Poradna duly
Jana Čurdová
@neknubinek neboj musis verit zeto bude vzdy ok a kdyz citis mimi tak je to ok a prave tim monitorem zjisti kdyby bylo neco spatne a pak muzou i porod urychlid.no ja mam s toho vzdycky taky divny pocit.
Holky a myslíte, že to vyčtou z těch monitorů, jestli se mají ti prcci dobře? ![]()
Přesně tak holky, monitor je dobrá věc a aspoň odhalí případné komplikace s miminkem.
@marvcel vyčtou srdíčko miminka, zda-li má hodně velký pulz nebo malý a dle toho se MUDr. musí zařídit a udělat UTZ atp.
@adelka87 jak se to začíná blížit, tak se o mimčo začínám bát čím dál víc ![]()
No tak doufám, že to bde oká
pak podám info až se vrátím.. zatím bylo vždycky všechno v pořádku tak snad i zítra.. ![]()
@Kacatko83 a kdy máš termín ty??
@marvcel to jsme asi všechny takové
ale pokud máš monitor v pořádku nemusíš se bát. Daří se mu tam dobře. Já ho dobrý neměla a vidíš to, už má pup. šnůru kolem krčku. Takže monitor je dobrá věc. Ale každopádně ultrazvuk by ti měli taky udělat. Aby se podívali na stav plod. vody, průtoky apod. to je taky moc důležité
@adelka87 monitor jsem měla dobrý, ale ult. už mi dělat nebudou ![]()
@marvcel to je zvláštní a který jsi týden těhu? Já měla známou a té taky nedělali a nakonec mimčo nemělo plod.vodu a dusilo se tam, ale je fakt, že se to pozná na monitoru, ale na ten chodíš 1× týdně a při představě, že se ti tam třeba 5 dnů skoro dusí no nevím. Ale i tak ti utz.taky dělají 1× týdně takže by to bylo asi nastejno a nic by se nezměnilo. No asi nejspolehlivější je pohyby mimuška a pak ten monitor 1× týdně a tvé pocity.
@marvcel jak pise adelka poznaji to na monitoru podle krivky srdicka a kdyby bylo neco co se jim nezda urcite udelaji UTZ.je normlni se bat ja se taky nekdy bojim jestli je vse ok kdyz se maly neozyva ale oni spinkaji
a jakse zacne hybat tak se uklidnim.
@neknubinek píše:
No tak doufám, že to bde okápak podám info až se vrátím.. zatím bylo vždycky všechno v pořádku tak snad i zítra..
@Kacatko83 a kdy máš termín ty??
Uvidis ze to bude ok.za 25dni mam termin odedneska.
@adelka87 v kterem je to se podivej na jeji metrik pod tim co napise ma metriky:-) ma19dnu do terminu.
@adelka87 jsem 38.tt,na monitor chodím už po týdnu i na kontrolu, ale ult. mi nebudou dělat, protože to vím z předchozích těhu. Pohyby cítím dobře a žádný problémy jsem neměla, tak budu doufat, že je vše ok.
@neknubinek neboj se nic - určitě bude všechno v pořádku
to já se na monitory a utz těším, aspoň pak vím, že je mimčo v pořádku. Snažím se myslet pozitivně, ale občas mám taky pochybnosti. Když jsem rodila dceru, tak jí při kontrakcích přestávalo tlouct srdíčko, takže mazec. Tak snad se to nebude opakovat!!!
Nebojte maminky, vsem to dobre dopadne a narodi se nam zdrava a hodna miminka ![]()
Holky, taky vám každý mluví do výběru jména? Já už jsem z toho až naštvaná ![]()