Poradna duly
Jana Čurdová
@martina91 Chodím tak jednou za 2 - 3 měsíce. UTZ každý měsíc nechci, a jak jsi psala o tlaku a moči, to si zvládnu zkontrolovat sama, na tom nic není akorát se teda sama nevážím, pže mě to deprimuje a jednou za 3 měsíce mi to stačí.
@marvcel jj, vyplnila jsem dotazník na netu a dala možnost, aby mi zpátky zavolali, ozvali se asi tak za 4 dny, už jsem byla kapánek netrpělivá
Myslela jsem, že musím jít ve 20tt, ale prý ne, až po ukončeném 20 nebo 21tt, tak jdu ve 22tt, to je prý ideální, navrhla jsem si totiž moc brzký termín, ale se setrou se to domluvila bez problémů! Dej vědět, kdy se tam budeš chystat ![]()
@martina91 Moje dr. mi dělala poslední utz v 9tt, měla jsem předtím mimoděložní, tak kontrolovala, jestli je mímo, kde má, od té doby chodím jen moč-váha-tlak-prohmat pupíku a kontrola čípku (asi?). Naposledy jsem mimčo viděla v Prenatalu v půlce července a uvidím ho zase až tam a to 9. září. Teď v pátek se chystám k dr. na kontrolu, ale očekávám obvyklou rychlou poradnu ![]()
@Monika H. Ty víš, jak se vyšetřuje ta moč? Nemáš za muže náááhodou doktora ![]()
Dneska jsem chtěla udělat špenát a místo protlaku jsem koupila špenátové listy
no to byla hrůza nešlo to vůbec rozmíchat a když jsem vzala na to tyčový mixér tak trochu vyletělo na zeď
tak ještě omývat zeď ![]()
Ale chuťově byl dobrý, ale tedy budu pořádně číst co kupuji
![]()
@iiiveta koupíš si v lékárně papírky, některé jsou jen na bílkovinu, já mám na bílkovinu, glukozu a ph. Ty samé si chodí kupovat i drři. Načůráš si do hrníčku, dáš si tam ten papírek, za chvilinku ho vyndáš, necháš chvilku působit a podíváš se jak to vypadá
. Moje dr to dělá stejně i pa, tak na co bych tam lítala.
@sxaxnxdxrxa
, já v kuchyni také pořád něco, za ta léta bych už měla vědět co a jak
Na zítra plánujeme špenátové lasagne.
Děkuji holky ![]()
no já neměla ani prohmat pupíku nic.. ale uklidnily jste mě, myslela jsem že pokaždé by měl být ultrazvuk.. Děkuji ![]()
@Monika H. No, víš, že by mně ani nenapadlo, že si můžu něco takto zařídit sama? Já si jen nakoupila zkumavky na moč, abych nemusela vyplachovat a schraňovat doma kdejakou lahvičku a víc to neřeším ![]()
@iiiveta já vím, ale já nerada nechávám něco na ostatních a mám ráda kontrolu sama nad sebou, navíc je to i otázka důvěry a zkušeností…Psala jsem, že jsem hráblá…
Jo a holky, nevím, jestli to bylo tady na diskusi, jak jsme psaly o emocích a brečení, tak já dneska vůbec nebyla pánem svých emocí a normálně jsem se rozbulela zas ![]()
@sxaxnxdxrxa píše:
Dneska jsem chtěla udělat špenát a místo protlaku jsem koupila špenátové listyno to byla hrůza nešlo to vůbec rozmíchat a když jsem vzala na to tyčový mixér tak trochu vyletělo na zeď
![]()
tak ještě omývat zeď
Ale chuťově byl dobrý, ale tedy budu pořádně číst co kupuji![]()
já kupuju jenom listy, ale chápu že do normálního špenátu je to blbý ![]()
@Monika H. píše:
@iiiveta já vím, ale já nerada nechávám něco na ostatních a mám ráda kontrolu sama nad sebou, navíc je to i otázka důvěry a zkušeností…Psala jsem, že jsem hráblá…Jo a holky, nevím, jestli to bylo tady na diskusi, jak jsme psaly o emocích a brečení, tak já dneska vůbec nebyla pánem svých emocí a normálně jsem se rozbulela zas
buď v klidu Mončo, já se včera rozbrečela, protože mi nešel přehrát nahraný dr. House ![]()
@Monika H. píše:
@iiiveta koupíš si v lékárně papírky, některé jsou jen na bílkovinu, já mám na bílkovinu, glukozu a ph. Ty samé si chodí kupovat i drři. Načůráš si do hrníčku, dáš si tam ten papírek, za chvilinku ho vyndáš, necháš chvilku působit a podíváš se jak to vypadá. Moje dr to dělá stejně i pa, tak na co bych tam lítala.
tohle znám a je tam někde i napsáno co která barva znamená? ![]()
@Hejhulka25 jj, je tam stupnice barevná a různé odstíny, většinou jsem v normě, jen někdy to PH mám trochu zvýšené, ale už je lepší… Pokud by něco nebylo ok, zkusím znovu nebo volám pa či doktorce, ale v mém případě nejdřív volám pa.
@Hejhulka25 píše:
buď v klidu Mončo, já se včera rozbrečela, protože mi nešel přehrát nahraný dr. House
@Monika H. píše:
@Hejhulka25 jj, je tam stupnice barevná a různé odstíny, většinou jsem v normě, jen někdy to PH mám trochu zvýšené, ale už je lepší… Pokud by něco nebylo ok, zkusím znovu nebo volám pa či doktorce, ale v mém případě nejdřív volám pa.
já jsem je právě dostala od dr. a mám nosit pokaždé sebou, ale vím prd co která barva znamená, tak nevím jestli to není spiší na škodu
od úterka začínám s autoškolou, to bude sranda ![]()