Poradna duly
Jana Čurdová
@Alexiss.88 asi jsme se ptali obě já i iiiveta. Já nekrvácím, ze začátku jsem špinila a dostala jsem utrogestan a ascorutin. Utrogestan už neberu a ascorutin postupně vysazuju, už mám jen jeden denně.
@iiiveta píše:
Ahoj, jak ti je? Já vždycky myslela, že když bude nějaké krvácení uvnitř, tak se to projeví, jako že to zakrvácí ven, víš jak to myslím, toto je teda záludný…
@Alexiss.88 asi myslíš toto? Já to myslela tak, že kdyby se něco stalo uvnitř a krvácelo to, tak bych čekala, že se to projeví na ven, že zašpiním nebo tak, asi jsem to špatně napsala, nic mi není ![]()
No, taky jsem si to myslela, ale něco vevnitř. Musela jsem okamžitě nasadit magnesium.
A už jsi byla na kontrole, zabírá to? Já byla dneska na prvním cvičení pro těhulky a sotva melu nohama:-)
@marvcel Pro mně ju
Já jsme sice zvyklá běhat 4 patra bez výtahu, ale včera to bylo posilování nohou, rukou, cvičení na balonu, nácvik dýchání, ukázky porodních poloh a tak, 3/4 hodiny v kuse mi daly zabrat
Navíc je to až od půl 6 a to už bývám utahaná i tak, ale doporučuju, naše porodní asistentka byla bezva a potkat stejně pupkaté maminky naživo je taky fajn:-)
@iiiveta Ahoj omlouvám se ale byla jsem stále u rodičů a pc jsem neměla
BYLO to super docela rychlovka
gratuluji k holčičce my čekáme zase chlapečka
přítel šíleně rád 12+7tt
jdu se naložit do vany jsem docela unavená
a s kým jsi tam byla ![]()
@iiiveta já tam nakonec byla v 8:10 jestli jsem vás neviděla ![]()
@sxaxnxdxrxa Ahojky, gratuluju ke zdravému klučinovi
My byli nakonec v Prenetalu už o půl 8 a vzali nás hned, tak to bylo fajn, byla jsme s manželem i synem, oběma se to moc líbilo ![]()
@iiiveta takto jo taky mě vzali hned a byla jsem ráda
jsem si myslela právě jestli jsi tam nebyla v té době co já
a máš tam ještě jít jednou mě říkali v 16tt
@sxaxnxdxrxa Ahoj, to jsme se asi nepotkali, myslím, že po 8 už jsme byli pryč
Na další termín si mne nepozvali, vlastně mi jenom navečer poslali sms, že jse vše ok a že zprávu mám už na internetu, už jsem s nimi znovu nemluvila. V 16tt jdu k mojí dr. na první krevní testy (glukosa, protilátky a tak:-) )
Proč si tě pozvali znovu?
@iiiveta no já to mám napsané právě na internetě
jinak mi volali že je vš v pořádku jen že jsem měla zvýšené (jestli se teď nepletu) krení testy
problém bude asi v tom že já si musela v prvním těhu pichat injekce Clexane tak možná se jim objevilo
že si budu pichat injekce vím i teď je mi už jasný, ale to spíše zase až 6.měsíci
@sxaxnxdxrxa Hlavně když bylo s miminkem všechno v pořádku ![]()
Ten název injekce mi něco říká, není to na zastavení krvácení nebo na ředění krve? Možná se pletu, ale něco podobného mi píchali letos na jaře, když jsem krvácela s mimoděložním…teda než přišli na to, že je to mimoděložní…