Poradna duly
Jana Čurdová
@martina91 já na razítka prdím, přijde mi trapný si jít pro razítko, které ti dá sestra a mudr. tě ani nevidí
já myslela, že to pak někdo kontroluje, před porodem, sestra z gyndy nebo tak.. Nevím právě… a u mého doktora mi k tomu nic neřekli, jen tam udělali fajfky..Ale děkuji ![]()
@martina91 byla jsem těhu 3×, poprvé jsem všechno vzorně měla, pak už jsem na to kašlala a nikdy to nikdy nekontroloval
Super, děkuji moc. Jsem prvorodička takže prd vím, raději se poptám zkušených.. Tak moc děkuji za radu ![]()
@martina91 zeptej se ještě i jiných, ale u nás to takto funguje.
@martina91 já třeba chodím k zubařce pravidelně 2× do roka (jak se má), tak už razítko v průkazce mám, další bych si mohla přidat na podzim, ale tak akční nebudu
Takže jak půjdeš na pravidelnou preventivku, tak jí to podstrč
Minule na mně břicho ještě nebylo vidět, tak to byla taková pojistka (ta těhu průkazka), že mi nic dělat nebude, myslím, že by se to v 1. trim nemělo…
@martina91 pro razítko opravdu běhat nebudu
a po doktorech lítat už vůbec ne
, jsem těhotná, ne nemocná ![]()
Nevím, jestli to někdo kontroluje nebo ne a je mi to tak nějak jedno. Já jsem zodpovědná za naše zdraví a k tomu abychom byli zdraví nám lítání po doktorech určitě nepomůže.
ZDRAVÍÍM MAMINKY… dlouho sem nic nenapsala nejak nebyl čas
ted sem ve 20tt a pekne me pálí žáha Renie to jisti.. jinak sem byla poradne, byla tam jina doktorka místo mého doktora udelala me i ultrazvuk i když na nej mam jit az 13.9. a na 70% máme holčičku
jsem strasne stastna
mooc sem si jí přála
a jak se vam dari? ![]()
Ahoj,
my máme za sebou velký ultrazvuk. Všechno se zdá být v pořádku
Malý roste jak má
Akorád už mě trošku zmáhá práce, dělám sice v kanceláři, ale dojíždění a brzké vstáváni mě zmáhá
A co vy? jak se mátě? ![]()
Ahojky! Tak já byla včera na velkém ult. a místo holčičky čekáme chlapečka, ale vypadá to, že je vše v pořádku a máme 350g ![]()
@marvcel píše:
Ahojky! Tak já byla včera na velkém ult. a místo holčičky čekáme chlapečka, ale vypadá to, že je vše v pořádku a máme 350g
to si děláš srandu
gratuluju ![]()
Jinak já byla na velkém utz 3.9., holčička zůstala a měla 437 g ![]()