodila jsem ho v 38+0 taky vyvolávaně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
31.1.14 21:12

Tak mám za sebou vanu a vínko a děj se vůle boží :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie