Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, nějaké novinky? U nás zatím nic, jen jsem měla večer poslíčky a manža byl z toho dost rozhozenej
a chtěl mě odvézt do porodnice
tak jsem ho musela uklidňovat, že ještě není čas. Takže ve středu další poradna v porodnici, tak uvidíme co nám tam řeknou - snad se to tam dole trochu hnulo a porod se blíží ![]()
Ahooj
no u mě poslíčci teď skoro každej den.. myslela jsem, že by se to už o víkendu mohlo nějak hnout, že už bych to měla za sebou, ale asi se jí tam pořád líbí
já mám v uterý poradnu a doufám že mi doktor řekne že už se něco rýsujje, když máv pátek termín ![]()
Drzim maminky palusky at Vam to jde hezky samo a hlavne rychle a bezbolestne a drite uz v naruci zdrave mimusko. Ja dnes uz v nem. zustala a porod se mi bude vyvolavat. Drzim vsem moc palusky.
No to já právě taky doufám, že se to pohne
dneska poklízím, žehlím, abych to měla všechno hotový než pojedeme
dcera se mě taky pořád ptá, kdy už to přijde - jsem zvědavá, jak dlouho jí ten zájem vydrží
já mám termín za devět dní - tak ty bys mohla vydržet trochu dýl a já to trochu uspíšit a můžem se tam potkat ![]()
@adelka87 je, já jsem si říkala, že ses nějak dlouho nepozvala. Jak ti je a co mimčo? Jste v pořádku? A jak s tím císařem? Udělají ti ho nebo to budete zkoušet přirozeně? Moc držím pěsti pro štěstí!!! ![]()
@adelka87 ahoj taky jsem si říkala, že jsem tě tu už dlouho neviděla
tak hlavně ať všechno dobře dopadne:) a to ti ho vyvolávájí skoro o 14 dní dříve viď? hlavně ať to máš rychlý a jste zdravý
a pak dej vědět, jak to pobíhalo ![]()
@emys nooo to by jsme se tam mohly sejít, to by bylo fajn
třeba se ti to dřív rozjede
u mě všichni říkaj že budu přenášet ale já nechci… tak se nám mrnousek snad vyklube včeas
kamarádka mi říkala, když přenášela, že jí doktor řekl že jestli do pondělí neporodí, že jí ho vyvolaj tak prej celou sobotu nejedla a večer se jí malá narodila
![]()
Ano terminek mam 26 takze 14 dni predem. jsem presne 38+1 tt. zatim je vse v poradku, monitor je dobry, ale por. cesty a kontrakce zadne a tak mi je zmekcuji. vyvolavat uplne budou az budu otevrena a pripravena. zatim je to vse v pohode. mala ma vahovy odhad 4000g takze uvidime. kazdopadne budu rodit prirozene a co bude behem porodu to bude. ale myslim si, ze male se nechce ven tak tady stravime nekolik dni, nez se vubec otevru. drzim palusky mamusky. ![]()
@adelka87
tak alespoň že ti takhle pomáhají.. já mám termín v pátek a kontrakce 0 a otevřená taky nejsem a nikdo to neřeší.. ale zítra se doktora zeptám, jestli by to taky nějak nešlo… a taky se ho chci zeptat jak je to s tím ultrazvukem.. jestli ho tady už vůbec nedělají nebo jak to tady vůbec funguje..
Ahoj maminky
termin mam 21.1. a chci se vas optat zda je mozne ze se blizi porod, mimco kope vice a vice,,, jinak kazdou kontrolu me říká ze porad pada a pada
???
@danaa píše:
Ahoj maminkytermin mam 21.1. a chci se vas optat zda je mozne ze se blizi porod, mimco kope vice a vice,,, jinak kazdou kontrolu me říká ze porad pada a pada
???
Ahojky tak to máme podobné. Já mám termín 23.1. - zatím se neotevírám a nic a taky chodím pořád plavat tak bych tam nerada porodila
… v jaké porodce rodíte? ![]()
@neknubinek je, tak to mi pak dej určitě vědet co ti řekli na ten ultrazvuk - taky by mě to zajímalo. Byla jsem zvyklá, že jsem každou kontrolu měla i utz a teď nic
a já si myslím, že naopak by nám ten utz dělat měli, už třeba kvůli tomu jestli nám třeba ne odtéká plodové voda, jestli je mimčo v pohodě… Jsem z toho docela rozladěná. Chtěla jsem se zeptat na první poradně, ale bylo to všechno tak hrozně rychlý až jsem to nestihla. Příště se ale nedám…
@danaa ahojky, jasně, že je možný, že se blíží porod. Teď už je to možný každým dnem ![]()