Poradna duly
Jana Čurdová
Kde budeš rodit? odkud jsi? Miminka nám budou dělat je radost ![]()
Já budu zřejmě rodit v Karviné ( pokud budu rodit jakž takž v termínu ), pokud by mě lékař hodně strašil a nebo já začala rodit teď někdy, tak asi pojedu do Ostravy Fifejdy, kde mají specializované pracoviště na předčasně narozené mimuška. Ale plánovat si můžu a nakonec mě to chytne někde v cestě a já budu rodit úplně někde jinde, Třinec, Havířov apod. Ale tak plánovat si můžu to není zakázané
ty budeš asi někde v Praze rodit že? Tam máš výhodu, že tam budou asi lepší lékaři a lepší zařízení na větší úrovni, my tady máme vše zastaralé, Ostrava je nejvíce v pokroku asi. Ale stejně, když natrefíš na magora tak neuděláš nic, to ti už nezbyde nic jiného než se modlit a nejlépe to dokumentovat na mobil, abys v případě nějaké žaloby ( že něco schválně zapinkali ) se mohla bránit. Ale oni jsou už tak krytí, že je to až směšné všecinko. Už jsi po obídku? Copak sis dala?
@adelka87 @Bobule011 já monitor dechu pořizovat nebudu.Budu mít v každé místnosti postýlku nebo kolíbku nebo bude spát venku v kočárku-to bych pak potřebovala ten monitor tak 4×
Jasně, jestli budeš mít všude nějaké hajátko tak je to asi zbytečné, protože ho pořád budeš mít na očkách. To já ne. Jen v ložnici postýlku. Teda pokud mi ji chlap potom postaví
![]()
@adelka87 také doufám, že to dokáže je postavit, když budu v porodce
![]()
Určitě jo, jsou to přece chlapi, silní a chytří
ikdyž nevím jestli bude zapíjet tak jak říká tak myslím, že to stavět budu já, jak příjdu ![]()
@Bobule011
nič sa neboj, ja mám pár týždňov do pôrodu a tiež sa všetko deje až teraz. nič som zatiaľ doma nemala.
@adelka87 píše:
Já budu zřejmě rodit v Karviné ( pokud budu rodit jakž takž v termínu ), pokud by mě lékař hodně strašil a nebo já začala rodit teď někdy, tak asi pojedu do Ostravy Fifejdy, kde mají specializované pracoviště na předčasně narozené mimuška. Ale plánovat si můžu a nakonec mě to chytne někde v cestě a já budu rodit úplně někde jinde, Třinec, Havířov apod. Ale tak plánovat si můžu to není zakázanéty budeš asi někde v Praze rodit že? Tam máš výhodu, že tam budou asi lepší lékaři a lepší zařízení na větší úrovni, my tady máme vše zastaralé, Ostrava je nejvíce v pokroku asi. Ale stejně, když natrefíš na magora tak neuděláš nic, to ti už nezbyde nic jiného než se modlit a nejlépe to dokumentovat na mobil, abys v případě nějaké žaloby ( že něco schválně zapinkali ) se mohla bránit. Ale oni jsou už tak krytí, že je to až směšné všecinko. Už jsi po obídku? Copak sis dala?
Jj v Praze..jsou tu 3 zařízení porodnice na předčasné narozená miminka, kdyby mě to chytlo o dost dřív. V tom je to tady výhoda, nemusím moc daleko. Ale jak říkáš, aby jsme nenarazili na nějakého necitu
kterej to bere jak kus masa ![]()
Obídek byla houbová omáčka s těstovinama a teď budu dělat tvarohový koláček mňamka ![]()
Ňaminka
já dneska nevařila, je mi nějak divně celý den. Za chvíli se chystám do dm drogerie pro pár věcí ještě ( mýdlo pro mimi ( ale tím ho začnu koupkat až později) ze začátku chci jen čistou vodičkou a potom pomaličku zkusit to mýdlo, zásyp, a odsávačku na mléčko, zubní kartáček, pastu, vložky etě 1, holítka, ať nevypadám při vizitách jak mega bobřík
) dm je levné celkem a dobré recenze má na kosmetiku pro mimi z toho alvedre nebo jak se to jmenuje ta značka.
Já budu mít monitor dechu od švagrové. Taky si říkám, že naše mamky to zvládly bez takových vymožeností, ale pro klid duše…
Si myslím, že po porodu ti bude jedno jestli si zarostla
a tyto věci jako kremicky a pod.budu kupovat az si prcka odvezu domu. Koukám že máš asi už všechno? ![]()
@Bobule011 To máš recht, a za 3 dny to snad tolik nezaroste. ![]()
Co máte dneska v plánu, holky?
Jsem měla klidný den, docela
a holky jaký máte názor na odebrání kmenových buněk z pupečníku? budete to chtít?
Ahoj holky, venku je zima a v pelíšku je tááák krásně
O odběru kmenových buněk uvažujeme, musíme se pak ještě vyptat v porodnici co a jak a uvidíme. Koukám, že nejmíň jsem tu asi já, dneska 30+6 ![]()
Včera byl poslední velký UTZ, malá je hlavičkou dolů a má 1550 g ![]()