Poradna duly
Jana Čurdová
Dekuji
musim rict, ze jsem prvorodicka a malej mi splnil vse co se porodu tyka. ![]()
@Bobule011 GRATULUJI,6H TO JSI MELA DOCELA TAKY RYCHLE TO JE FAJN I TO ZE JSI TO MELA ASI V POHODE KDYZ JSI ZPOKOJENA BYLA S PORODEM
To vite bez bolesti to neslo a jsem rada ze to mam za sebou. Jsem rada ze mi to nevyvolavali.. a co vy? Cekate nebo uz mate mimiska na svete?
@Bobule011 TAK TO JE JASNE, MY PORAD S JENNYSKEM JESTE CEKAME
.ONA JE NA TOM ALE LEPE ZITRA JDE DO NEMOCNICE V UTERY VYVOLAVANI KDESTO JA JDU VE ST DO NEMOCNICE NA KONTROLU MUDR ME V PATEK UZ PREDALA NEMOCNICI BO PO TERMINU:-(.
Tak to preju at to stihnete pred vyvolavanim. A to te dala dr az tak pozde do nemocnice?
@Bobule011 RIKALA ZE AZ KDYZ UZ BUDU PRENASET ZE TAM BUDU CHODIT ONA JINAK VSE V ORDINACI MA TO CO MAJI V NEMOC. TAKZE BYLO ZBYTECNE ME POSILAT DO NEMOCNICE VIS A JA SEM RADA DOCELA.
AHOJ HOLKY CHTELA JSEM SE ZEPTAT JESTLI TO CO POPISU MUZE BYT ZATKA.RANO NA ZACHODE JSEM SE UTRELA A TAKOVY NAHNEDLE TAM BYLO JAKO KDYZ KONCI MENZES A RANO UZ SPISE NARUZOVELE A NEMAM TO SILNE ZE BYCH TO MELA NA VLOZCE JEN PRI UTRENI. JINAK CELOU NOC MAM ASI POSLICKY BOLI BRICHO JAKO PRI MENSTRUACI ALE VICE NEZ JSEM ZVYKLA A TVRDLO BRICHO
.MUZETE PORADIT PROSIM PREDEM DEKUJI
.
Zatka je takovy tahnouci se gel, nevim jak to popsat. Muze byt i naruzovela, kdybys mela nazelenavy a nebo s cerstvou krvy tak jed ihned do nemocnice. To by bylo pro miminko spatne. Ale myslim ze to stihnes pred vyvolavackou
jak dlouho prenasis?
Tak treba se to chysta
me teda zatka odchazela po kouskach, ale nijak velky kus, nekterym odejde najednou. Kdyz mi praskla voda tak jsem ani nemela velke bolesti jako pri MS. Drzim palecky at to mas v poradku a rychle ![]()
@Bobule011 Gratuluji Bobulko. Mimčo se narodilo ve stejný den jako to moje. 14
budou slavit spolu
Tak moc zdravíčka přejeme. ![]()
Fakt
a jak si to mela ty? Prirozene nebo vyvolavane? A v kolik hodin se narodila, muj se podival na svet v 8.07 hodin. A co stehy? Mela jsi nejake a kdy se ti zahojili? A vse mate ted v poradku?
![]()
SPRCHU SEM SI DALA V 11H A SLA SI LEHNOU ZKUSIT DOSPAT TU PROBDELOU NOC A NEZHORSILO SE TO A BRICHO PORAD BOLI.
JAK SEM STALA TAK SEM MELA DOCELA DOST NA SLIPOVCE NAHNEDLE KRVE TAK SEM JI MENILA A PSALA SVAGROVE-MOJE GYNDARKA, JESTLI JE TO TAK NORMALNI A ONA ZE POKUD NEMAM STAHY CO 15–20MIN ZE NEMAM JEZDIT DO NEM. ZE JE TO ZBYTECNE JESTE BRZO A TO HNEDE SPINENI JE ZE SE OTEVIRAJI POR. CESTY ALE MUZE TO TRVAT I NEKOLIK DNI PRY.TAK UVIDIM.