Ledňáčci 2014 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
377
7.1.14 19:27

@adelka87 já jsem dneska 37+5 a v 32tt mělo mimčo 1991g :) tak jsem zvědavá jestli mi zítra řeknou nějaký další odhad :) Na tebe budu myslet, aby ti to všechno dobře dopadlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
7.1.14 19:29

@emys Děkujííí. No zeptej se na odhad, budeš aspoň vědět jak je už velké miminko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
7.1.14 19:29

@neknubinek jak je miminko velký ti asi neřekli, když ti nedělali ten utz, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
7.1.14 19:36

@adelka87 zkusím se zeptat, ale nevím jestli mi budou dělat utz :think: no jsem na tu první poradnu v porodnici zvědavá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
7.1.14 19:39

@emys Já do porodnice nechodím, vše dělá můj gynekolog až do konce. A až půjdu rodit, tak až pak vše bude dělat porodnice, takže nevím jak to tam chodí a každá porodnice to má asi trošinečku jinak. Za zeptání nic nedáš. Já se taky ptala včera mého gynekologa na odhad a říkal, že až tu příští poradnu takže v pondělí 13.ledna snad budu vědět více jak je už velikááá :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
7.1.14 22:19

@emys nn to neříkal… možná příště ale já se ptala v 36tt doktora kolik malá má a měla 3200g což je dost říkal že je velká, ale to se dalo očekávat když sme oba s přítelem velký.. akorát na to nevypadá moje břicho že by měla být velká :D oproti tem maminkám co tam dneska semnou byly sem ho měla poloviční..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
8.1.14 09:29

@neknubinek AHOJKY TY JO TAK TO BUDES MIT OBRIKA JA VE 36TT SE PTALA A MALY MEL MYSLIM 2600G.NO POKUD MI TO DNESKA ZASE REKNE TAK NAPISU KOLIK PRIBRAL :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
8.1.14 10:10

@Kacatko83 no možná jo ale já už těm odhadům nevěřím.. protože ve 32 mi říkal že má mala 1700g a pak najednou měla po 14 dnech 2800g což mi přišlo divný takže bud už předtím měřil blbě nebo nevím… a kamarádka rodila ve 34 a už měl tu váhu co mi v tom 36tt a ta druhá tý řekli že bude mít malá asi 3,9 a porodní váha byla 2,9 takže odhady už neřeším. ono asi jak moc se jim chce přibírat a nebo naberou ze začátku toho posledního měsíce a pak už míň. je to různý…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
8.1.14 10:17

@neknubinek také odhadům vůbec nevěřím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
8.1.14 17:35

@neknubinek Ahojky, tak jsem dnes byla v poradně. Docela to šlo co se týče čekání, byli jsme tam hodinu. Dostala jsem taky ty papíry a žádanku na krev. Udělali štěr na streptokoka, MUDr mě prohlédl a řekl, že na porod to zatím není - otevřená jsem na špičku prstu. Nicméně jsem ale z tý prohlídky začala špinit :( pŕíště mám jít i na monitor a budu chodit do poradny každou středu. No jsem zvědavá, kdy nakonec porodím, přenášet bych nechtěla. A jak je mimi velký nevím, neměl tam utz :? Celkově ta prohlídka doktorem byla dost rychlá, ani jsem se nestihla na nic zeptat a už tam volali další těhuli :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
8.1.14 18:04

@emys
tak to jsi měla docela štěstí :)no to se stane s tím špiněním :) když to není uplně krev tak to můžeš mít víc překrvenou sliznici a špiníš já to měla taky posledně od svého doktora :) jinak mě večer bolel asi hodinu podbříšek v kuse, ale pak to přešlo a dneska to stejný tak jestli se začne něco dít nebo ne. to se uvidí. Taky bych nerada přenášela ale ještě máme 9 dní čas tak to snad stihneme do termínu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
8.1.14 18:50

Tak holky tak na 13h byla kontrola jak jsme jely tam tak maly sebou hazel a v ordinaci na poslechu srdicka jen dvakrat lenoch jeden. jinak srdicko ukazkove stery byly v poradku, tlak trosicku vyssi. doktorka mi rekla ze urcite nebudu mit 4kiloveho prcka.zase maleho merila a rikala ze ma 2600g a ja ze tak mel i minule takze za ten tyden nepribral. rikala jsem ji o otocich a rikala ze hlavne nemam prestat pit ze mam pit co nejvice a obycejna voda je nejlepsi nebo redene dzusy.pak se me ptala jestli uz citim nejake bolesti a ja ze ani ne a mudr ze to prijde. jinak ze sestrickou jsme si dobre popovidaly ptala jsem se ji na tlukot mimca jake jsou minimalni a maximalni hodnoty tlukotu a ted nevimale rikala ze kolem120 je malo a nad160 je zas o neco moc a jak mi to ukazovala tak tam meli takovou stupnici a vlastne bylo videt kde dosahuje ta krivka do jake hodnoty i na ten pristroj jsem sem tam koukla jak ty cisla litaj :-)).

@adelka87 jinak jsme se bavily o te pupecnikove snure kdyz ma dite kolem krku ze setrickou a rikala ze vlastne podle tech hodnot srdicka se zjistuje jestli se treba nejak neutahuje jinak pry je to normalni. ze ona rodila druhou holcicku 16h a ze prave mala mela pupecnik kolem krku a ze jak tlacila a myslela ze uz je hlavicka skoro venku ze ji ta snura vic nepustila a vtahla dovnit ze ji pak o´doktor tlacil na bricho aby ji pomohl a pry dobre vsechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
8.1.14 19:44

@neknubinek jj, taky jsem si říkala, že mám docela štěstí :) jinak teda musím říct, že mi přišlo, že tam jsou samé starší maminky a to mě je 33. Aspoň teda vypadaly starší než já :) a převážná část byly cizinky což mě taky překvapilo. Jinak sestřičky příjemný, ale doufám, že tam nebudu chodit moc dlouho - ke to tam takový neosobní- aspoň mi to tak přijde. Prý se apolináři říká továrna na děti - docela to sedí. :) žádný zdržování - šup šup a jsi venku :) jsem se tam chtěla zeptat na seznam věcí do porodnice - sem to nějak nestihla - nemáš ho náhodou? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
8.1.14 22:44

@emys ten seznam měli původně na těch starých stránkách ale pak ho smazali ale psala jsem tam o něj nějak o vánocích jestli ho tam dodají a říkala že ano tak snad ho tam brzo dají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
8.1.14 22:48

@emys jinak tady to je http://www.porodnice.cz/…ku-porodnice to tam byl odkaz na těch starách stránkách co sebou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí