Ledňáčci 2014 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3552
6.1.14 20:58

@neknubinek neboj musis verit zeto bude vzdy ok a kdyz citis mimi tak je to ok a prave tim monitorem zjisti kdyby bylo neco spatne a pak muzou i porod urychlid.no ja mam s toho vzdycky taky divny pocit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
6.1.14 21:01

Holky a myslíte, že to vyčtou z těch monitorů, jestli se mají ti prcci dobře? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
6.1.14 21:03

Přesně tak holky, monitor je dobrá věc a aspoň odhalí případné komplikace s miminkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
6.1.14 21:04

@marvcel vyčtou srdíčko miminka, zda-li má hodně velký pulz nebo malý a dle toho se MUDr. musí zařídit a udělat UTZ atp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
6.1.14 21:07

@adelka87 jak se to začíná blížit, tak se o mimčo začínám bát čím dál víc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
6.1.14 21:10

No tak doufám, že to bde oká :) pak podám info až se vrátím.. zatím bylo vždycky všechno v pořádku tak snad i zítra.. :)
@Kacatko83 a kdy máš termín ty??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
6.1.14 21:10

@marvcel to jsme asi všechny takové ;) ale pokud máš monitor v pořádku nemusíš se bát. Daří se mu tam dobře. Já ho dobrý neměla a vidíš to, už má pup. šnůru kolem krčku. Takže monitor je dobrá věc. Ale každopádně ultrazvuk by ti měli taky udělat. Aby se podívali na stav plod. vody, průtoky apod. to je taky moc důležité

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
6.1.14 21:12

@adelka87 monitor jsem měla dobrý, ale ult. už mi dělat nebudou :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
6.1.14 21:16

@marvcel to je zvláštní a který jsi týden těhu? Já měla známou a té taky nedělali a nakonec mimčo nemělo plod.vodu a dusilo se tam, ale je fakt, že se to pozná na monitoru, ale na ten chodíš 1× týdně a při představě, že se ti tam třeba 5 dnů skoro dusí no nevím. Ale i tak ti utz.taky dělají 1× týdně takže by to bylo asi nastejno a nic by se nezměnilo. No asi nejspolehlivější je pohyby mimuška a pak ten monitor 1× týdně a tvé pocity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
6.1.14 21:18

@marvcel jak pise adelka poznaji to na monitoru podle krivky srdicka a kdyby bylo neco co se jim nezda urcite udelaji UTZ.je normlni se bat ja se taky nekdy bojim jestli je vse ok kdyz se maly neozyva ale oni spinkaji :-) a jakse zacne hybat tak se uklidnim.

@neknubinek píše:
No tak doufám, že to bde oká :) pak podám info až se vrátím.. zatím bylo vždycky všechno v pořádku tak snad i zítra.. :)
@Kacatko83 a kdy máš termín ty??

Uvidis ze to bude ok.za 25dni mam termin odedneska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
6.1.14 21:35

@adelka87 v kterem je to se podivej na jeji metrik pod tim co napise ma metriky:-) ma19dnu do terminu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
6.1.14 21:43

@adelka87 jsem 38.tt,na monitor chodím už po týdnu i na kontrolu, ale ult. mi nebudou dělat, protože to vím z předchozích těhu. Pohyby cítím dobře a žádný problémy jsem neměla, tak budu doufat, že je vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
6.1.14 21:43

@neknubinek neboj se nic - určitě bude všechno v pořádku :hug: to já se na monitory a utz těším, aspoň pak vím, že je mimčo v pořádku. Snažím se myslet pozitivně, ale občas mám taky pochybnosti. Když jsem rodila dceru, tak jí při kontrakcích přestávalo tlouct srdíčko, takže mazec. Tak snad se to nebude opakovat!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
6.1.14 23:53

Nebojte maminky, vsem to dobre dopadne a narodi se nam zdrava a hodna miminka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
7.1.14 00:19

Holky, taky vám každý mluví do výběru jména? Já už jsem z toho až naštvaná :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí