Poradna duly
Jana Čurdová
Už si začínam říkat že není se mnou něco dobré. Já za celé těhu ani jednou neblila, prostě nic, akorád co mě trápilo tak to ty horka co byly ale to asi každého jinak nic.. Držte se holky.. už to uteče ![]()
@martina91
v pohodeeee ani ja ne, ja mám tak pohodové tehotenstvo, že mi je až blbé niekomu písať, že je to tak v pohode. Väčšinou býva babám zle a tak, ale mne bolo zle len raz. Inak žiadne väčšie problémy, ak len nepočítam sem tam pálenie žáhy, alebo k´ˇrče do nôh kedy som si nasadila horčík. A ešte krvácanie ďasien no tak som doplnila i vápnik. Neznášam totiž mlieko brrrrr.
Jooo a i pres to, ze furt blindim uz mam nahore 6kg…hruuuza des!!!
@ErikaRIKY mě bylo zle ve čtvrtek ale fest, a to jsem měla pracovně dost ježdění a ve finále mi bylo zle i z toho auta. Kolikrát jsem si zastavovala, že budu blindit a nakonec nic, kdybych se vyblindila, bylo by mi hned líp. Takhle jsem skučela až do půlnoci, kdy jsem si z posledních sil vzpomněla, že má pomáhat tvaroh s cukrem umíchaný, stačily mi 3 lžičky a už jsem cítila neskutečnou úlevu, takže doporučuji umíchat si tvaroh s cukrem a bude lépe…
![]()
@martina91 mě se Sisi také nebylo nic, fakt pohoda, jen mě pálila žáha… holt už jsem asi stará mréca no ![]()
@Monika H. @Monika H.
to ja si užívam, neboooooj.
Akurát si pochvaľujem aká je malá pokojná. Začala som 24 týždeň a tá sa hýbe strašne maličko. Občas trošku šťuche, pošteklý zvnutra ale inak to niesú nejaké zápasy. Taký nežný anjelik to je.
Ahoj holky, teda @ErikaRIKY ty nevolnosti ti vůbec nezávidím
, já se přidávám k holkám, posledních pár týdnů ani nevím, že jsem těhotná. Teda poslední dobou už je pupík vidět a malá kope jak drak, celé dny i noci, jak se překulím nebo třeba během dne nahrbím u pc, tak už mi dává najevo, že se jí to nelíbí. Máme doma jednoho rošťáka, ale toto bude myslím ještě větší číslo ![]()
Já zatím přibrala 4 kila, minulé těhu už jsme touto dobou měla 2× tolik, ale to byl větší klid, teď si s malým skoro nesednu, paráda je, že začal chodit na půl dne do školky, mám chvilku pro sebe!
Ahoj, dovolím si přidat se k vám mezi ledňáčky. Čekáme první miminko na konci ledna a vypadá to na holčičku ![]()
@Kikunka.kiki píše:
Je tu nejaka maminka co ceka prvni miminko na 2014?Tady je nase nova skupina
https://www.emimino.cz/…odicky-2014/
Nene, my čekáme druhátko ![]()
@permona píše:
Ahoj, dovolím si přidat se k vám mezi ledňáčky. Čekáme první miminko na konci ledna a vypadá to na holčičku
Gratuluji
a jasně, že se můžeš přidat ![]()
Ahoj,
prosím jsem ve 23tt tlak na poslední kontrole byl 132/81..Jinak u předchozích kontrol 119/71.. Doktor ale nic neříkal, tak nevím, zda je to dobré. Jak jste na tom vy s tlakem?
![]()
@martina91
to je v pohode, ono aj stres občas pridá. Mne sa stalo na jednej kontrole že som mala fakt vysoký tlak, a po vyšetrení to lekárke nedalo a odmerala ešte raz a už to bolo dobré. Takže pohodička.
@martina91
Pokud s tím dr. nemá problém tak bych se tím netrápila. Já měla naposled v 21.týdnu 119/70 a to už jsem v sobě měla kafe, aby to tam se mnou nešvihlo.