Ledňáčci 2014 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
99
3.12.13 15:04

Taky nemám velká prsa, tak snad mléko mít budu..Chtěla bych kojit co to jen půjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1989
3.12.13 15:06

Holky a když už to máme za pár, připravujete se už nějak??? Já nevím třeba čaj z maliníku, epino, masáž hráze, sbalená taška apod???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
3.12.13 15:06

@Vejunka1 To jste mě holky potěšily, protože já kojit chci a byla bych ráda, kdyby to šlo a měla jsem mlíčko. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
3.12.13 15:09

Nepřipravuji se nijak, ještě mám hodně času jsem 32 tt. Takže ještě min. 5 týdnů času dost :-) ale tašku vzhledem k tomu, že se otvírám připravenou z části mám, jen mi tam chybí ještě několik věcí. Ložnici jsem si taky přestavěla, ale jen udělala místo, pak na postýlku. A kočárek také ještě nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
3.12.13 15:20

Taky se ještě nijak nepřipravuji. Tašku sbalenou nemám, chybí mi ještě pár věcí tak pak sbalím najednou. Kočárek máme v obchodě rezervovaný.. Pořád si řikam že je čas :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1989
3.12.13 15:29

No já taky ještě nemám sbalenou tašku, hlavně se mi nechtějí kupovat 3noční košile. Mám jen jednu, v čem tam pak budu chodit nevím. Kojící podprsenky si ani kupovat nebudu. A kočárek už máme u manželových rodičů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
3.12.13 15:33

Mě něco z toho seznamu příjde zbytečné. Máte třeba ty kalhotky na jedno použití, já sice koupila ale jsem fakt zvědavá zda použiju.. Jaký kočárek máte? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1989
3.12.13 15:37

@martina91 JJ ty mám. A ty taky potřebovat budeš. Všechny kamarádky těhulky je měli. Já si prozatím taky koupila jen to balení co je v DM. Ale nemám koupeny ty vložky. To asi koupím v lékárně.
My máme Joolz. Co vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
3.12.13 16:34

@Vejunka1

Ty vložky taky ještě nemám. A kupovat je budu taky v lékarně, píšou že stačí 3 balení do nemocnice, kdyby pochybělo tak zbytek pak přiveze pak chlap..Jéé to je hezký kočárek, my si rezervovali ABC Cobru..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
3.12.13 17:41

@martina91 jednorázové kalhotky můžu jen doporučit, nemusíš mít strach, že si zašpiníš ty svoje. poporodní vložky jsou také dobré, mám 3 balíky, kdyžtak dokoupím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
3.12.13 18:20

Poporodni vlozky to taky existuje? A sezenu to kde- v lekarne???ok. Ja dnes koupila od JaJohnson vlozky do podprsenky tak uvidime a krom toho ja uz mam kolostrum a taky mala prsicka tak snad bude mlicka haba kuk ;))♥♥♥ jinak dnes prvne jsem zkousela masaz hraze…a docela to boli kdyz se to dela poctive aspon 5min :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
3.12.13 18:21

Jo a tu kojici podprdu na sve nulky asi nema cenu shanet ;))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
3.12.13 18:22

Pisnete mi nekdo nazev tech super poporodnich vlozek pls ;)) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
3.12.13 18:44

@lovenik koupíš je v lékárně a je jich víc tipů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
665
3.12.13 19:51
@Vejunka1 píše:
@martina91 JJ ty mám. A ty taky potřebovat budeš. Všechny kamarádky těhulky je měli. Já si prozatím taky koupila jen to balení co je v DM. Ale nemám koupeny ty vložky. To asi koupím v lékárně.
My máme Joolz. Co vy?

Ty z DM jsou fakt HROZNÝ!!! Navíc jsem šla nečekaně císařem (takže jakékoliv přípravy, jako masáž hráze, maliník apod. úplně k ničemu) a ty z DM byly nízké a krásně se mi zařízly do jizvy. Okamžitě jsem chlapa hnala pro síťové do lékárny a těch spotřebovala asi sedm balení, kvůli té jizvě mi byly pohodlnější než normální kalhotky a používala jsem je dost dlouho (bohužel až na poslední chvíli jsem přišla na to, že jdou i prát, mohla jsem ušetřit). No uvidíte sami…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí