Ledňáčci 2014 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
442
20.11.13 12:20

@adelinka87 To jsi dobrá, už mít napečeno. U nás to vypukne asi po Mikuláši, by to zmizlo do Vánoc a ani mrazák by to nespasil :mrgreen:
Koupelnu jsem umyla v sobotu, do víkendu od toho mám pokoj. Hurá!! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
20.11.13 12:27
@adelinka87 píše:
To mě mrzí ten zoubek, já pro jistotu k zubaři ani nešla. Nesnesla bych, aby se mi tam hrabal, asi bych ho stejně poblinkala, protože jsem na to nějak háklivá :-) ale po 6ti nedělí určitě zajdu, ať mě dá do kupy :lol: a jak se připravujete na Vánoce, to už naše bříška budou o dost větší a mimča taky. Já už si ván. úklid udělala v kuchyni a umyla i okno a napekla 6 druhů cukroví, které jsem dala hned zmrazit ( nic tomu není až se to vytáhne ) a pak to jen vytasím a budu za super těhu ženu :D :D :lol: dneska jsem se chtěla chytnout záchodu a koupelny, protože mám manžela v práci do večera tak co sama doma taky že? :-) ale přehánět to nebudu, protože pak mám záda úplně v háji a bříško mi tvrdne.

Tak to jsi opravdu dobrá, já se ještě rozmyslím, zda vůbec budu péct :D My to zatím doma nedržíme, když jsme sami dva, cukroví máme dost u babiček :D když tam jedeme na návštěvu. Ale mám zálusk na pár druhů :jazyk: A co se týče úklidu, tak uklízím tak nějak pořád, vždycky něco víc podrobněji :D A do oken se mi moc nechce, asi počkám, až bude hezčí počasí :D Alespoň trochu svítit sluníčko a ne takový hnus, co je dneska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adelinka87
20.11.13 12:35

Ano dneska je tam bakaně, ale lepší už to asi moc nebude :-( už se těším na jaro. Miminko bude už takové fajné a počasí sluníčkové dodá hned lepší náladičku. Jdu se vrhnout na pečení medovníčku. Od manželové kamarádky dcerka má 15 let, tak ji chci něco sladkého upéct. A pak se vrhnu na tu koupelnu a záchůdek. A pak jen odpočívat pěkně a tulinkovat se k peřince :hug: :-D Mějte krásňoučký dníček těhulky a opatrujte se. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
859
20.11.13 12:40
@adelinka87 píše:
Ano dneska je tam bakaně, ale lepší už to asi moc nebude :-( už se těším na jaro. Miminko bude už takové fajné a počasí sluníčkové dodá hned lepší náladičku. Jdu se vrhnout na pečení medovníčku. Od manželové kamarádky dcerka má 15 let, tak ji chci něco sladkého upéct. A pak se vrhnu na tu koupelnu a záchůdek. A pak jen odpočívat pěkně a tulinkovat se k peřince :hug: :-D Mějte krásňoučký dníček těhulky a opatrujte se. :kytka:

Taky se opatruj a moc to s tou prací nepřeháněj :-) Mňam medovník, asi taky udělám :D :palec: Pěkný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
20.11.13 13:47

Ahoj holky, já jsem po vyšetření na gynde a musím jít do nemocnice :( nejsem z toho nadšená.. malej je hodne dole tak aby se ještě udržel a dopekl se. Máte některá zkušenost s nemocnici krč? Jdu tam zitra..:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adelinka87
20.11.13 15:16

@Bobule011 Chudáčku, držím moc palečky, ať je to vše v naprostém pořádku. S nemocnicí ti bohužel neporadím, zkus si najít recenze. Ale určitě se dívej po takové, kde mají vybavení pro předčasně narozené mimuška, ať ti ho pak nepřevážejí, klidně si je obvolej ty nemocnice a zeptej se jich. Ještě jednouo mooooc držím palečky a ve kterém jsi týdnu?

• Citovat
  • Upravit
191
20.11.13 16:06

Moc děkuju, to mě nenapadlo že by mi ho mohli převážet, ještě mrknu na Apolinare. Jsem v 32 tydnu. Já věřím že to bude v pořádku, jen ať jsme pod dozorem. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
859
20.11.13 16:16

@Bobule011 No jen ať se kouká ještě držet u maminky v bříšku. Taky věřím, že bude vše v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adelinka87
20.11.13 16:28

Určitě vydrží ještě několik týdnů, jen chce asi pozlobit maminku :-) to ti prckové dělají :-)) :D každopádně si tam hajneš, nožky hezky nahoru a necháš se opečovávat. A pak ještě budeš přenášet uvidíš. Tak držíme moc palečky a opatrujte se a pak až budeš přenášet se ozvi :kytka: :*

• Citovat
  • Upravit
191
20.11.13 16:56

Děkuji za povzbuzení ;) je to milé..to víš že se ozvu jak to s drobeckem vypadá. Lumpik jeden :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
20.11.13 18:29

@Bobule011 Držím palce, ať to vydržíte co nejdýl. Třeba nakonec ještě budeš přenášet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
20.11.13 21:00

;) jo a nakonec mi budou porod vyvolávat a to moc nechci.. brr :) kámošce vyvolávali a teda ta to moc hezké neměla. Naštěstí se neotviram, tak jsem za to rada, jen mi mekne cipek. Zitra uvidím, co řeknou v nemocnici. Děkuji za podporu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
191
21.11.13 11:11

Ahoj, vyšetření dopadlo dobře, nechají mě doma ale musím poctivě ležet a brát magnesko. Jsem ráda, ale bohužel malej nejde změřit, tak nevim jak je veliky :( jsem se těšila až mi řeknou jakého obra čekáme ;) ale hlavně že je v poradku. A jak jste na tom vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
adelinka87
21.11.13 12:04

@Bobule011 Ahooooj, no vidíš to, jak ti to parádně vyšlo. No já po dnešní poradně taky nejsem nadšená. Jsem 30+4 a mé CS je už 4, mám opětovně zánět, a k tomu zvýšený krevní tlak, takže dneska mě hnali na internu atp. Velký UTZ mám 26 k večeru, tak uvidíme jakou máme krasavici. No, jsem zvědavá jestli 2v1 vydržíme do ledna. :nevim: A jakto, že nešel změřit?

• Citovat
  • Upravit
191
21.11.13 12:35

Taky to nemáš moc dobrý :( A to víš, že vydržíte.. já měla v 30tt už CS 7 a teď mi doktorka v 32tt naměřila CS 10 a to už se říká že jde k porodu a vidíš, poslali mě z nemocnice domu. Důležité je, že se neotvíráš, nebo jo? Já naštěstí ne. No..nemohli mu změřit hlavičku jak jí máme moc dole už mi naléhá a a ruší jim to stydká kost. Takže, budu asi do porodu na jehlách jestli vůbec budu moct rodit normálně. A mám brát hodně magnesia, bereš ho taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí