Ledňáčci 2014 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
377
13.1.14 09:12

Ahoj holky, nějaké novinky? U nás zatím nic, jen jsem měla večer poslíčky a manža byl z toho dost rozhozenej :) a chtěl mě odvézt do porodnice :D tak jsem ho musela uklidňovat, že ještě není čas. Takže ve středu další poradna v porodnici, tak uvidíme co nám tam řeknou - snad se to tam dole trochu hnulo a porod se blíží :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
13.1.14 09:42

Ahooj :) no u mě poslíčci teď skoro každej den.. myslela jsem, že by se to už o víkendu mohlo nějak hnout, že už bych to měla za sebou, ale asi se jí tam pořád líbí :) já mám v uterý poradnu a doufám že mi doktor řekne že už se něco rýsujje, když máv pátek termín :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
13.1.14 10:50

Drzim maminky palusky at Vam to jde hezky samo a hlavne rychle a bezbolestne a drite uz v naruci zdrave mimusko. Ja dnes uz v nem. zustala a porod se mi bude vyvolavat. Drzim vsem moc palusky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
13.1.14 10:50

No to já právě taky doufám, že se to pohne :) dneska poklízím, žehlím, abych to měla všechno hotový než pojedeme :) dcera se mě taky pořád ptá, kdy už to přijde - jsem zvědavá, jak dlouho jí ten zájem vydrží :lol: já mám termín za devět dní - tak ty bys mohla vydržet trochu dýl a já to trochu uspíšit a můžem se tam potkat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
13.1.14 10:52

@adelka87 je, já jsem si říkala, že ses nějak dlouho nepozvala. Jak ti je a co mimčo? Jste v pořádku? A jak s tím císařem? Udělají ti ho nebo to budete zkoušet přirozeně? Moc držím pěsti pro štěstí!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
13.1.14 10:59

@adelka87 ahoj taky jsem si říkala, že jsem tě tu už dlouho neviděla :) tak hlavně ať všechno dobře dopadne:) a to ti ho vyvolávájí skoro o 14 dní dříve viď? hlavně ať to máš rychlý a jste zdravý :) a pak dej vědět, jak to pobíhalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
13.1.14 11:02

@emys nooo to by jsme se tam mohly sejít, to by bylo fajn :) třeba se ti to dřív rozjede :) u mě všichni říkaj že budu přenášet ale já nechci… tak se nám mrnousek snad vyklube včeas :)kamarádka mi říkala, když přenášela, že jí doktor řekl že jestli do pondělí neporodí, že jí ho vyvolaj tak prej celou sobotu nejedla a večer se jí malá narodila :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
13.1.14 11:10

Ano terminek mam 26 takze 14 dni predem. jsem presne 38+1 tt. zatim je vse v poradku, monitor je dobry, ale por. cesty a kontrakce zadne a tak mi je zmekcuji. vyvolavat uplne budou az budu otevrena a pripravena. zatim je to vse v pohode. mala ma vahovy odhad 4000g takze uvidime. kazdopadne budu rodit prirozene a co bude behem porodu to bude. ale myslim si, ze male se nechce ven tak tady stravime nekolik dni, nez se vubec otevru. drzim palusky mamusky. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
13.1.14 11:22

@adelka87
tak alespoň že ti takhle pomáhají.. já mám termín v pátek a kontrakce 0 a otevřená taky nejsem a nikdo to neřeší.. ale zítra se doktora zeptám, jestli by to taky nějak nešlo… a taky se ho chci zeptat jak je to s tím ultrazvukem.. jestli ho tady už vůbec nedělají nebo jak to tady vůbec funguje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
13.1.14 15:48

Ahoj maminky :) termin mam 21.1. a chci se vas optat zda je mozne ze se blizi porod, mimco kope vice a vice,,, jinak kazdou kontrolu me říká ze porad pada a pada :)???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
13.1.14 16:41
@danaa píše:
Ahoj maminky :) termin mam 21.1. a chci se vas optat zda je mozne ze se blizi porod, mimco kope vice a vice,,, jinak kazdou kontrolu me říká ze porad pada a pada :)???

Ahojky tak to máme podobné. Já mám termín 23.1. - zatím se neotevírám a nic a taky chodím pořád plavat tak bych tam nerada porodila ;))… v jaké porodce rodíte? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
13.1.14 17:28

V trutnově a vy??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
13.1.14 17:39

@neknubinek je, tak to mi pak dej určitě vědet co ti řekli na ten ultrazvuk - taky by mě to zajímalo. Byla jsem zvyklá, že jsem každou kontrolu měla i utz a teď nic :,( a já si myslím, že naopak by nám ten utz dělat měli, už třeba kvůli tomu jestli nám třeba ne odtéká plodové voda, jestli je mimčo v pohodě… Jsem z toho docela rozladěná. Chtěla jsem se zeptat na první poradně, ale bylo to všechno tak hrozně rychlý až jsem to nestihla. Příště se ale nedám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
13.1.14 17:40

@danaa ahojky, jasně, že je možný, že se blíží porod. Teď už je to možný každým dnem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
13.1.14 17:41

@adelka87 držím pěsti, aby porod proběhl co nejlíp a rychle :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie