Ledňáčci 2014 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
191
24.11.13 12:59

Kde budeš rodit? odkud jsi? Miminka nám budou dělat je radost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
24.11.13 13:21

Já budu zřejmě rodit v Karviné ( pokud budu rodit jakž takž v termínu ), pokud by mě lékař hodně strašil a nebo já začala rodit teď někdy, tak asi pojedu do Ostravy Fifejdy, kde mají specializované pracoviště na předčasně narozené mimuška. Ale plánovat si můžu a nakonec mě to chytne někde v cestě a já budu rodit úplně někde jinde, Třinec, Havířov apod. Ale tak plánovat si můžu to není zakázané :D ty budeš asi někde v Praze rodit že? Tam máš výhodu, že tam budou asi lepší lékaři a lepší zařízení na větší úrovni, my tady máme vše zastaralé, Ostrava je nejvíce v pokroku asi. Ale stejně, když natrefíš na magora tak neuděláš nic, to ti už nezbyde nic jiného než se modlit a nejlépe to dokumentovat na mobil, abys v případě nějaké žaloby ( že něco schválně zapinkali ) se mohla bránit. Ale oni jsou už tak krytí, že je to až směšné všecinko. Už jsi po obídku? Copak sis dala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
24.11.13 14:58

@adelka87 @Bobule011 já monitor dechu pořizovat nebudu.Budu mít v každé místnosti postýlku nebo kolíbku nebo bude spát venku v kočárku-to bych pak potřebovala ten monitor tak 4×

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
24.11.13 15:12

Jasně, jestli budeš mít všude nějaké hajátko tak je to asi zbytečné, protože ho pořád budeš mít na očkách. To já ne. Jen v ložnici postýlku. Teda pokud mi ji chlap potom postaví :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
24.11.13 15:13

@adelka87 také doufám, že to dokáže je postavit, když budu v porodce :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
24.11.13 15:16

Určitě jo, jsou to přece chlapi, silní a chytří :D :dance: ikdyž nevím jestli bude zapíjet tak jak říká tak myslím, že to stavět budu já, jak příjdu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
24.11.13 16:14

@Bobule011
nič sa neboj, ja mám pár týždňov do pôrodu a tiež sa všetko deje až teraz. nič som zatiaľ doma nemala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
24.11.13 16:18
@adelka87 píše:
Já budu zřejmě rodit v Karviné ( pokud budu rodit jakž takž v termínu ), pokud by mě lékař hodně strašil a nebo já začala rodit teď někdy, tak asi pojedu do Ostravy Fifejdy, kde mají specializované pracoviště na předčasně narozené mimuška. Ale plánovat si můžu a nakonec mě to chytne někde v cestě a já budu rodit úplně někde jinde, Třinec, Havířov apod. Ale tak plánovat si můžu to není zakázané :D ty budeš asi někde v Praze rodit že? Tam máš výhodu, že tam budou asi lepší lékaři a lepší zařízení na větší úrovni, my tady máme vše zastaralé, Ostrava je nejvíce v pokroku asi. Ale stejně, když natrefíš na magora tak neuděláš nic, to ti už nezbyde nic jiného než se modlit a nejlépe to dokumentovat na mobil, abys v případě nějaké žaloby ( že něco schválně zapinkali ) se mohla bránit. Ale oni jsou už tak krytí, že je to až směšné všecinko. Už jsi po obídku? Copak sis dala?

Jj v Praze..jsou tu 3 zařízení porodnice na předčasné narozená miminka, kdyby mě to chytlo o dost dřív. V tom je to tady výhoda, nemusím moc daleko. Ale jak říkáš, aby jsme nenarazili na nějakého necitu :roll: kterej to bere jak kus masa :(
Obídek byla houbová omáčka s těstovinama a teď budu dělat tvarohový koláček mňamka :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
298
24.11.13 16:37

Ňaminka :jazyk: já dneska nevařila, je mi nějak divně celý den. Za chvíli se chystám do dm drogerie pro pár věcí ještě ( mýdlo pro mimi ( ale tím ho začnu koupkat až později) ze začátku chci jen čistou vodičkou a potom pomaličku zkusit to mýdlo, zásyp, a odsávačku na mléčko, zubní kartáček, pastu, vložky etě 1, holítka, ať nevypadám při vizitách jak mega bobřík :lol: ) dm je levné celkem a dobré recenze má na kosmetiku pro mimi z toho alvedre nebo jak se to jmenuje ta značka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
24.11.13 18:57

Já budu mít monitor dechu od švagrové. Taky si říkám, že naše mamky to zvládly bez takových vymožeností, ale pro klid duše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
24.11.13 22:18

Si myslím, že po porodu ti bude jedno jestli si zarostla ;) a tyto věci jako kremicky a pod.budu kupovat az si prcka odvezu domu. Koukám že máš asi už všechno? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
25.11.13 10:06

@Bobule011 To máš recht, a za 3 dny to snad tolik nezaroste. :lol:
Co máte dneska v plánu, holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
25.11.13 18:31

Jsem měla klidný den, docela :) a holky jaký máte názor na odebrání kmenových buněk z pupečníku? budete to chtít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
26.11.13 09:02

Ahoj holky, venku je zima a v pelíšku je tááák krásně ;) O odběru kmenových buněk uvažujeme, musíme se pak ještě vyptat v porodnici co a jak a uvidíme. Koukám, že nejmíň jsem tu asi já, dneska 30+6 :mrgreen:
Včera byl poslední velký UTZ, malá je hlavičkou dolů a má 1550 g :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
26.11.13 09:33

@permona nejsi,já mám o pár dní míň :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...