Poradna duly
Jana Čurdová
@Jennýsek ja v patek kontrolu i termin ale nepocitam s tim ze do te doby porodim
.pak uz na kontroly do nemocnice ach jo ![]()
@Jennýsek No možná tomu nějak pomůžou a nebo si tě tam už nechají. A jaký máš odhad váhový miminka?
@adelka87 píše:
@Jennýsek No možná tomu nějak pomůžou a nebo si tě tam už nechají. A jaký máš odhad váhový miminka?
minulý týden v pondělí měl 3500g ![]()
Holky teď mě chytají zase jakési bolesti, tak snad to nejsou zase jen poslíčci
![]()
@Jennýsek poslíčci jsou takové menstruační bolesti. Ale pravé kontrakce jsou úplně jiné. Přichází a odchází. Poslíčci jedou pořád. Já to taky nechápala a myslela jsem, že to nepoznám. Ale poznala jsem
![]()
@adelka87 Já mám poslíčky s pauzama..někdy po 10 minutách, někdy po 3 minutách, už jsme taky myslela, že je to ono a prd. ![]()
@Jennýsek Fakt? Tak to máš asi jinak. Ale aby to opravdu nebyly ty pravé bolesti. Já co jsem měla poslíčky tak opravdu mě bolel podbřišek ale v kuse jakoby. No prostě každá to máme asi jinak
naše těla jsou nevyspytatelná
Nás dneska čeká první dětská poradna. Tak jsem zvědavá co nás tam čeká a co se dozvíme hezkého.
Manžela mám nemocného, tak doufám, že mě ani malou nenakazí. ![]()
@adelka87 První porod mi vyvolávali, takže sem vůbec neměla poslíčky a ani bolesti doma, to až teď vše u druhého, tak jsem z toho taky pořád vyjukaná ![]()
@Jennýsek Já měla taky vyvolávaný, kvůli velikosti mimča a taky protože jsem už chtěla. No však uvidíš. Ale myslím, že to bude raz dva. Navíc jsi už hodně otevřená, tak by to mohlo být co nevidět
Ale to čekání je šílené. To ti věřím. A možná, kdybys na to nemyslela, tak to příjde. To je tak vždycky. Je to o psychice. Když něco chceš nejde to a pak to nechceš a šup už to máš ![]()
@adelka87 píše:
@Jennýsek Já měla taky vyvolávaný, kvůli velikosti mimča a taky protože jsem už chtěla. No však uvidíš. Ale myslím, že to bude raz dva. Navíc jsi už hodně otevřená, tak by to mohlo být co nevidět![]()
Ale to čekání je šílené. To ti věřím. A možná, kdybys na to nemyslela, tak to příjde. To je tak vždycky. Je to o psychice. Když něco chceš nejde to a pak to nechceš a šup už to máš
Jak na to nemám myslet, když se každé ráno probudím s velkým břichem
![]()
@Jennýsek tak to mas pekneho cvalika no jen abych te nedohnala s tou vahou mimca i kdyz to jsou jen odhady ty vahy treba bude mit mene.
tak je drsne posly po 3minutach.ja to snad poznam jelikoz ted nic moc.
jinak delam navsteve co prijede stracatelovy dort tak snad bude dobry delam ho prvne
![]()
@Kacatko83 U malého mi dělali odhad v 37+5 a měl 3300g a narodil se 38+0 a měl 3400g, takže u mě ty odhady asi sedí
![]()
Hele nedělej chutě, já mám těhu cukrovku
![]()
@Jennýsek aha tak treba se ted doktor svihne
.to mel docela dost v te dobe jeste ze se narodil drive o neco.me vlestne v 38tt rikala odhad 3150 ale uz ted mi pripada velky kdo ho ma porad nosit
,zada me s toho boli nekdy se mi i blbe dycha i se zakaslavam s toho no jo co bychom pro ne nevytrpeli ze.
@Kacatko83 Uvidíme, už aby to bylo za mnou, taky trpím na záda jak pes ![]()