Poradna duly
Jana Čurdová
Čauky já mám termín 20.1.2014 a hlásím se:-) jak se vám daří holky?
@Kacatko83 Aha a kde tam máš tety??? Já Opavě studovala zdravku a mám kamarádku co dělá porodní asistentku - třeba tě zrovna bude rodit ![]()
Já jsem nastoupila na mateřskou 22.11. a ano je to tak jak píšeš. V lednu ti přijde 20dní zaplacených ze sociálky a zbytek ti přijde mateřská. A dovolenou ti v práci proplatí až když ti bude končit mateřská. ![]()
@Dann-y Ahoj vítáme tě mezi námi lednovými. Copak čekáš??? A jak se daří tobě??? Jak si prožívala těhulkování???
@Vejunka1 ja myslela ze mi dovcu proplati po novem roce jelikoz to bude dovca za min.rok a my ji vzdycky museli mit vybranou dokonce tohoto mesice.no bydli kousek od central. hrbitova.
@Vejunka1 no snad me bude rodit nejala prijemna a hodna por.asistentka.co dobre poradi jelikoz se porodu docela hodne bojim te bolesti a toho vseho dokola ale i se moc tesim na maleho.
No to nevím jak u vás ale u nás se to proplácí až po skončení mateřské dovolené. A taky jsme si starou dovolenou museli vybrat do konce března. Tak se na to poptej u zaměstnavatele jak to tam s tím máte. Ale u nás se dovča proplácí až po té mateřské. Porodu se bojíme asi všechny…bude to mazec no, a děláš si nějak masáž hráze nebo nějaký cviko???
@Dann-y Vitáme Tě
, @Kacatko83 juju u nás se taky dovča proplácí až po skončení mateřské dovolené.
@Vejunka1 ty ne jsem asi na to leniva mam papiry a tam je vse ohl porodu a baske rady atd a pak sem si nasla cviky ze si sedbes a das chodidla k sobe a tlacis je k panvi popravne se mi nechce si hraz prstama masirovat zkousela jsem to. a.bolelo to nevedela jsem jesli to delam dobre i kdyz jsem mela navod a ty si masirujes hraz?
@Kacatko83 Nene já používám balónek Epi no.
Jdu si dát prášeček a studený na ouško a zkusit usnout. Ráno musíme brzy vstávat a na pohotovost ![]()
Tak měj krásnou noc a zítra si třeba ještě písnem. Zatím
![]()
Tak holky noc byla krušná, všeho všudy jsem naspala cca 2hod, v 6hod ráno budíček a jeli jsme na pohotovost. Tam mi naštěstí ulevili alespoň od toho že my vyndali ty drény a už mám jen v jednom uchu drén. Zítra ale zase na kontrolu. To ucho sice bolí jako čert, oteklý to mám taky pořád tak uvidíme.
Ale na to druhý alespoň už slyším. Už jsem se bála že se budu muset učit znakovou řeč. ![]()
Holčenky přeju vám krásné a ničím nerušené Vánoce a ať u vás ponuje pohodička a pod stromečkem najdete to co jste si přály ![]()
Ahojky..mate nekdo za sebou uz prvni prohlidku v porodnici ol??..termin mam 23.1. :´)
Čau holky, přeju pěkné, veselé a pohodové Vánoce všem, ať nás ty prďolky v břiše moc nezlobí a máme je brzo u sebe ![]()
@Vejunka1 Co máš s uchem?
Nečetla jsem všechny příspěvky…
Taktéž se přidávám s přáním krásných, klidných a veselých Vánoc s našimi nejbližšími
Hlavně opatrně a s úsměvem a ve zdravíčku ![]()