Ledňáčci 2014 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
377
22.1.14 23:04

Ahoj holky, hlásím se po delší době… S malou nás včera pustili, takže už bojujeme doma. Malá je zlatá, je hodná a ozve se jen když má hlad. Jinak já se dávám do kupy po náročném porodu… V pátek mi začaly kontrakce, tak jsme jeli do porodnice. Tam mě naměřili monitor, udělali vnitřní vyšetření ařekli, že kontrakce to jsou, ale ne pravidelný a poslali mě domů - a to jsem rodila podruhý. Prý, že můžu trochu špinit. Stalo se to, že když jsme přijeli domů, měla jsem kontrakce už po třech minutách a já začala krvácet jako blázen- takže jsme jeli znova. To už si mě tam nechali. Hodinu jsme měli s manželem chodit, abych pomohla miminku se připravit. Pak mi udělali klistýr - fuuuuuuj - myslela jsem, že to nepřežiju - nechali mě tam samotnou skoro hodinu a já se fakt bála, že tam zkolabuju :,( pak jsem šla s manželem na sál a čekali jsme. Pořád jsem se nechtěla otevírat a hrozil mi císař, což jsem nechtěla. Nakonec jsem porodila normálně, ale jsem dost šitá a mám dole dost velkou modřinu, takže nemůžu moc chodit :( Ale jsem šťastná, že je malá v pořádku…
Všem co ještě ne rodily, držím palečky, aby měly lehký porod… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
23.1.14 09:55

@emys Jujda tak sis taky užila :( no ale už máš miminko domka a už to bude jen a jen lepší. Je zvláštní, že mě klystýr vůbec nedělali. A taky mě nechali na sále samotnou, ale né hodinu ale rovnou dvě. Kdybyste mě slyšely nadávat, to by se styděl i ten největší hříšník :D :mrgreen: ale tak co. Už je to za námi a máme u sebe ty krásné miminka hodné. Tak, ať se mocinky daří a ať Tě už nic nebolí a maličká se má čile k světu :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
24.1.14 08:56

@adelka87 ahojky, mě po porodu nechali na sále víc jak dvě hodiny… Ze začátku mi to ani nevadilo, ale co mě zarazilo, že se tam na mě za celou dobu nepřišel nikdo ani podívat - jestli jsem v pořádku nebo jestli něco nepotřebuju. Chtěla jsem si dojít na záchod, tak jsem z toho sálu musela volat, aby mě někdo slyšel. Připadala jsem si jako blbec, protože sama jsem vstát nedokázala… Ale jak říkáš, jsem ráda, že už jsme doma… Dneska jdeme poprvé k paní doktorce, tak jsem zvědavá jestli malá něco přibrala - kojím co tři hodiny, prsa už tolik nebolí - ale ty první dny to byl teda mazec, jak to bolelo… Ty kojíš?
Hele neknubinek už to má asi taky za sebou, viď? Už se nějaký den neozvala, tak snad je vše ok…
A co ty a malá? Všechno v pořádku? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
24.1.14 09:40

@emys ahojky tak to moc gratuluji :kytka: :kytka: tak jeste ze to tak dopadlo a uz to mas za sebou.me to porad ceka a ne a ne to prijit :zed: sice nemam zadne velke bolesti skoro zadne ale je to hrozne zdlouhave.
tak at se vam dari a at je mala hlavne zdrava a roste.
a na tom salu ty dve hodky tam s tebou nebyl ani manzel? ze si musela volat? tak to se divim ze se neprisly podivat a zkontrolovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
24.1.14 16:27

@Kacatko83 manžel se mnou byl do konce porodu a pak ještě asi půl hodiny po porodu než mu řekli, aby už šel…no a pak mi řekli, abych odpočívala… Ale co… Hlavně, že už jsme doma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
24.1.14 21:34

Ahoj holky mame to zasebou. ;) Emmicka neni zadnej drobecek meri 53 cm a vazi 3880g. Jinak porod byl teda porod ale mozna to jen moc prozivam jak jsem citliva. V utery jsem podstoupila zatezovy test a vecer zacaly malinke nepravidelne kontrakce, to jsem zaspala ale kolem 4 ranni uz to bylo mene snesitelne ale porad se to tocilo kolem 10 minut dala jsem si vanu a nic to nepomohlo v sest dalsi a to uz se hnulo nastoupily po 5 minutach silnejsi kontrakce. Tak jsme se rozhodly ze si sjedu do porodnice kdyby neco. v aute uz byly kontrakce po trech minutach. Na prijmu mi rekli ze jsem na dva prsty a ze mam jit chodit na hodinu z te se stali dve a potom jsem uz sla na pripravu ve sprse to uz sem se tam drzela hacku;-) no a na box me dali s nalezem 6 prstu ale mala byla porad hodne vysoko. Pichly mi epral ale ten pusobil tak deset minut a pak uz bych rvala kachlicky ze zdi a trhal si vlasy. Po hodine mi dali dalsi epidural no ale za 10 minut prisla doktorka ze budeme tlacit to jsem jim tam vsem dekovala;-D kdyz tuhle vetu pronesly a pak uz to jelo. Asi tri zatlaceni a mala byla venku nastrih sem citila ale byla to uleva i kdyz me stejne mala trosku natrhla sla rucickou u hlavicky. Siti jsem necitila a bolesti zadne nemam. Jsme v pohode a snad nas pusri v nedeli domu.;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
24.1.14 22:24

@emys aha to se divim ze ho tam nenachaly dele.ale co jak pises uz jsi doma :-)

@neknubinek jeje dalsi mimisek moc gratuluji :hug: :hug: :kytka: :kytka: :kytka: tak jeste ze jste obe zdrave a vse probehlo dobre a co manzel byl u porodu? ja jsem porad v celku a je to hrozne zdlouhave :zed: ale zadne bolesti nemam tak aspon tak.tak preji male hodne zdravicka at pekne papa a roste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
25.1.14 05:39

Jj byl u porodu byl tam vlaatne celou tu dobu co me prijaly a jsem mu vdecna za to ze tam by. Dal mi tolik pozitivniho a byl mi tak velkou psychickou oporou a za to co tam musel semnou vydrzet by si zaslouzil metal;) jinak jme zdravi, nic nam nechybi Emmicka zacala uz i pekne papat tak jsem rada ale to kojeni by meli zaradit do vednich oboru. Jak narocne a nekdy tezke to je.;) ty se drz a uvidis ze zachvilku budes mit taky mrnouska u sebe. Ty mas termin ted na konci mesice vid @Kacatko83?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1989
25.1.14 09:50

@neknubinek No tak gratuluju. Tak přece jen to byly kontrakce. No koukám že Emmička je pořádný kus baby :mrgreen: A jaký to je u Apolináře??? Papá ti malinká pěkně???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
25.1.14 10:18

@neknubinek jojo mam 31.1 termin.tak to je fajn ze tam mohl byt po celou dobu ja si to porad jaksi neumim to vse co bude predstavit na jednu stranu chci at tam je manzel na druhou zas nechci aby me videl jak nejakou trosku ci jak to napsat ale v tu chvili bolesti je to asi suma fuk a muzu se jeste zeptat asi nejhorsi bylo to otevirani a to tlaceni uz lepsi? nebo to vyjde na stejno.
tak hlavne ze mala pekne papa a nic vam nechybi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
25.1.14 11:42

Ahojte,
aby to bolo kompletné i tu dlžím info. Pred dvoma týždňami 11.1 sa nám narodila o 9.15 Natálie Nela. Merala 48 cm a vážila 3290 gramov. Už sme dávno doma, balíme, kojíme, kúpeme a tak ako vy všetky som sa zapojila do materského kolotoča.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1989
25.1.14 11:59

@Kacatko83 Nene víš jak já byla ráda, že byl u porodu manža. Byl mi velkou oporou, dýchal se mnou, držel mě za ruku v těch největších kontrakcích, a jsem za to že tam se mnou byl moooc ráda. Určitě by tě to pak mrzelo kdyby tam s tebou nebyl. Navíc nekouká ti přímo mezi nohy, spíš ti stojí u hlavy, hladí tě, povzbuzuje, drží tě za ruku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
25.1.14 12:11

@Vejunka1 tak o koukani mezi nohy mi nejde to je pak asi v tech bolestech fuk kdo se ti tam cuci ne? :mrgreen: :mrgreen:
jen zrovna tedka mi prijde ze bych nechtela videt jak se treba trapim a dalsi veci ale to je nynejsi pocit treba pak budu fakt rada ze tam je.

@luthy gratulace k princezne :-) hlavne zdravicko :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
25.1.14 14:04

@Kacatko83 taky semnou pritel dychal a hrozne moc mi to pomahalo a pro me bylo nejhorsi teda to otvirani.to tlaceni uz byla uleva a da se rict ze me to vubec nebolelo. Ale zalezi kazdej to ma jinak nekdo rika ze ho bolelo tlaceni. Ale neboj se to zvladnes a partnera si vem sebou hodne ti psychicky pomuze;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
25.1.14 16:21

@neknubinek dekuji :-)).

jinak holciny to pocasi je desne kdyby tu nebyla aspon takova zima a svitilo slunicko ale takhle:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí