Poradna duly
Jana Čurdová
Já jsem taky uplně mimo, budu rodit v Uherském Hradišti, odtud asi nikdo není, co?? ![]()
@Vejunka1 píše:
Já jsem taky z čech
A ze Zlínska zase nikdo
sakreš.. ![]()
@Jennýsek myslím,že ze zlínska tu taky někdo je, ale nepamatuji si kdo
@Kačule79 Ahoj, pěkně se nám to tu schází
Máme podobý termín, my čekáme naši slíbenou princeznu 19.1., už víš, jestli to bude holčička nebo chlapeček?
@Jennýsek už jsi tam rodila poprvé v Uherském Hradišti?? V Kyjově ne?
Tak zatím ještě nevíme, ale na prvním screeningu řikala dr., že na 90% kluk, další mám až v září. Já teď nejsem v Čechách, tak mi dr. řikala, že pokud nebude žádný problém stačí další KO až za dva měsíce, až budu zpět. Takže ještě nic nenakupuji, navíc to vůbec nebylo plánované, takže jsem z toho pořád ještě taková vyjukaná, co se dneska všechno nabízí
. Nikdy jsem se nezajímala a asi ani mé blízké okolí, který kočárek je nej nebo který lahvička ta nejlepší ![]()
@Kačule79 Sisi nikdy neměla lahvičku v pusince, lahvičky jsem rovnou vypustila. Byla dlouho kojená a vodu se učila pít rovnou z kelímku. K dr. chodím také jinak. Žiješ v zahraničí?
Ahoj holky, jak se mate?
a co tehulkovani? Ja uz zacala 20tt..takze polovina tehu je skoro za mnou. Termin mam tedy toho 1.1.2014 a na 10000% to bude kluk.Uz doma jednoho raubire mam (4roky)
Jinak ja budu rodit u nas v Mlade Boleslavi. Rodila jsem tam uz v roce 2009 a byla jsem moc spokojena
Vybavu pro mimco zatim nejak neresim
Zacnu az tak v zari/rijnu, kdy starsi syn pujde do skolky.Budu na to kit asoon klid..
Jedine co uz mam vyresene tak je kocarek.Ten jdme nedavno koupili, sli jsme se jen tak juknout do obchodu a ja si ho zamilovala
Ted ho mam az do porodu u rodicu. Jinak jsem si poridika AngelSounds a je to vaaaazne parada. Kazdy vecer pred spanim posloucham prdolu, jak tam sebou krouti a jak mu tluce
..