Ledňáčci 2014 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1989
28.12.13 11:21

@Kacatko83 JJ taky to nevím jak se to dělá. No já jsem dnes už 39+1 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
28.12.13 11:44

@Vejunka1 tak ja uz jo ale to je jedno, jeeeeeeeeeee tak to maly nebo mala uz muze prijit kazdym dnem na svet tak doufam ze nam pak az budes mit cas popises jak probihal porod to vis prvorodicka jsem zvedava i kdyz vim ze kazda to ma jine ale i tak me to zajima :-)).uz se asi tesis vid a to bude prvni mimco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1989
28.12.13 11:52

@Kacatko83 JJ prvorodička, čekáme chlapečka. William se bude jmenovat. To pak určitě napíšu jak to vše probíhalo, ale možná mě ještě holky přeběhnete.
Zrovna včera jsem byla na monitoru a byla tam se mnou nějaká maminka které porod vyvolávali a chtěli jí ještě vyšetřit. Chudáček jak prodýchávala ty kontrakce to byla síla. Jsem pak na ní celý den myslela, ale určitě to už má za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
28.12.13 12:06

@Vejunka1 to musel byt zvlastni pocit takhle videt maminku a jeste u tebe kdyz jsi prvorodicka sama nevim jak by to na me pusobilo.no stat se muze vse ze te nekdo predbehne ja doufam ze maly si nejaky ten tyden jeste pobude v brisku. a jak se ti to blizi tak jake mas pocity spis natesene nebo obavy.asi oboji vid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1989
28.12.13 12:37

@Kacatko83 Obojí, těším se jak mylý bude vypadat, i když jsem měla jedno období kdy mě přepadaly takový pocity že bude mít velkou hlavu a krátký nohy atd, a to jsem obrečela. Takže jsem moc zvědavá jak bude vypadat, zda budu kojit a pak jak doma to budu zvládat. A samozřejmě se bojím porodu, jsem právě docelá malá vzrůstem a bojím se právě že budu přenášet a porodím nějakýho obříka. 8o
právě jsem smutná z toho že se to nijak nemá k porodu. Je mu asi u mě dobře. A je lenivej jít ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
28.12.13 12:46

@Vejunka1 :-) :-) tak to me teda nikdy nenapadlo ze by mel velkou hlavu a male nohy fakt ne :mrgreen: ja si zas rikam jestli nebude moc vlasaty me se moc vlasate mimca nelibi ale stejne i kdyby byl a ten tvuj vypadal jak pises stejne to budou pro nas ty nejkrasnejsi deti uvidis.tak to ze si mala asi moc vliv nema spis porodni cesty atd.no mudra rikala ze se maly ma dobre ze se nikdy uz tak dobre mit nebude :-)) a u me se taky nic nedeje tak doufam ze se narodi aspon nejak kolem 38 39tt. segra ma 160cm a prenasela 16dnu rikala vyvolaly ji porod a pry za 4h byla mala venku a teda nepripadala mi nejak moc velka takovy drobek to byl a rikala ze ani epidural nic nemela a zvladla to a taky prvorodicka jen pry mela problem z dychanim ze blbe dychala tak ji brneli nohy tak ji pak poradily co a jak a taky mi rikala ze jak nekdo rika chodit chodit tak ze ona pry byla rada kdyz lezela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
31.12.13 15:34

Jinak holky krasneho a klidneho silvestra do noveho roku rychle a bezproblemove porody a hlavne zdravi i miminek :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
31.12.13 20:29

Dekujeme Kacatko tobe taky a i vsem maminkam a tatinkum a miminkum a rodinkam hooooodne zdravicka, stesticka a lasenky. opatrujte se a at se Vam vsem mooooc darinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
3.1.14 11:48

Ahoj, tak jsem tu zpet. Byla jsem pred mesicem v nemocnici na injekcich kvuli malemu, kdyby chtel driv na svet tak aby mel funkcni plice. A dobre jsme dopadli, jeste je v brisku a drzi se. Ocekavam ze budu prenaset. A stale mi ho nemuzou zmerit, takze porod muze dopadnou vselijak. Nic neocekavam, takze me nemuze nic zaskocit co se tyka porodu. A jake mate velika mimiska vy? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
3.1.14 12:03

@Bobule011 No já si říkala, kde jsi? Jestli už nemáš mimčo náhodou. No tady snad budeme přenášet každá :mrgreen: a hlavně ty, kterým hrozil před. porod, ale to je tak vždy ;) No @Vejunka1 už má termín a taky zatím nic. Já mám ještě čas, ale už aby to bylo za mnou, to břuško je tak velké, že už to nedávám. Jsem ráda, že jsi dopadla dobře a držíte se :potlesk: jen tak dál. Ale teď už v našem tt by to mělo být v pořádku a miminka už jsou hodně šikovná. Já taky nevím kolik váží apod. MUDr. říkal, že mě bude měřit až pak. Teď jsem 36+5 tt, takže nějaký ten týden mám čas. A můj první TP je 12.1 a druhý TP je 26 tak si vyber :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
3.1.14 12:07

@Bobule011 ahojky to je super to strasi doktori vzdycky a nakonec maminky prenasi.ja dneska byla na kontrole a maly ma 2600g za tyden pribral 100g. a kdy mas termin?ja.jsem.dnes.v 36tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3552
3.1.14 12:09

@adelka87 ahojky a kolik maly vazi me pribral za tyden 100g a krivka dopadla dobre a delala mi.stery.taky nenasvedcuje tomu ze by se maly dral na svet brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
3.1.14 12:21

Jsem ted 37+3tt a mam od zacatku termin 21.1. A doktorka v 24tydnu rikala ze je vetsi o 2 dny, coz me zarazi ze toto poznaji. A jelikoz ho ted nemuzou zmerit, tak to bude asi prekvapeni ;) a Adelko jsi min nez ja, takze to bude az toho 26 jinak to ti rekli doktori toho 12.1.? Me doktorka rekla ze odhadem muze mit 2800g a ze bude dlouhy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1989
3.1.14 12:21

@Bobule011 @adelka87 @Kacatko83 Tak já jsem dneska přesně 40tt váhový odhad je cca 3600g, pěknej macík to tedy je. Ale nějak se mu nechce holky na svět. Jsem domluvená s Dr že pokud neporodím sama do příštího čtvrtka tak jdu na příjem a bude se vyvolávat.
Zkusím ještě tomu našemu lenochovi pomoct a rozhodla jsem se že dnes umyju okna a večer znásilním chlapa :mrgreen: Jestli nepomůže ani to tak už na to prdím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
3.1.14 12:37

@Bobule011 juju toho 26 ledna mi řekl na tom prvním UTZ v 13 tt a ten je prý nejpřesnější a tak se k němu přikláním k tomuto datu. Ale v 31 tt mi dělal odhad a měření a řekl mi MUDr.,že je skoro až o 3 týdny starší, tak proto mi psal do papíru i 12 ledna termín. A že jestli budu tedy rodit až 26 tak se mám na co těšit, že může mít k 5 kg. Že je opravdu velká. Ale uvidíme až mi bude dělat někdy odhad kolik bude mít cca. Ale těm odhadům nevěřím nijak extra. Takže co bude to bude. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí