Poradna duly
Jana Čurdová
@martina91 ahojky vitej u nas
Take cekam chlapecka. jednoho uz doma mam
ted v srpnu mu budou 4 roky.
@ErikaRIKY jé, vidíš to, já kočárek nechávám zatím ladem
Jako máme ještě po dceři a já bych chtěla především šátkovat. Holky, chystáte se také někdo na šátek? Spíš jsem chtěla investovat do nějaké dobré softshelky na zimu na nošení dětí. Dcera se narodila v létě tak právě nic takového nemám, navíc byla dost kočárková.
@marvcel Jakou budeš mít bundu? Myslím, že do klasické zimní co mám se i s mimi nevejdeme.
@Monika H. já se do mé zimní nevejdu ani jako těhu, takže budu muset něco pořídit
@marvcel jako času je dost a vidíš, ani nevím zda se vejdu do zimní bundy za těhotna, zatím se ještě vejdu do všeho skoro, ale to se brzy změní.
@Monika H. já teď nosím jen šatky, takže ani nevím, jestli ještě všechno obleču, ale bříško už mám vidět hodně
@marvcel koukala jsem jen v rychlosti na ty softshelky a vypadaj i docela hezky… Břicho někdymám jen trochu, někdy je docela velké. Včera ráno po bouřce se normálně skoro ztratilo, ale jen jsme se nasnídali, tak už zase trochu vidět bylo ![]()
Ahoj holky, zdravím „nové“ maminky, já byla se synem teď týden u babičky a na net nebyl čas
Na mně už jde pupík taky pěkně vidět, jsem hubeňour, zatím jsem přibrala jen kilo, ale to doženu na podzim, až skončí ta vedra a bude chuť k jídlu.
Jdete některá na speciální ultrazvuk ve 20tt? Moje dr. mně dnes opět doporučila Prenatal v Brně, tentokrát na žádanku (zdarma), tak ze 4 týdny se budu těšit, to už nám tu naši holčičku určitě potvrdí na 100%, nebo se začneme těšit na kluka
![]()
@iiiveta Jdeme, včera jsem se objednávala, jdeme na konci srpna.
Holky tak tohle je muj pupik
a to zacinam 19tt…mam nahore 1,5 kg.Dle velikosti pupku bydh uz mohlw jit rodit
![]()
Buben z boku
fotika jsem syna v zrcadlovem bludisti…tak fotak zachytil i me ![]()
@ErikaRIKY Paráda, možná tomu bříšku trošku přidají i volnější šatky, já jsem 16tt a kuk, taky už to nesvedu na větší oběd
Už se mně ptají i lidi z baráku, už to neutajím ![]()