Ledňáčci 2014 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3722
2.2.14 12:02

@Bobule011 Gratuluju k mimískovi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
2.2.14 12:16

Dekuji :-) musim rict, ze jsem prvorodicka a malej mi splnil vse co se porodu tyka. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3722
2.2.14 12:21

@Bobule011 :palec: Tak to je parádní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
2.2.14 12:25

@Bobule011 GRATULUJI,6H TO JSI MELA DOCELA TAKY RYCHLE TO JE FAJN I TO ZE JSI TO MELA ASI V POHODE KDYZ JSI ZPOKOJENA BYLA S PORODEM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
2.2.14 12:49

To vite bez bolesti to neslo a jsem rada ze to mam za sebou. Jsem rada ze mi to nevyvolavali.. a co vy? Cekate nebo uz mate mimiska na svete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
2.2.14 14:08

@Bobule011 TAK TO JE JASNE, MY PORAD S JENNYSKEM JESTE CEKAME :-(.ONA JE NA TOM ALE LEPE ZITRA JDE DO NEMOCNICE V UTERY VYVOLAVANI KDESTO JA JDU VE ST DO NEMOCNICE NA KONTROLU MUDR ME V PATEK UZ PREDALA NEMOCNICI BO PO TERMINU:-(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
2.2.14 15:05

Tak to preju at to stihnete pred vyvolavanim. A to te dala dr az tak pozde do nemocnice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
2.2.14 16:59

@Bobule011 RIKALA ZE AZ KDYZ UZ BUDU PRENASET ZE TAM BUDU CHODIT ONA JINAK VSE V ORDINACI MA TO CO MAJI V NEMOC. TAKZE BYLO ZBYTECNE ME POSILAT DO NEMOCNICE VIS A JA SEM RADA DOCELA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
3.2.14 08:06

AHOJ HOLKY CHTELA JSEM SE ZEPTAT JESTLI TO CO POPISU MUZE BYT ZATKA.RANO NA ZACHODE JSEM SE UTRELA A TAKOVY NAHNEDLE TAM BYLO JAKO KDYZ KONCI MENZES A RANO UZ SPISE NARUZOVELE A NEMAM TO SILNE ZE BYCH TO MELA NA VLOZCE JEN PRI UTRENI. JINAK CELOU NOC MAM ASI POSLICKY BOLI BRICHO JAKO PRI MENSTRUACI ALE VICE NEZ JSEM ZVYKLA A TVRDLO BRICHO :zed: :zed:.MUZETE PORADIT PROSIM PREDEM DEKUJI :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
3.2.14 09:31

Zatka je takovy tahnouci se gel, nevim jak to popsat. Muze byt i naruzovela, kdybys mela nazelenavy a nebo s cerstvou krvy tak jed ihned do nemocnice. To by bylo pro miminko spatne. Ale myslim ze to stihnes pred vyvolavackou :-) jak dlouho prenasis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
3.2.14 09:40

@Bobule011 DNESKA TO JE TEPRVE3DEN

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
3.2.14 10:20

Tak treba se to chysta :-) me teda zatka odchazela po kouskach, ale nijak velky kus, nekterym odejde najednou. Kdyz mi praskla voda tak jsem ani nemela velke bolesti jako pri MS. Drzim palecky at to mas v poradku a rychle ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
3.2.14 13:26

@Bobule011 Gratuluji Bobulko. Mimčo se narodilo ve stejný den jako to moje. 14 :-) budou slavit spolu :-) Tak moc zdravíčka přejeme. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
3.2.14 14:06

Fakt 8o :) a jak si to mela ty? Prirozene nebo vyvolavane? A v kolik hodin se narodila, muj se podival na svet v 8.07 hodin. A co stehy? Mela jsi nejake a kdy se ti zahojili? A vse mate ted v poradku? :kytka: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
3.2.14 14:07

SPRCHU SEM SI DALA V 11H A SLA SI LEHNOU ZKUSIT DOSPAT TU PROBDELOU NOC A NEZHORSILO SE TO A BRICHO PORAD BOLI.
JAK SEM STALA TAK SEM MELA DOCELA DOST NA SLIPOVCE NAHNEDLE KRVE TAK SEM JI MENILA A PSALA SVAGROVE-MOJE GYNDARKA, JESTLI JE TO TAK NORMALNI A ONA ZE POKUD NEMAM STAHY CO 15–20MIN ZE NEMAM JEZDIT DO NEM. ZE JE TO ZBYTECNE JESTE BRZO A TO HNEDE SPINENI JE ZE SE OTEVIRAJI POR. CESTY ALE MUZE TO TRVAT I NEKOLIK DNI PRY.TAK UVIDIM.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí