Ledňáčci 2014 :)

• Fotoalbum (39)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9133
13.8.13 17:51

@Hejhulka25 kašlu na ně, ještě někdy ryju, že budu mít tak 10dětí :mrgreen: A jak se jmenují ty další holky, promiň Sofinky jsem si nevšimla :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
14.8.13 08:03
@Hejhulka25 píše:
vím, že se jí v placentě dělala sraženina a lékaři defacto čekali na hodinu, kdy bude muset malý ven, bylo to těžké, já byla ve 38tt už, vůbec jsem jí nezáviděla :( jasně, každý má názor, ale ultrazvuk je asi to nejmenší v dnešní době, co ubližuje, když tu máme ropné vrty a jaderné elektrárny…je dokázáno, že plod při utz něco slyší, proto se vrtí, nadruhou stranu jsem zažila u sebe, že se mimčo ani nepohlo, tak evidentně ji to tak neurušilo :lol: a nechápu, co tím marcel myslela, proč rodiče? :think:

Tak to každá, chvíle, kdy bude mimi ještě v bříšku nesmírně cenná… Jak to dopadlo, nevíš?

Příspěvek upraven 14.08.13 v 08:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
14.8.13 08:15

@marvcel 4. dítě nečekám, tak mi do toho je houby, ale dost lidí má 4 děti, i víc. Rodiče to myslí svým způsobem asi dobře, ale do toho jim fakt nic není… :roll: Kdybyste se tísnili v garsonce a neměli co do pusy… Jsi dospělá, tak víš co děláš, ne? Určitě bych si nenechala pro sebe, že mě jejich chování mrzí… Já teď myslím na to, že tohle těhu už je asi poslední, že už asi neucítím miminko, pohyby miminka, bříško a je toho mnohem víc… Je mi to docela líto. Užívej si těhu :kytka:

@ErikaRIKY tak velká gratulka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
14.8.13 10:05
@Monika H. píše:
Tak to každá, chvíle, kdy bude mimi ještě v bříšku nesmírně cenná… Jak to dopadlo, nevíš?Příspěvek upraven 14.08.13 v 08:16

vím, potkala jsem jí pak na šestinedělí, byla po císaři, chlapeček na JIP, ale prý stabilizovaný ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16908
14.8.13 10:06
@marvcel píše:
@Hejhulka25 kašlu na ně, ještě někdy ryju, že budu mít tak 10dětí :mrgreen: A jak se jmenují ty další holky, promiň Sofinky jsem si nevšimla :oops:

já taky někdy ryju a jsem přidrzlá, zvlášť, když koukají a počítají, mě to přijde jako drzost, prostě co jim do nás je? :roll: holky jsou Kája, Terka, Gabča a Nicča ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
14.8.13 11:43

Ledňáčci 2014 :)

Zdravím, máme termín 28.1 :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
14.8.13 19:08

@Pajuša11 vítej mezi námi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
14.8.13 19:08

@Hejhulka25 pěkný jména holek :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
16.8.13 09:17

Čauky holky,

v pondělí nám paní doktorka řekla, že to vypadá na chlapečka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9133
16.8.13 09:18

@katja.kuerti tak gratulka ke chlapečkovi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
16.8.13 09:43

@katja.kuerti také gratuluji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
16.8.13 15:13

Děkuju :) Teď to další pondělí mám jít na 1. screening, tak se už těšíme :) Na další návštěvě mi bude dělat znovu test na toxoplasmu. Máme 5. měsíční štěňátko jezevčíka a pořád si s ním hraju a sem tam mě olízne, ale nepřijde do kontaktu s jinými psy a kočkami už vůbec! Může i přesto být nakažený??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
16.8.13 17:00

Taky pořád brečíte? :( Já byla včera s přítelem na úřadu s přišla tam postížená rodinka. Maminka měla spoustu dioptrií a ta roční holčička měla to samý! Zašli do dveří a já se rozbrečela! Mě bylo té malé tak líto! :((
Přítel nechápal!
Pak jsem v úterý jela do města a v buse si četla článek o týrání psů! Zase jsem se rozbrečela, protože jsem pomyslela na našeho psa! Úplně ho zbožňuju!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
17.8.13 09:05

@katja.kuerti s toxou to není jen tak jednoduchý jí dostat. Z hraní se štěnětem určitě ne. To by jsi musela pozřít hovínko a abys měla pravděpodobnost, že jí dostaneš.

Jo, brečela jsem jak želva minulý týden u zanedbané holčičky asi 4 leté. Na první pohled byla zanedbaná, rodiče se k ní velice hrubě a sprostě chovali, víc to moc rozvádět nechci, řeším to s OSPODEm, tohle na mě bylo moc, ale řešila a brečela bych i za netěhotna. Teď za těhotna jsem měla jen neskutečně silnou tendenci to dítě naložit a vzít s námi k knám domů, místo v chariotu jsme měli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12064
17.8.13 09:06

@katja.kuerti štěnátko je roztomilé :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie